Pazartesi niye ya hemen baslayalim bence , ben pazartesiye gelene kadar 5 kilo daha alirim
Aynen ya ise de basladim hala almaya devam ediyorum ama acikcasi hic dikkat etmiyorum artik. Yemege verdim kendimi. Hedef kacti senin, 61 yetiomuydu
Ölüm orucuyla başlayalım bence iyi cozutmuşuzVerano_porteno Sn de İf yapıyordun değil mi? Öyle mi başlasak yoksa bir detoksla mı başlasak?
Balpamuk’cum güzel fikir :) ben Pazartesi bildirebilirim. Şehir dışına çıkıyorum ama gelir gelmez hemen bildiririm.Arkadaşlar hepimiz yarın sabah tartılıp bir kilo bildirimi yapsak diyorum ne diyorsunuz? :)
Sen leblebi ben fıstık diyetiyle üstesinden gelirizÖlüm orucuyla başlayalım bence iyi cozutmuşuz
Hadi inşallah kuzum, son 2 ay.Sen leblebi ben fıstık diyetiyle üstesinden geliriz
Evet şaka maka bahar geldi. İpin ucunu kaçırmamak lazımHadi inşallah kuzum, son 2 ay.
Yaz geliyor tutuştum iyice
Koskoca kışı yedik resmen, hadi clarke sabah sporla başlayalım. Yapmayan eşek olsunEvet şaka maka bahar geldi. İpin ucunu kaçırmamak lazım
Yaaaa ben yoldayımKoskoca kışı yedik resmen, hadi clarke sabah sporla başlayalım. Yapmayan eşek olsun
Tamam pzrts olsun o zaman, ben sen seferisin ama ben yarın sabah leslie 2 mil ve mekikle başlıyorumYaaaa ben yoldayım
Pazartesi yapmayan olsunçok pis gaza geldim şuan
Yaaaa ben yoldayım
Pazartesi yapmayan olsunçok pis gaza geldim şuan
Tamam anlaştık sen başla bende eşlik edeceğim Pazartesi :) mekik gözümü korkuttu birazTamam pzrts olsun o zaman, ben sen seferisin ama ben yarın sabah leslie 2 mil ve mekikle başlıyorum
bir emoji koymak için 10 dk uğraştım
Leslie ile ısınıp biraz mekikle başlayalım zamanla artiririz, hem bölgesel olarak sıkılaşırızTamam anlaştık sen başla bende eşlik edeceğim Pazartesi :) mekik gözümü korkuttu biraz
Kuzum biliyorum yerini koydum emoji ama ekran bir garip, tüm ekranda emoji oluyor yazdklarımı göremiyorumYa kıyamamm niye sormuyorsun.
Tamam kuzum öyle yaparız, squatta mı eklesekLeslie ile ısınıp biraz mekikle başlayalım zamanla artiririz, hem bölgesel olarak sıkılaşırız
Bende zor çözdüm o kısmı. Bide yoruma değişik ifadeler bırakıyorlar onu çözemedim dahaKuzum biliyorum yerini koydum emoji ama ekran bir garip, tüm ekranda emoji oluyor yazdklarımı göremiyorum
Onu da ekleriz, zira sporu artırmazsak ilerleme çok yavaş oluyor.Tamam kuzum öyle yaparız, squatta mı eklesek
Aman herkesin beyni yandı zaten, ne koyarsan koy kimse anlamayacak, o boyuta geldikBende zor çözdüm o kısmı. Bide yoruma değişik ifadeler bırakıyorlar onu çözemedim daha