Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar herkes nerde? Umarım her şey yolundadır
O değil de, ben endişelenmeye başladım. Sanırım fazla sahiplendik birbirimizi.Havalar grubumuzu da vurdu. Hiç Ses seda yok
2019da silkelenmem gerek artık, yaza pek de bişey kalmayacak sonrasında, gunler cabuk geçiyorBende tamamen benzer durumdayım senle ama moralimizi düşürmeyelim bence :) hem yaz da hiç fena diil :)
2019da silkelenmem gerek artık, yaza pek de bişey kalmayacak sonrasında, gunler cabuk geçiyor
Ben 15inden sonra asilabilirim, ne kadar verebilirsem. Ya her seyi gectim de bi 57yi goremedim, ona yanarımÖnümüzde koskoca bir ay var, haftada 300gr versen yaklaşık 1,5 kilo yapar. Yılmak yok, hem yaz olsun daha ne yeter ki ver ve kendini iyi hisset.
Başaracoğuk
Ne güzel kaciriyorsun sen öyleBende dūn fazla kaçırdım hiç sizin motivasyonunuzu bozmamak için yazmadım Bugünde 1 muz 1 porsiyon light kazandibi (sadece 130 kaloricik) 1 adet sebze köfte, yoğurt ve yeşillik yedim
En azından umudun varGeçen hafta: 83,5
Bu hafta: 82,35
cgdmk
Bu hafta iyi geçti ama genelde kaplumbağa hızıyla gidiyorum,ben 3 sene sonraki yeni yıla fit gireceğim bu hızımla
Çok yaşa hussukcum, olcu almamız lazimBen bu haftayı artı kapatmış olabilirim hiç hafif hissetmiyorum kendimi.
cgdmk gapdanım ölçü günü bugün, hatırlatayım dedim
Maasallah yaa cok iyi gidiyorsun
Hep bu kış gecelerinden..Selam kızlar
Geçtiğimiz pazartesi: 62
Bugün : 61,6
Fark : 400gr
Bu aralar iştahım çok arttı
Hep yemek düşünüyorum
Yeni yıla 59 görseydim iyiydi
Yaza kadar beraberiz ya ondandırO değil de, ben endişelenmeye başladım. Sanırım fazla sahiplendik birbirimizi.
Yok, cidden yok. Olması lazımEvet maalesef çok hızlı geçiyor zaman bi bakmışız yaz gelmiş bi anda.
Ama yine de inanıyorum,olacak bu iş olacak.Başka yolu yok:)