Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Bence de atmalisin baya guzel olacak gibi. Aksam yemiyorsan hafif olmus diyecektim tam

Estağfurullah canim, tabi ki ozre gerek yok da merak ettim, acikcasi aklima gelen kilosu fazla cikip yazmaktan korkmak

İrmik tatlisi oldu sende de gözüme carpan

Kahve kokusunu seviyorum

Basladi mi?
Evet canım birazdan diğer Derse giriyorum :)[/QUOTE]
Oooo cok hizlisiniz

Merhaba bende aranıza katılmak ısterım 4.Takımdada yarısıorum aynı zamanda sıkıntı olmassa kabul edılırsem paylasım yapayım
Ooo hosgeldin rakip takim
Biz de teletubbies ile 6..takimdayiz
Aslinda seni almasak mi, burda zayiflayip orda takimin ortalamasini yukseltirsin
Kendinden bahseder misin bize

Harikasın

Sporun ve yemegin iyi bence

Cok sağol ♡♡
Ooo hosgeldin rakip takim
Biz de teletubbies ile 6..takimdayiz
Aslinda seni almasak mi, burda zayiflayip orda takimin ortalamasini yukseltirsin
Kendinden bahseder misin bize
Hahaha çok memnun oldum
Ben rakip deıl hepınızı dost görüyorum amacm yarışmadan çok motıvemı arttırmak aslnda :) tabıkı
21 yaşındayım
3yıllık evliyim
1 buçuk yaşında kızım var ♡

Ben bu sabah tartıldım aslnda hile yaptm dayanamadm ama cumaya kadar daha tartılmıcam oyuzden güncel kilo yazmadım pazartesi 87.200 du :)

Tanittigini şimdi gördüm canım
Ayrıca canim biz ptesileri kilo bildirimi yapiyoruz hsonu ipin ucunu kaçırmamak icin. O yuzden hedefini ptesi icin guncellersen sevinirim gram olarak da olur

Yemeğin ve özellikle sporun harika
Yaşın geregi metabolizman ve sporunla birlikte iyi kilo vereceksin inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…