Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Fatscreet ama henuz başlamadım. Burdaki sese gore hep beraber baslayalim diyorum

Ben bugün kalori saymaya başladım. Önceden kullandığım Fit365 i tekrar yükledim.
Şu ana kadar 400kalori aldım.
akşama fırında balık yapıcam, günü kaç kaloriyle kapatırım bilmiyorum.Ona göre kota koyarım kendime.:KK51:
Sen naptın? Yoğun musun?

little dora little dora nerelerdesin? :110:

Ben bugün kalori saymaya başladım. Önceden kullandığım Fit365 i tekrar yükledim.
akşama fırında balık yapıcam, günü kaç kaloriyle kapatırım bilmiyorum.Ona göre kota koyarım kendime.:KK51:
Sen naptın? Yoğun musun?

Buralardayım artık :KK66:
Yılbaşına 1-2 ne verirsek :KK66:

Tıka basa yedim dün, akşam da hafif geçmedi kahvaltıdan kalan hamurislerini yedik. Bugün mu basliyoz:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bu sabah itibariyle 57.1 ile bismillah diyeceğim ama Yanımda öğle yemeği olarak dünden kalma dört poğaça var ziyan olmasın cope gideceğine canıma gitsin :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Tıka basa yedim dün, akşam da hafif geçmedi kahvaltıdan kalan hamurislerini yedik. Bugün mu basliyoz:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bu sabah itibariyle 57.1 ile bismillah diyeceğim ama Yanımda öğle yemeği olarak dünden kalma dört poğaça var ziyan olmasın cope gideceğine canıma gitsin :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Günaydın hussukcum, neler yapmışsın öyle :KK57:

Sen naptın? Yoğun musun?

Operatörde bir sorun var sanırım int kullanamadım,
Diyet tam gaz ama spor yapamıyorum zorlamadım bende iyileşince o da olur insallah.
Senin kaloriler de gayet iyiymiş 1000 altinda kaldırsin sanırım bu menü ile

X