Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Diyet gülleri nerelerdesiniz bakem kaçar kilo gitti

Ben bir kilo aldık bile, aslında iki ama verdim birini. Haaaalaaaaa hedefe bir kilo

Diyet gülleri nerelerdesiniz bakem kaçar kilo gitti

Ben bir kilo aldık bile, aslında iki ama verdim birini. Haaaalaaaaa hedefe bir kilo
Buralardayız canım, sen nerelerdesin
Benim 4,7oo gitti
Son 4 kilo kaldı
Hadi sık dişini de ver son 1 kiloyu

Buralardayız canım, sen nerelerdesin
Benim 4,7oo gitti
Son 4 kilo kaldı
Hadi sık dişini de ver son 1 kiloyu
Harikasın, harikasin
Bir ay süre verdim kendime evde spora başlayacağım, biraz sıkılaştık mi is çözülür ins, o bi kilo da o arada gider ama önce bebenin uykularını düzene sokmam lazım

Harikasın, harikasin
Bir ay süre verdim kendime evde spora başlayacağım, biraz sıkılaştık mi is çözülür ins, o bi kilo da o arada gider ama önce bebenin uykularını düzene sokmam lazım
Sporla beraber 1 ayda çok rahat verirsin.
Hem baya da incelme olur
Uykuları da düZene sokarsın inşallah.

Gunaydin kizlar, Ben de bu aralar bakabiliom tekrardan kk' ya enazindan. Durttugun iyi oldu balpamukcum. Ev isi tahminimden zor oldu, koptum gittim. Takimlardaydim ve 58 kilo ile izin aldim ama en az 5 kilo almisimdir, oraya da donemiyorum. Burayi aktiflestirsek harika olur walla. Hem muhabbetimizi ozledim little dora , suhanin Nicki bulamadim siz de gelin kizlar :)

Veranocummmmm özledim kız muhabbetinizi, ben de saçmalıyirum bu aralar aldım 3 kilo kadar.. Veremiyorum da.
Suhan 6. Grupta devam ediyor.
Burada iyiydik gerçekten, diğer diyet grupları nazi kampı gibi. Ben cesaret edip girmedim
SUHAN bu ara çok yoğun işyerinde pek gelemiyor.
balpamuk cummmmmm sen neler yapıyorsun.
Veranocum alıştınm mı sen buralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…