Kesinlikle, ikisinin aynı anda olması işimizi kolaylaştırırOnu da ekleriz, zira sporu artırmazsak ilerleme çok yavaş oluyor.
Hahah evetAman herkesin beyni yandı zaten, ne koyarsan koy kimse anlamayacak, o boyuta geldik
Yazda 4 ayda 10 kilo verip, sonbahar kış veremeyip aldım, aslında veremedikçe kaçamaklarım arttı, çünkü yazın çok sağlam yürüyüş yapıyordum.Kesinlikle, ikisinin aynı anda olması işimizi kolaylaştırır
Hayallerimiz vardı be
Biz su ile burda devam edelim, kilo verince birbirimize kep takar kutlama yaparız hep birlikte.Hayallerimiz vardı bekurallar yüzünden gerçekleştiremedik
Harikasın, 10 kilo çok güzel vermişsin.Yazda 4 ayda 10 kilo verip, sonbahar kış veremeyip aldım, aslında veremedikçe kaçamaklarım arttı, çünkü yazın çok sağlam yürüyüş yapıyordum.
Matematik ortada, yemin mi etsek cezamı kessek ne yapsak ne etsek şu spor işini düzene koysak artık
HahahahSenden gelen tüm bildirimlerde ilk önce profiline giriyorum
Elimin ayarı bile kaçtı, konu yerine ismine tıklıyorum sürekli
Bana uyar mazeretsiz spor yapmayan ya 2 kat yada 50 mekik çeksinHarikasın, 10 kilo çok güzel vermişsin.
10 kilo verebilmenin rahatlığıyla sonbahar ve kışı yatarak geçirdin/geçirdik
Ceza keselim bence. Yapılmayan günü ertesi güne ekleyerek 2 kat spor mu yapsak
Öyle olacak artık :) ben kepi takar gelirim burayaBiz su ile burda devam edelim, kilo verince birbirimize kep takar kutlama yaparız hep birlikte.
Ben de alışmaya niyetli değilim ama burayı seviyorum, ne demişler dötüyle inatlaşan altına eder.Hahahahprofilim hiç bu kadar tıklamamıştı
Alışır mıyız bilemiyorum. Ama hiç alışmaya niyetim yok.
Tamam o zaman diğer arkadaşlar da onaylarsa cezamız bu şekilde olsunBana uyar mazeretsiz spor yapmayan ya 2 kat yada 50 mekik çeksin
Biz de premses tacı takarız kendimize, böyle giderse ben huni takacamÖyle olacak artık :) ben kepi takar gelirim buraya
Bende burayı ve sizleri seviyorum. Yoksa çekilecek dert değilBen de alışmaya niyetli değilim ama burayı seviyorum, ne demişler dötüyle inatlaşan altına eder.
SS kuralı alışmak zorundayız
Bende burayı ve sizleri seviyorum. Yoksa çekilecek dert değil
Aynen öyle :)gülü sevince dikenine katlanacaz artik
Iyi geceler clarkemmmmAynen öyle :)
Dorammmm muhabbetine doyum olmuyor. Benim gözler iyice kaydı.yarın kaldığımız yerden devam etsek, öpüyorum çok