- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Başka birşey yemedim su içtim, leblebidir zaar ne bileyim. Ben su içemiyorum ya fazla ahanda buldum demiştim8 leblebi mi içini yakti
Leblebi diyeti de var
Kaptım listeni, çok kolay geldi bana. Pazartesi deneyebilirim.3 günlük yağ yakma detoksum
sabah........1 yumurta,1 dlim peynir ,5 zeytin
ara..........2 ceviz
öğle.........1 kase çorba,1 subardağı yoğurt
ara..........1 adet meyve
akşam...............1 kase çorba,bol salata 2 dilim peynir ilaveli
çorba hazır ve kremalı olmayacak kesinle
Dün sabah kahvalti yapmadım çay sigara.
Öğlen: 1 tabak dolu dolu karnibahar yemeği
Akşam: 1 haşlanmış yumurta, 20 kadar leblebi.
1.5 lt su
Aralarda çay içtim 5 bardak kadar
Sigara
Doracım aralarda acıkınca nasıl bastırıyorsun?
ilk günüm haftasonuna bağladım evdeyim nasıl olsa diyerek.işte olunca çok çabuk acıkıyorumKaptım listeni, çok kolay geldi bana. Pazartesi deneyebilirim.
Kaçıncı günün bugün ?
Sigara
Siz öyle yapmayın sakın.
Çay sigara olsun yemek aramıyorum
etigong yedim yaa öğle yemeği niyetine pofffBirkaç dal tere, roka, semiz otu, nane, maydanoz, 2kk büyüklüğünde beyaz peynir, biraz zeytin yağı karıştırıp dana boy bir salata yedim.
Akşama ne yesek
ama pantalon hala 36 bedencıks olamadı zaten 34 beden olmuşsun.
etigong yedim yaa öğle yemeği niyetine pofff
Hem de. Pirinç patlağıetigong yedim yaa öğle yemeği niyetine pofff
yok form olandan yedim yeşil kaç kalorikiHem de. Pirinç patlağı
Bari börek ye daha lezzetli daha sağlıklı
Onlar katkı maddeleri yuzunden sağlıksız kuzum, mis gibi bir dilim börek ye daha iyi demek istedimyok form olandan yedim yeşil kaç kaloriki
Tıka basa yedim dün, akşam da hafif geçmedi kahvaltıdan kalan hamurislerini yedik. Bugün mu basliyoz
Bu sabah itibariyle 57.1 ile bismillah diyeceğim ama Yanımda öğle yemeği olarak dünden kalma dört poğaça var ziyan olmasın cope gideceğine canıma gitsin
Oldu valla. Ben neden baslayamiyom biri açıklasın bana yaafiyet olsun
Kizzzz iyilesemezsin tabi böyle olursaSigara
Siz öyle yapmayın sakın.
Çay sigara olsun yemek aramıyorum
Ben açıklayayım canım, simdi yedin o poğaçaları kan şekeri yükseldi, yavaş yavaş düştükçe sen yine açlık hissediyorsun.Oldu valla. Ben neden baslayamiyom biri açıklasın bana yadört poğaça, bir büyük kurabiye yedim az önce
On gün kaldı, bir kilo fazlam var veremeyeceğim sanırım(