Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Kesinlikle, ikisinin aynı anda olması işimizi kolaylaştırır :KK66:
Yazda 4 ayda 10 kilo verip, sonbahar kış veremeyip aldım, aslında veremedikçe kaçamaklarım arttı, çünkü yazın çok sağlam yürüyüş yapıyordum.
Matematik ortada, yemin mi etsek cezamı kessek ne yapsak ne etsek şu spor işini düzene koysak artık

Senden gelen tüm bildirimlerde ilk önce profiline giriyorum :KK70:

Elimin ayarı bile kaçtı, konu yerine ismine tıklıyorum sürekli

Yazda 4 ayda 10 kilo verip, sonbahar kış veremeyip aldım, aslında veremedikçe kaçamaklarım arttı, çünkü yazın çok sağlam yürüyüş yapıyordum.
Matematik ortada, yemin mi etsek cezamı kessek ne yapsak ne etsek şu spor işini düzene koysak artık
Harikasın, 10 kilo çok güzel vermişsin.
10 kilo verebilmenin rahatlığıyla sonbahar ve kışı yatarak geçirdin/geçirdik :KK70:
Ceza keselim bence. Yapılmayan günü ertesi güne ekleyerek 2 kat spor mu yapsak :KK64:

Harikasın, 10 kilo çok güzel vermişsin.
10 kilo verebilmenin rahatlığıyla sonbahar ve kışı yatarak geçirdin/geçirdik :KK70:
Ceza keselim bence. Yapılmayan günü ertesi güne ekleyerek 2 kat spor mu yapsak :KK64:
Bana uyar mazeretsiz spor yapmayan ya 2 kat yada 50 mekik çeksin

Günaydınlaaaarrrr.... Tartıldım, tartılmaz olaydım.:olamaz:
66.00 kg ile başlıyorum. +5 im resmen! Ah ahh... Bugün yediğime içtiğime dikkat ederek başlıyorum, malum hafta sonu. Yine yollarda olurum. :) Pazartesi sıkı yönetim! Herkes kendine yapacağı diyeti bulsun bir an önce. :)

Ben bugün bebek görmeye gidiyorum bugün de yiyeyim pzt sahalardayim canlar. Leslie mekik squat ip atlama Allah ne verdiyse:KK49::KK49:

Kızlar selam
Nasılsınız:)
Ben kilo aldım :KK43:
Yeniden zayıflamak istiyorum ve ufak ufak spor yapmaya çalışıyorum
Öğrenciyim ve derslerim ağır detaylara girmiyorum :KK37:eski arkadaşlar hatırlar
Şu an kurallar nasıl nasıl ilerliyorsunuz kaç kişisiniz :)
Kimler neler yaptı ne alemdesiniz :)

X