- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
2 ayda yaklaşık 25 kilo harika maasallah2 ay oldu canım 30 haziranda basladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 ayda yaklaşık 25 kilo harika maasallah2 ay oldu canım 30 haziranda basladım
Harika ♡
Cok sağol canım ♡2 ayda yaklaşık 25 kilo harika maasallah
Tabi saka diyorum dunya ahiret bacimsinCok sağol ♡♡
Hahaha çok memnun oldum
Ben rakip deıl hepınızı dost görüyorum amacm yarışmadan çok motıvemı arttırmak aslnda :) tabıkı
21 yaşındayım
3yıllık evliyim
1 buçuk yaşında kızım var ♡
Süper kaliteli insanlar tanımak çok hoş ♡
İnşallah canım ♡
Hahahaha tesekkurederım ♡Tabi saka diyorum dunya ahiret bacimsin
Cok iyi
Yaa harikasın:) olacak bu isSaol cnm ♡
Başlarda 10 kılo verdim ilk ay sporu arttırınca 15 kilo verdm geçen ay :) bakalım bu ay nolucak :)
Cok tesekkur ederım ♡ yaa inşallah hep bırlıkte verıcez catır catır ♡Yaa harikasın:) olacak bu is
Bence de atmalisin baya guzel olacak gibi. Aksam yemiyorsan hafif olmus diyecektim tam
Teşekkür ederim canimSporun ve yemegin iyi bence
Ya ben bu programı indirdim ama üyelik istiyor ücretli. Yoksa çok güzel hesabını tutmak icin. Deneme sürümünde kahvaltımla nerdeyse günlük kaloriyi kapattım ben:))
Menu guzel sabah dolu dolu olmus sımıt olmasa daha ıı olcakms :)Menü bildiriyorum;
Sabah 10gibi 1simit (yemeyeydim eyiydi ) 2 haşlanmış yumurta, domates salatalık, 10ar yeşil ve siyah zeytin, birer kibrit kutusu eski kasar ve köy peyniri.
16.30 bir küçük dilim kavun, bir kaç kuru üzüm.
Akşam yemeğini pişerse yiyeceğim ins, zeytinyağlı bol maydanozlu barbunya. Su iki Buçuk litre icmisimdir, normalde de fazla içtiğim icin hesabını yapmıyorum.
Kızlar ben dayanamayıp bu sabah tartıldım hamile kaldığım kiloya inmişim nihayet sanırım ödemi atıyorum su an. Ama bu bile o kadar mutlu etti ki anlatamam. Hedefim yoktu korkudan 62yi görsem iyiydi diyordum ama bu ay sonuna kadar 59 u görmek diyorum ve arttırıyorum:)))
Hayır ücretsiz de menünüzü girip kalorinizi takip edebilirsiniz.Ya ben bu programı indirdim ama üyelik istiyor ücretli. Yoksa çok güzel hesabını tutmak icin. Deneme sürümünde kahvaltımla nerdeyse günlük kaloriyi kapattım ben:))
Kahvaltıyı şimdi gördüm:))Ya ben bu programı indirdim ama üyelik istiyor ücretli. Yoksa çok güzel hesabını tutmak icin. Deneme sürümünde kahvaltımla nerdeyse günlük kaloriyi kapattım ben:))
Evet simit olmamis dedigin gibi. Aksam barbunyayi az tut en azindan.Menü bildiriyorum;
Sabah 10gibi 1simit (yemeyeydim eyiydi ) 2 haşlanmış yumurta, domates salatalık, 10ar yeşil ve siyah zeytin, birer kibrit kutusu eski kasar ve köy peyniri.
16.30 bir küçük dilim kavun, bir kaç kuru üzüm.
Akşam yemeğini pişerse yiyeceğim ins, zeytinyağlı bol maydanozlu barbunya. Su iki Buçuk litre icmisimdir, normalde de fazla içtiğim icin hesabını yapmıyorum.
Kızlar ben dayanamayıp bu sabah tartıldım hamile kaldığım kiloya inmişim nihayet sanırım ödemi atıyorum su an. Ama bu bile o kadar mutlu etti ki anlatamam. Hedefim yoktu korkudan 62yi görsem iyiydi diyordum ama bu ay sonuna kadar 59 u görmek diyorum ve arttırıyorum:)))