- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
Wuhuuuu 600Yutması zor olsun diye büyük laf ettim
Bize böylesi lazım kuzu, haydi bakalım 600 kalori diyorum bir de var mı azaltan
Ben 1200 yapabilsem iyi
Yilbasina bisey kalmadi, ben de 1000 diyeyim mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wuhuuuu 600Yutması zor olsun diye büyük laf ettim
Bize böylesi lazım kuzu, haydi bakalım 600 kalori diyorum bir de var mı azaltan
8 leblebiSabah kahvaltım 8 leblebi 1 bardak su
Yılbaşına kadar kassan verirsin benceBen de yazıyorum o zaman. 56 kiloyum hedefim 53 e kadar düşmek. Ama yılbaşına kadar belki)
Evet yaa kopya ver biraz, ortak menu mü yapsak uc asagi bes yukarıÖlmezsek iyidir
Kahvaltıda sarı leblebi mi yedin, beyaz leblebi mi?
Diğer öğünde ne yiyeceksin
Kopya ver biraz
Suyun cok iyi ya, ben yatana kadar anca o kadar icebiliyorum bi de su yulafi hic ssevemedim benBeyaz yedim o vardı evde.
Birazdan 1 kase yoğurt 1 kaşık yulaf yemeyi planlıyorum.
900ml su bu saate kadar içtiğim.
bence veremem) ELimde çikolata çünkü))))Yılbaşına kadar kassan verirsin bence
Fatscreet ama henuz başlamadım. Burdaki sese gore hep beraber baslayalim diyorum
Hepimiz saldık şimdi toparlamaya başlıyoruz.Arkadaşlar ben de saldım son zamanlarda. Hedefe kitlenmek gerek. Oysa biraz önce 3 lokum yedim
8 leblebi mi içini yaktiLeblebi içimi yaktı 1200ml su etti, o kadar su içince yemek istemedim 5 leblebi daha yedim öğle yemeginde.
Ben işi çözdüm leblebi diyeti yapmak gayet mantıklı gibi
Yarından itibaren baslabence veremem) ELimde çikolata çünkü))))
Buralardayım artıkBen bugün kalori saymaya başladım. Önceden kullandığım Fit365 i tekrar yükledim.
Şu ana kadar 400kalori aldım.
akşama fırında balık yapıcam, günü kaç kaloriyle kapatırım bilmiyorum.Ona göre kota koyarım kendime.
Sen naptın? Yoğun musun?
little dora nerelerdesin?
Tamam yarın basliyoruz artikArkadaşlar ben de saldım son zamanlarda. Hedefe kitlenmek gerek. Oysa biraz önce 3 lokum yedim
Başlayacağım)Yarından itibaren basla
Günaydın hussukcum, neler yapmışsın öyleTıka basa yedim dün, akşam da hafif geçmedi kahvaltıdan kalan hamurislerini yedik. Bugün mu basliyoz
Bu sabah itibariyle 57.1 ile bismillah diyeceğim ama Yanımda öğle yemeği olarak dünden kalma dört poğaça var ziyan olmasın cope gideceğine canıma gitsin
Tıka basa yedim dün, akşam da hafif geçmedi kahvaltıdan kalan hamurislerini yedik. Bugün mu basliyoz
Bu sabah itibariyle 57.1 ile bismillah diyeceğim ama Yanımda öğle yemeği olarak dünden kalma dört poğaça var ziyan olmasın cope gideceğine canıma gitsin
Operatörde bir sorun var sanırım int kullanamadım,Ben bugün kalori saymaya başladım. Önceden kullandığım Fit365 i tekrar yükledim.
Şu ana kadar 400kalori aldım.
akşama fırında balık yapıcam, günü kaç kaloriyle kapatırım bilmiyorum.Ona göre kota koyarım kendime.
Sen naptın? Yoğun musun?
little dora nerelerdesin?