- 1 Eylül 2018
- 184
- 421
2 ay oldu canım 30 haziranda basladımCanim diyete ne zaman basladin tam olarak
Bence de atmalisin baya guzel olacak gibi. Aksam yemiyorsan hafif olmus diyecektim tamAkşam yemeğini birazdan yiyeceğim
1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon yoğurt üzerine 3 kaşık yulaf ezmesi+1 şeftali+1tatli kaşığı keten tohumu+1cay kaşığı tarçın çok üzerine fındık serpip yiyeceğimresmini atarım belki
2 lt suyu da tamamlarim
Evet canım birazdan diğer Derse giriyorum :)[/QUOTE]Estağfurullah canim, tabi ki ozre gerek yok da merak ettim, acikcasi aklima gelen kilosu fazla cikip yazmaktan korkmak
İrmik tatlisi oldu sende de gözüme carpan
Kahve kokusunu seviyorum
Basladi mi?
Aa simdi gordum, cok guzel kilo vermissin zaten. Yeni basladiysan bu kadar spor yapma diyecektim de o yuzden sordum.2 ay oldu canım 30 haziranda basladım
Ooo hosgeldin rakip takimMerhaba bende aranıza katılmak ısterım 4.Takımdada yarısıorum aynı zamanda sıkıntı olmassa kabul edılırsem paylasım yapayım
HarikasınIlk menü paylaşımı :)cgdmk
Sabah 3 bardak ılık su 1i limonlu
Kahvaltı:10.00: 2 yumurta beyzıyla sarısız sahanda yumurta üstüne 1 parça peynır serptım 1kk peynır 1 küçük nekari ( yarım nektati kadardı boyu ve tatsızdı malesef :/ ) 2 çeri domates yeşil çay
Öğlen: 13.00: 1 küçük kase corba ve 1 ufak kase salata
Ara maden suyu
Akşam:17.00: tavuk haşlama yarım tabakdan bıraz fazla 1kase sarımsaklı nanelı cacık
Gece yogurt kürü
Su suan 3ltr geceye kadar 4 ltr yaparım
Spor
1000 ip sabah
40 dakka yuruyus oglen
65 dakka eliptik bisiklet öğlenden sonra
40 mekik öğlenden sonra
65 dakka eliptik bisiklet(akşam yapıcam)
Saol cnm ♡Aa simdi gordum, cok guzel kilo vermissin zaten. Yeni basladiysan bu kadar spor yapma diyecektim de o yuzden sordum.
Sporun ve yemegin iyi benceLimonlu ilik su
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta
Kirbit kutusu kadar peynir
3 zeytin
Tam buğday ekmeği ile tost
Şekersiz cay
Ara:soda
Öğlen yemeği: 1 porsiyon kabak yemeği
1 kase yoğurt
Ara: 2 kayısı ,sekersiz çay
Spor:30dk lislie+15dk pilates
Şimdi biraz karpuz yiyecegim uzun süredir sporu aksatmistim çok terledim içim yandi
Cok sağol ♡♡Harikasın
HahahaOoo hosgeldin rakip takim
Biz deteletubbies ile 6..takimdayiz
Aslinda seni almasak mi, burda zayiflayip orda takimin ortalamasini yukseltirsin
Kendinden bahseder misin bize
Mşallah sana :)Cok sağol ♡♡
Hahahaçok memnun oldum
Ben rakip deıl hepınızı dost görüyorum amacm yarışmadan çok motıvemı arttırmak aslnda :) tabıkı
21 yaşındayım
3yıllık evliyim
1 buçuk yaşında kızım var ♡
Süper kaliteli insanlar tanımak çok hoş ♡Mşallah sana :)
Bizim de öyle canım :)
Umarım en kısa zamanda ulaşırsın hedef kilona
Tanittigini şimdi gördüm canımMerhaba adım sümeyra 21 yaşındayım
Kilom 87.200 dün sabah tartıldım
Boyum 1.56
Hedefim 53 54 kılo civarı
Cuma günü kılo hedefim 84 85
Ölçü > 03.09.2018 pazartesi
Göbek çevresi 103
Kalca 111
Basen 105
Göğüs 104
Kol 34
Bel 84
cgdmk
Hala tansiyonunu yukseltiyor muBenim yerime de ic, bu sene cafein alerjim basladi artik icemiyorum
Tabiki :)Tanittigini şimdi gördüm canım
Ayrıca canim biz ptesileri kilo bildirimi yapiyoruz hsonu ipin ucunu kaçırmamak icin. O yuzden hedefini ptesi icin guncellersen sevinirim gram olarak da olur
Yemeğin ve özellikle sporun harikaIlk menü paylaşımı :)cgdmk
Sabah 3 bardak ılık su 1i limonlu
Kahvaltı:10.00: 2 yumurta beyzıyla sarısız sahanda yumurta üstüne 1 parça peynır serptım 1kk peynır 1 küçük nekari ( yarım nektati kadardı boyu ve tatsızdı malesef :/ ) 2 çeri domates yeşil çay
Öğlen: 13.00: 1 küçük kase corba ve 1 ufak kase salata
Ara maden suyu
Akşam:17.00: tavuk haşlama yarım tabakdan bıraz fazla 1kase sarımsaklı nanelı cacık
Gece yogurt kürü
Su suan 3ltr geceye kadar 4 ltr yaparım
Spor
1000 ip sabah
40 dakka yuruyus oglen
65 dakka eliptik bisiklet öğlenden sonra
40 mekik öğlenden sonra
65 dakka eliptik bisiklet(akşam yapıcam)
AynenHoş geldiniz, ne güzel sayımız artıyor. :)
Cok tesekkurederım cnm inşallah hep bırlıkte verıcez ♡Yemeğin ve özellikle sporun harika
Yaşın geregi metabolizman ve sporunla birlikte iyi kilo vereceksin inanıyorum