Atlatmasina sevindimcanımsiz olmasanız İnan bir yerde pes ederdim
Oğlanı da yarın göndermeye başlayacağım inşallah.bugün bir sürü tahinli vs yaptırdık çok şükür geçti gibi oldu
Ben bildirimi unuttum yine ama tartılmıştım 53.4
Evet olabilir, iyi fikiryeni yıla 40 gün kaldı şöyle bir motiviasyon yapabiliriz istersen; her günün postuna kalan günü geriden sayarak yazalım.
40 gün hiç fena değil güzel sonuçlar için ne dersin? hatta ben başlıyorum birazdan.
Aksam cok iyiSelam kizlar bugunun menusu
Sabah: 2 dilim ekmek, yogurt
Ara: 3 salatalik tursusu
Aksam: izgara et, salata
benim hedefim 63 olsun madem.40 günde sıkı bir diyete alıcam kendimi.57 diydi normalde sonra kendimce 60 olsada olur demiştim ocağa kadar.63 de karar kıldım şuanArkadaşlar madem son 40, o zaman yeni hedefler oluşturalım. Herkes 40gunde ulasmak istediği hedefini yazsin. Kalanları da 2. Turda, yaza veririz
Benimki 57.0
Biraz ütopik olacak, annem pazar geliyor ve 3 hafta kalacak, geriye de 15 gun kalıyor.. aslında hedefe kilo almamak yazsam daha iyi olacak
MükemmelSelam kizlar bugunun menusu
Sabah: 2 dilim ekmek, yogurt
Ara: 3 salatalik tursusu
Aksam: izgara et, salata
Aynen canım sen alma da vermen eksik kalsinArkadaşlar madem son 40, o zaman yeni hedefler oluşturalım. Herkes 40gunde ulasmak istediği hedefini yazsin. Kalanları da 2. Turda, yaza veririz
Benimki 57.0
Biraz ütopik olacak, annem pazar geliyor ve 3 hafta kalacak, geriye de 15 gun kalıyor.. aslında hedefe kilo almamak yazsam daha iyi olacak
whuuuuuu tarif istiyorumBu sabah fazla spor yapmadim.
3gun ust uste gidince yorgunluk cöktü herhal
Yinede memnun olacagim kadar yaptim Sporumu
Kahvalti yapacagim ama garip birsey
Siyah fasulyeli kek
whuuuuuu tarif istiyorum
hım okuyup anlamaya çalışayımTarifi turkce ye cevirmeye calistim
Ravent 300 gr hasliyorsun 0,5 dl su ile. Biraz stevia veya baska saglikli tatlandirici ekliyorsun.
1 Cay kasigi vanilya veya 1 vanilya cubugunun icinde ki tohumlari bosaltip hasliyorsun
Sonra 10 Badem ve 1 dl yulaf i rondodan gecirip Un haline getiriyorsun
1 Yemek kasigi kakao
130 gram haslanmis siyah fasulye
1-2 tatli kasigi Rom aromasi
Ravent hazir olunca 1 avuc kadar ayirip rondoda ki Un karisimina ekle. Ardindan butun geriye kalan malzemeleri.
Rondoda karistir. Eger fazla yumusak ise yulaf ve Badem unu karisimi ekle.
Yani ustde yazan Badem ve yulaf Un karisimindan biraz fazla yapmak iyi fukir
Ben yapmadim ve mecbur yulaf i Un a cevirmeden kattim icine
Top halinde yuvarla istersen hindistan cevizi ile susle
Ortalama 130 kalori ediyor
3 buyuk top cikti bu tarifden
Afiyet olsun :)
Baya doyurucu aslinda. 1 tane yedim ve yetti