Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Hoşgeldin teletubbies biz de yeni yıla girdiğimizd bırakmıştık. Anlaşılan hepimiz kilo alarak sahalara dönüyoruz :)) Henüz başlamadık, niyet ettik Pazartesiye Ben hafta sonunu dikkat ederek geçiriyorum o arada da kendime bir diyet listesi bulmaya çalışacağım. Pazartesi başlıyoruz! :) Sn de kendine uygun bir siyet listesi bul ve başla. Başlangıç kilonu sabah aç karnına tartılıp yaz. Ve boyunu da tabii... :)

Hoşbuldumm :)
Peki kurallar nasıl her gün menü spor mesajı falan ya da puanlamalar cezalar :) güzel zamanlama yapmışım pazartesi başlıyorsunuz demek

teletubbies kuzum hoş geldin:) ne güzel zamanlama, aylardır uyuyan topik iki gün önce uyandı:)) pzt başlıyoruz ins, senin için Karatay tavsiyem ama siz kendi camianızda kendisini nasıl karşılıyorsunuz tartışılır :)) tip okuyorsun dimi sen:)
Hepimiz kilo aldık evet yılbaşında bırakmıştık; ben bu kez diyetten ziyade spor ağırlıklı ilerleyeceğim. Yaklaşık 1,5 kilo kadar aldım ama artık hedefim sıkılaşmak önümüz yaz:)

Ahahahah evet canım :)
Ben çok AB’ye cubura dadandım ve sporu düzenli hayatıma koyma işim Emre’ye uğradı
Derslerim yine ağır..
ama zayıflamam lazım
Hazır 3 aylar geliyorken şöyle 2 ay kendimi sıkıp Ramazan’a ve Bayrama kadar zayıflamak istiyorum
O kadar emeğim ziyan olacak yoksa:/

cgdmk nerelerde acaba baya bir yokmuş profiline de baktım ama şaşırdım..
Burdan mı devam edeceksiniz :)

İnşallah canım
Tamam o zaman burdan devam edelim

İnşallah olmamıştır

İnşallah canım
Tamam o zaman burdan devam edelim

İnşallah olmamıştır
Merhaba, genel itibariyle biz çok katı kurallara uyamıyoruz, burada birbirimize destek amaçlı yazıyoruz.
Hem sohbet muhabbet hem diyet hepsi var.
Genel olarak liste paylaşıyoruz ki, birbirimizden feyz alalım diye. Zaten çiğdem de yok.
Sabah akşam spor yaparız, birbirimizi etiketleyerek davet edelim kaçamak olmasın. Clarke su içmeyenleri tespit eder zaten, bu şekilde devam ederiz.

Bugün hiç bakamadım eve yeni geldim, düğün vardı.
3 saat aralıksız göbek attım leslie halt etsin o derece çok oynadım, çünkü 1 ince dilim pasta yemiştim.
Sabah 1 bardak çay 10 kadar leblebi yedim.
Ikindi de 1 bardak meyve suyu.
1lt kadar su.
Pasta harici gayet iyiydi akşam yemekte yemeden aç ayı oynamazdı.
Sabah leslie yapacaktım erken çıkmam gerekti hazırlıklar için ama sporun alasını yaptım.
Salonla anlaşıp her akşam düğünlerde göbek atsam yeminle 1 ayda tığ gibi kalırım.

Ohh maşallah ama kahvaltı çok mu az olmuş anki

Ohh maşallah ama kahvaltı çok mu az olmuş anki
Benim genelde böyledir, kahvaltı ve öğlende leblebi, kefir yada salata olur.
Akşamda et yada sebze yemeği yarım porsiyon.
Tabi son zamanlarda miskinlik ve kaçamaklardan kilo aldım biraz fazla sıkı başlıyorum.
Benim bünye alışık bu diyete, herkese tavsiye olunacak bir diyet değil

Ne kadardır diyet yapıyorsun canım nasıl bir düzenin var

Gruplarda disiplin kısmı bizi geriyor, kendi diyetimizi belirleyip burada bildirim yaparak ilerlemeyi düşünüyoruz
Ya ben 10 kiloya yakın verdim ve en büyük motivasyonum gruptu ceza işi beni baya yola sokmuştu ama maalesef oraya vaktim yok şu an
Herkese tek tek yorum takip etmek
Burada daha az kişiyiz daha rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…