Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cook hafif olmus canim afiyet olsun, guzel de kilo vermissin zaten :)Duzenliyemedim ya niyeyse
Isteyim yine.
Sabah Yarim dilim cavdar ustune kasar
Ara
Kuruyemis
Ogle
Karnibahar yemegi ve Bulgur pilavi
Aksam
Yok :)
Bol Cay ve su tuketecegim. Aksam calisinca birsey Yemek istemiyorum
Menun guzelmis canim, neden eksi olmadi ki bu hafta?Selam kızlar.
Geçtiğimiz hafta pek dikkat edemedim.
Pazartesi: 61.7
Bu hafta :62
+300
Bugün yediklerim
Kahvaltı: (09:00)
2 yumurta, peynir, zeytin, maydanoz
Ara: 14:00
1 orta boy ayva
Akşam30
1 tabak etli bezelye 3 kaşık bulgur pilavı ve yoğurt
Ara: 18:00 1 elma, 1 mandalina
3,5 lt su
Sizde durumlar nasıl
Tabi canim hosgeldin, kendinden bahsedip ilk sayfada kurallarimiz var onlari okuyup katilabilirsin. Bir cogumuz da benzer kilolardayiz. Sen ne zamandir diyettesin?Merhaba kızlar, bende kendi konumda bildirim yapıyorum ama kabul ederseniz bu gruptada aktif olmak istiyorum. Güncel 59 kiloyum, hedefim 50
Hos buldum canım, aslında ben 2017 yılında 20 kilo alıp 70 oldum o zamandan bu yana cok yogun olmayan bir diyetle 10 kilo verdim, umarım 9 kilo daha verip 50 halime döneceğim Kilo almadan önce hep 50 kiloydum. 172 boyum aslında şuan da kötü değilim ama insan hayatı boyunca zayıf olup sonra kilo alınca yediremiyor kendine. 20 yaşındayım bu aradaTabi canim hosgeldin, kendinden bahsedip ilk sayfada kurallarimiz var onlari okuyup katilabilirsin. Bir cogumuz da benzer kilolardayiz. Sen ne zamandir diyettesin?
Boyun cok iyiyiymis, suanki halin de gayet iyidir eminim. Ama tabi kendini nasil mutlu hissediyorsan o kiloda olman en iyisi :) Tekrardan hosgeldin, ne yaparak verdin 10 kiloyuHos buldum canım, aslında ben 2017 yılında 20 kilo alıp 70 oldum o zamandan bu yana cok yogun olmayan bir diyetle 10 kilo verdim, umarım 9 kilo daha verip 50 halime döneceğim Kilo almadan önce hep 50 kiloydum. 172 boyum aslında şuan da kötü değilim ama insan hayatı boyunca zayıf olup sonra kilo alınca yediremiyor kendine. 20 yaşındayım bu arada
Gecen hafta kactin canim, gecede birseyler olmasi degisikmis. Bakalim nasil olacakmissin :)cgdmk
Ben sabah tartılamafım yine sabahın köründe kızımla birlikte okula diye çıkıp akşam eve geldim. Akşam tarrıldığımda 64.00’dım.
Diyetisyenim sabah 1 meyve, 1 kk peynir, 1 yumurta, domates, salatalık verdi.
Öğlen, sebze ve yoğurt
Ara, 1 çay bardağı leblebi ve meyve
Akşam, çorba, et ve salata.
Gece, 10 çiğ badem veya fındık, veya 4 tam ceviz +meyve.
Boyun cok iyiyiymis, suanki halin de gayet iyidir eminim. Ama tabi kendini nasil mutlu hissediyorsan o kiloda olman en iyisi :) Tekrardan hosgeldin, ne yaparak verdin 10 kiloyu
Gecen hafta kactin canim, gecede birseyler olmasi degisikmis. Bakalim nasil olacakmissin :)
Ben dün eve gelince tartıldım 56,6. cgdmk gapdanım.
selam canım :) hafta sonu sınavım var sürekli ders çalışmaya çalışıyorum :) spor bu hafta hiç yapmayacağım sanırım.. kaçamaksız atlatırsam bu hafta çok iyi olacak :) bir tavsiyen varsa dinlerim çok tatlı isteğim var napacağım ? emzirdiğim ve bi yandan da ders çalıştığım için sanırım çok enerji gidiyor :)
Aaaaa canım yaa hosgeldinKaçamak mıııı
Oooo
Beni özledin mi
Tamam ama yarın lütfen bildirim yap olur mu? Geçen hafta da yapmamissin, yarin da yapmazsan listeden cikarmak zorunda kalacağım.cgdmk
Ben sabah tartılamafım yine sabahın köründe kızımla birlikte okula diye çıkıp akşam eve geldim. Akşam tarrıldığımda 64.00’dım.
Diyetisyenim sabah 1 meyve, 1 kk peynir, 1 yumurta, domates, salatalık verdi.
Öğlen, sebze ve yoğurt
Ara, 1 çay bardağı leblebi ve meyve
Akşam, çorba, et ve salata.
Gece, 10 çiğ badem veya fındık, veya 4 tam ceviz +meyve.
Tamam ama yarın lütfen bildirim yap olur mu? Geçen hafta da yapmamissin, yarin da yapmazsan listeden cikarmak zorunda kalacağım.