Nasıl bir etki bıraktıysam :)))Bende 6. Takimda diyorum, zip kafama 6 rakamını kazımış
Aklım fikrim hep sende kuzummmNasıl bir etki bıraktıysam :)))
Heryerde 6 yazıyorsun :)))
Kilo ile sorunun yoksa zıpzıp yapabilirsin :)))))Ben bu kez spora yoğunlaşacağım, vaktim var ama evde yapmaya
Danam yürümeye başladı peşinde koşturmak da ise yarar gene, kilo ile ilgili sıkıntım yok ama önümüz yaz sıkılaşmam lazım
Yaa canım benimmAklım fikrim hep sende kuzummm
Şaşkın şaşkın bakıyorum bendeKızlargacılar gulübüne n’olmuş böyle
ne kadar surede gitti, iki ogun mu yaptin ? walla nolmus siteye bole yaa korkumdan girmedim cepten :)Sağol verano’cum :) Karatay sağolsun baya iyi geldi
1 ayı buldu canım, evet 2 öğün yapmaya çalıştım.ne kadar surede gitti, iki ogun mu yaptin ? walla nolmus siteye bole yaa korkumdan girmedim cepten :)
Ben buralardayım ama kızlar bayadir yoklar
Gunaydin kizlar, Ben de bu aralar bakabiliom tekrardan kk' ya enazindan. Durttugun iyi oldu balpamukcum. Ev isi tahminimden zor oldu, koptum gittim. Takimlardaydim ve 58 kilo ile izin aldim ama en az 5 kilo almisimdir, oraya da donemiyorum. Burayi aktiflestirsek harika olur walla. Hem muhabbetimizi ozledim
Ya sorma ben de aldım başımı gittim. Bir türlü motive olup devam edemediğim için 5. Takımın listesinden de çıkardılar beniAma yeniden motive olup başlamak istiyorum. Bu grup iyidi, bence yeniden yapabiliriz ne dersin Veranocuuummm ??
little dora , suhanin Nicki bulamadim siz de gelin kizlar :)
Veranocummmmm özledim kız muhabbetinizi, ben de saçmalıyirum bu aralar aldım 3 kilo kadar.. Veremiyorum da.
Suhan 6. Grupta devam ediyor.
Burada iyiydik gerçekten, diğer diyet grupları nazi kampı gibi. Ben cesaret edip girmedim
Littlecım sen ne alemdesin? İyi kilo vermiştin şimdi kaç kilosun?
@-SUHAN- bu ara çok yoğun işyerinde pek gelemiyor.
balpamuk cummmmmm sen neler yapıyorsun.
Veranocum alıştınm mı sen buralara
Bana uyar canim, benim durum kritik walla. Sen ne alemdesin
Aynen ya ise de basladim hala almaya devam ediyorum ama acikcasi hic dikkat etmiyorum artik. Yemege verdim kendimi. Hedef kacti senin, 61 yetiomuyduİnan benim de kritik. Verdiğim kilolaları aynen geri aldım. 61’e düşmüştüm yeniden 65-66 yı gördüm. Offf koruma işi ne zor yaa.... 2 gün şöyle kallavi yemek yesem hemen geri geliyor resmen.