Kızlar selam
Nasılsınız:)
Ben kilo aldım
Yeniden zayıflamak istiyorum ve ufak ufak spor yapmaya çalışıyorum
Öğrenciyim ve derslerim ağır detaylara girmiyorumeski arkadaşlar hatırlar
Şu an kurallar nasıl nasıl ilerliyorsunuz kaç kişisiniz :)
Kimler neler yaptı ne alemdesiniz :)
Hoşbuldumm :)Hoşgeldinteletubbies biz de yeni yıla girdiğimizd bırakmıştık. Anlaşılan hepimiz kilo alarak sahalara dönüyoruz :)) Henüz başlamadık, niyet ettik Pazartesiye Ben hafta sonunu dikkat ederek geçiriyorum o arada da kendime bir diyet listesi bulmaya çalışacağım. Pazartesi başlıyoruz! :) Sn de kendine uygun bir siyet listesi bul ve başla. Başlangıç kilonu sabah aç karnına tartılıp yaz. Ve boyunu da tabii... :)
Ahahahah evet canım :)teletubbies kuzum hoş geldin:) ne güzel zamanlama, aylardır uyuyan topik iki gün önce uyandı:)) pzt başlıyoruz ins, senin için Karatay tavsiyem ama siz kendi camianızda kendisini nasıl karşılıyorsunuz tartışılır :)) tip okuyorsun dimi sen:)
Hepimiz kilo aldık evet yılbaşında bırakmıştık; ben bu kez diyetten ziyade spor ağırlıklı ilerleyeceğim. Yaklaşık 1,5 kilo kadar aldım ama artık hedefim sıkılaşmak önümüz yaz:)
teletubbies kuzum hoş geldin:) ne güzel zamanlama, aylardır uyuyan topik iki gün önce uyandı:)) pzt başlıyoruz ins, senin için Karatay tavsiyem ama siz kendi camianızda kendisini nasıl karşılıyorsunuz tartışılır :)) tip okuyorsun dimi sen:)
Hepimiz kilo aldık evet yılbaşında bırakmıştık; ben bu kez diyetten ziyade spor ağırlıklı ilerleyeceğim. Yaklaşık 1,5 kilo kadar aldım ama artık hedefim sıkılaşmak önümüz yaz:)
İnşallah canımValla ben burdan devam etmeyi düşünüyorum, o takımlar geriyor beni hiç denemedim.
Cigdem i çok merak ediyorum ben de, açıkcası biri uzun süre girmeyince başına bir sey gelmiş olabileceğinden cok korkuyorum.ins yakın zamanda döner aramıza
Merhaba, genel itibariyle biz çok katı kurallara uyamıyoruz, burada birbirimize destek amaçlı yazıyoruz.İnşallah canım
Tamam o zaman burdan devam edelim
İnşallah olmamıştır
Ohh maşallahBugün hiç bakamadım eve yeni geldim, düğün vardı.
3 saat aralıksız göbek attım leslie halt etsin o derece çok oynadım, çünkü 1 ince dilim pasta yemiştim.
Sabah 1 bardak çay 10 kadar leblebi yedim.
Ikindi de 1 bardak meyve suyu.
1lt kadar su.
Pasta harici gayet iyiydi akşam yemekte yemeden aç ayı oynamazdı.
Sabah leslie yapacaktım erken çıkmam gerekti hazırlıklar için ama sporun alasını yaptım.
Salonla anlaşıp her akşam düğünlerde göbek atsam yeminle 1 ayda tığ gibi kalırım.
Benim genelde böyledir, kahvaltı ve öğlende leblebi, kefir yada salata olur.Ohh maşallahama kahvaltı çok mu az olmuş anki
Gruplarda disiplin kısmı bizi geriyor, kendi diyetimizi belirleyip burada bildirim yaparak ilerlemeyi düşünüyoruzBen evde zaten yoğunluktan takım işini halledemem sanırım...
o zaman her gün menü spor su yazarız iyi olur ya süper
Ne kadardır diyet yapıyorsun canım nasıl bir düzenin varBenim genelde böyledir, kahvaltı ve öğlende leblebi, kefir yada salata olur.
Akşamda et yada sebze yemeği yarım porsiyon.
Tabi son zamanlarda miskinlik ve kaçamaklardan kilo aldım biraz fazla sıkı başlıyorum.
Benim bünye alışık bu diyete, herkese tavsiye olunacak bir diyet değil
Ya ben 10 kiloya yakın verdim ve en büyük motivasyonum gruptu ceza işi beni baya yola sokmuştu ama maalesef oraya vaktim yok şu anGruplarda disiplin kısmı bizi geriyor, kendi diyetimizi belirleyip burada bildirim yaparak ilerlemeyi düşünüyoruz