Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Evet olabilir, iyi fikir

Arkadaşlar madem son 40, o zaman yeni hedefler oluşturalım. Herkes 40gunde ulasmak istediği hedefini yazsin. Kalanları da 2. Turda, yaza veririz
Benimki 57.0
Biraz ütopik olacak, annem pazar geliyor ve 3 hafta kalacak, geriye de 15 gun kalıyor.. aslında hedefe kilo almamak yazsam daha iyi olacak

Gunaydin
Az önce tartiya ciktim sonuc 68.4

Bugun spor konusunda degisiklik yapip önce agirlik calisacagim.. Sanki 45 dk eliptik sonrasi pek halim kalmiyor gibi

Eklentiler

• IMG_20181123_064453.jpg
    146,3 KB · Görüntüleme: 26
ben
benim hedefim 63 olsun madem.40 günde sıkı bir diyete alıcam kendimi.57 diydi normalde sonra kendimce 60 olsada olur demiştim ocağa kadar.63 de karar kıldım şuan

Aynen canım sen alma da vermen eksik kalsin

39.....

Sabah kefir, 10 gibide azcık süt içtim
Öglen biraz salata peynir yedim,
Aksam 1 servis kaşığı bezelye yemeği.
Saat 10 da 1 dilim milföy börek gömdüm hiç bu saatte yemezdim midem kazındı napiiiiim.
1.5 litre su

Bu sabah fazla spor yapmadim.
3gun ust uste gidince yorgunluk cöktü herhal

Yinede memnun olacagim kadar yaptim Sporumu

Kahvalti yapacagim ama garip birsey

Siyah fasulyeli kek

39, bu sabah tartılmadım aksamdan okuldaki arkadaşlara ıslak kek yaptım öğle arasında ıslak kek yiyeceğim
O halde benim de hedefim 56 olsun asıl hedefim olan 55ten vazgeçtim. Ortalama bir birbucuk kilom kaldı veririm heralde

39............
kahvaltı...........1 tbe üstüne krem peynir(sanırım yanlış hatırlamıyorsam)
öğle.................150 gr kadar et ızagara,bolsalata,pişmiş domates ve biber,bikaç çatal yoğurtlu meze,1 bardak ayran
akşam..............1 kase yayla çorbası,3-4 çatal karnabar,2 parça burlurlu köfte
aralarda,kahve ,10 tane kadar fıstık

whuuuuuu tarif istiyorum

Tarifi turkce ye cevirmeye calistim

Ravent 300 gr hasliyorsun 0,5 dl su ile. Biraz stevia veya baska saglikli tatlandirici ekliyorsun.
1 Cay kasigi vanilya veya 1 vanilya cubugunun icinde ki tohumlari bosaltip hasliyorsun

Sonra 10 Badem ve 1 dl yulaf i rondodan gecirip Un haline getiriyorsun

1 Yemek kasigi kakao
130 gram haslanmis siyah fasulye
1-2 tatli kasigi Rom aromasi

Ravent hazir olunca 1 avuc kadar ayirip rondoda ki Un karisimina ekle. Ardindan butun geriye kalan malzemeleri.

Rondoda karistir. Eger fazla yumusak ise yulaf ve Badem unu karisimi ekle.

Yani ustde yazan Badem ve yulaf Un karisimindan biraz fazla yapmak iyi fukir

Ben yapmadim ve mecbur yulaf i Un a cevirmeden kattim icine

Top halinde yuvarla istersen hindistan cevizi ile susle

Ortalama 130 kalori ediyor
3 buyuk top cikti bu tarifden

Afiyet olsun :)
Baya doyurucu aslinda. 1 tane yedim ve yetti

Eklentiler

• IMG_20181123_115142.jpg
    176,5 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar slm ben bu sabah 75,4 çıktım kontrol tartisinda, bakalım pazartesi nolcak.
Yılbaşı için hedefim 70. Ama bu 70 küsür olabilir ben 7 ve 0 ı göreyim de.

hım okuyup anlamaya çalışayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…