Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne dedi dr ne dedi ne dediBiraz önce dr da tartıldım mont ve ayakkabıyla 54.4
Doğru diyorsun aslında, emzirme surecinde diyet yapılamadığı icin verilemiyor o kilolar benim avantajım emziremememdi. Gerçi hep diyorum keske 150 kilo olsaydim da emzirebilseydim...Hadi ya off cok fena :) Ya haklisin tabi zaten dedim ya kimse keyfinden almiyordur diye. Sen 17 almissin zaten gayet iyi bir kilo. Ama zaten istahim var diyip ipin ucunu da kacirinca 100 lu kilolari goren cook oluyor. Burda kilo alma hikayelerinde de genelde gozlemledigim o.
Ne güzel bir haber bu :)Ben artık size yarışta eşlik etmem diye umut ediyorum, hamileyim sağlıkla devam edersem yeni hedefler koyarak sizle devam etmek isterim, mesela haftada 200 g alacam bu hafta daha az aldım vs.
Yani maksat sağlıklı beslenip çok kilo almamak olsun benimde.
Gitmem başka hamile diyet grubuna felan ben burdayım bana ne
Betahcg 50 çıktı, bakalim pazartesi tekrar kan vermem simdilik iyi gidiyorNe dedi dr ne dedi ne dedi
Ben artık size yarışta eşlik etmem diye umut ediyorum, hamileyim sağlıkla devam edersem yeni hedefler koyarak sizle devam etmek isterim, mesela haftada 200 g alacam bu hafta daha az aldım vs.
Kurutmali camasir makineleri vardi onlar da olabilir yer sorununuz varsa. Bir de burada ustuste koyuyorlar hep camasirla kurutmayi. Diger konuyu bilmiyorum canimKızlar konu ile çok alakasız bir şey danışacağım, kurutma makinesi kullanan var mi ya da bilenler cevap versin Allah rızası icin.
Bu makinelerin su giderine bağlanması gerekiyor mu? Almayı düşünüyoruz ama koyacak yer yok, uygun bulduğumuz yerde de gider yok. Bezdim çamaşır aşıp kurutamamaktan zaten hiç bi ise yetişemiyorum
Banyom küçük üstüyse koyarsam daha da daralacak, çok çirkin duracak. çamaşır makinem yeni sayılır altı yıllık ama tas gibi değiştirmek istemiyorum. Bir de özellik arttıkça performans azalır diye bir rivayet de var. Ay bilemedim.Kurutmali camasir makineleri vardi onlar da olabilir yer sorununuz varsa. Bir de burada ustuste koyuyorlar hep camasirla kurutmayi. Diger konuyu bilmiyorum canim
Çok sevindim canim, Allah sağlıklı bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin inşallahBen artık size yarışta eşlik etmem diye umut ediyorum, hamileyim sağlıkla devam edersem yeni hedefler koyarak sizle devam etmek isterim, mesela haftada 200 g alacam bu hafta daha az aldım vs.
Arkadaşlar gelebildim sınavları atlatip nihayet
Dünkü kilom fenaaa..
Ptesi ne olur bilemem ama cok da ic açıcı olmaz.
Annem geldi, sinavlar, regl derken +1 olacak gibi
Zaten bu kez kilo verme işini başaramadım..
Hayaller yilbasi, gerçekler yaz..
Önümüzde koskoca bir ay var, haftada 300gr versen yaklaşık 1,5 kilo yapar. Yılmak yok, hem yaz olsun daha ne yeter ki ver ve kendini iyi hisset.Arkadaşlar gelebildim sınavları atlatip nihayet
Dünkü kilom fenaaa..
Ptesi ne olur bilemem ama cok da ic açıcı olmaz.
Annem geldi, sinavlar, regl derken +1 olacak gibi
Zaten bu kez kilo verme işini başaramadım..
Hayaller yilbasi, gerçekler yaz..
Kızlar herkese selam , ben de uzun zamandır soğuk lipoliz araştırıyorum. Daha önce bir arkadaşım yaptırmıştı sonuç ta fena değildi , şimdi 4D SOĞUK lipoliz diye bişey çıkmış , önceden soğukliğoliz yaptıran arkadaşım gitti, çok iyi diyor, ataşehirde bir klinikte yaptırmış. 2 beden inceldim diyor , ilk fırsatta ben de gidiyorum.KIZLAR SOĞUK LİPOLİZ YATIRMAYA KARAR VERDİM BACAK VE BASEN BÖLGESİ İÇİN :) RANDEVUMU ALDIM
Aynen öyle biz de ikisi bir arada vardı hiç de iyi değildi malesef.Banyom küçük üstüyse koyarsam daha da daralacak, çok çirkin duracak. çamaşır makinem yeni sayılır altı yıllık ama tas gibi değiştirmek istemiyorum. Bir de özellik arttıkça performans azalır diye bir rivayet de var. Ay bilemedim.