Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Eklentiler

• IMG_20180904_172900.jpg
    IMG_20180904_172900.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 29
Menü bildiriyorum;
Sabah 10gibi 1simit (yemeyeydim eyiydi ) 2 haşlanmış yumurta, domates salatalık, 10ar yeşil ve siyah zeytin, birer kibrit kutusu eski kasar ve köy peyniri.
16.30 bir küçük dilim kavun, bir kaç kuru üzüm.
Akşam yemeğini pişerse yiyeceğim ins, zeytinyağlı bol maydanozlu barbunya. Su iki Buçuk litre icmisimdir, normalde de fazla içtiğim icin hesabını yapmıyorum.
Kızlar ben dayanamayıp bu sabah tartıldım hamile kaldığım kiloya inmişim nihayet sanırım ödemi atıyorum su an. Ama bu bile o kadar mutlu etti ki anlatamam. Hedefim yoktu korkudan 62yi görsem iyiydi diyordum ama bu ay sonuna kadar 59 u görmek diyorum ve arttırıyorum:)))

Menü bildiriyorum;
Sabah 10gibi 1simit (yemeyeydim eyiydi ) 2 haşlanmış yumurta, domates salatalık, 10ar yeşil ve siyah zeytin, birer kibrit kutusu eski kasar ve köy peyniri.
Akşam yemeğini pişerse yiyeceğim ins, zeytinyağlı bol maydanozlu barbunya. Su iki Buçuk litre icmisimdir, normalde de fazla içtiğim icin hesabını yapmıyorum.
Kızlar ben dayanamayıp bu sabah tartıldım hamile kaldığım kiloya inmişim nihayet sanırım ödemi atıyorum su an. Ama bu bile o kadar mutlu etti ki anlatamam. Hedefim yoktu korkudan 62yi görsem iyiydi diyordum ama bu ay sonuna kadar 59 u görmek diyorum ve arttırıyorum:)))
Menu guzel sabah dolu dolu olmus sımıt olmasa daha ıı olcakms :)
İnşallah görürsün cnm yeterki diyete sagdık kalıp biraz da spor yapalım kafada bıtırınce herşey oluyor ♡ masallah

Ya ben bu programı indirdim ama üyelik istiyor ücretli. Yoksa çok güzel hesabını tutmak icin. Deneme sürümünde kahvaltımla nerdeyse günlük kaloriyi kapattım ben:))
Hayır ücretsiz de menünüzü girip kalorinizi takip edebilirsiniz.
Ücretsiz bölüme bazı antremanlar da dahil. Ben çok uzun süre ücretsiz kullandım. Sonra 3 aylık abonelik yaptım.
Ücretli de ekstra olarak öğün önerisi yapıyor.

Menü bildiriyorum;
Evet simit olmamis dedigin gibi. Aksam barbunyayi az tut en azindan.
Eksilmene de cok sevindim ❤️
Ben de tam tersi +600 gordum bugün :KK43:

X