Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Yaaa arkadaşlar arada bir beni de sorsanıza :KK43: Koptum gittim hiç hatırlayanım yok :KK43: Ben Çarşamba günü diyetisyene gittim. Baktım olmuyor, diyetisyen takibiyle daha iyi olacaktı. Ara ara kopmalarım oldukça motivasyonum düşüyordu. Şimdi daha azimliyim. :) Pazartesi güzel bir bildirimle geleceğim! :KK66:

Screenshot_2018-11-23-23-20-58-918_com.facebook.katana.png

Yaaa arkadaşlar arada bir beni de sorsanıza :KK43: Koptum gittim hiç hatırlayanım yok :KK43: Ben Çarşamba günü diyetisyene gittim. Baktım olmuyor, diyetisyen takibiyle daha iyi olacaktı. Ara ara kopmalarım oldukça motivasyonum düşüyordu. Şimdi daha azimliyim. :) Pazartesi güzel bir bildirimle geleceğim! :KK66:
Ptesi kilo bildirimi yapmayınca baktım profiline, cuma takımında yazmışsın. Ben de artik devam etmeyecegini düşündüm açıkçasi.
Motivasyonun tekrar gelmesine sevindim :KK66:

Geceyarisi gecmis ama olsun :)

Sabah 30dk eliptik 30dk da agirlik calistim. Kol ve omuz.
11 gibi Ilk ogun fasulye keki yedim kahvalti niyetine

Oglen
1 tost

Aksam
4 dunden kalan tavukbkofte

1,5 su

Kizlar bugun menu kotu ama 10 saat alisveris yaptim, oldumm. Donus hediyeleri fln :)
Sabah: 1 parca sutlu irmikli tatli, 1 dilim ekmek ustu fistik ezmesi
Aksam: 2 dilim pizza
Veranocum sen şu tatil işini hallet buralarda sana kaç sofra düzülecek börekler dolmalar vs.
Yaz hedefine odaklan bence hertürlü yemin bozduracaklar sana

Ptesi kilo bildirimi yapmayınca baktım profiline, cuma takımında yazmışsın. Ben de artik devam etmeyecegini düşündüm açıkçasi.
Motivasyonun tekrar gelmesine sevindim :KK66:

Cuma yazdım da sonra hafta sonu koprum bi elektirikler gitti benim:KK70: onun için pazartesi yazıp iyice modunuzu da düşürmek istemedim. Ama diyetisyene başlayınca iyi hissettim. Şu an gayet iyi gidiyorum, pazartesi güzel bir eksi ile geleceğim :KK71:

Sabah ki plan a uyamadim ama Sporumu yaptim
Anneme geldim, tam o sirada babam spor salonuna gidiyordu.. Dedim dur Bende geliyorum.

Babam baya kilo verdi sonra kasa cevirdi filan 55 yasinda. 10 sene önce diyabet e yakalandi ama ilac a gerek kalmadan atlatti spor sayesinde.

Gunde 3 saat spor yapiyorum derken saka yapiyor sandim :))

1,5 saat dayana bildim. Bitirdi beni. Ben Eve geldim, kendi Devam ediyor. Gun sonu paylasacagim ayrintili spor ve beslenmemi

Veranocum sen şu tatil işini hallet buralarda sana kaç sofra düzülecek börekler dolmalar vs.
Yaz hedefine odaklan bence hertürlü yemin bozduracaklar sana
Kacari yok dimi 1 senedir yemedigim seyleri ne kadar tutabilcem ki of off:kızgın::kızgın:

Gunaydiiiiiinnn
Dün sabah tartılmamıştım ama bu sabah tartildim, 56,9. Sanırım Salı hedefimi bilginden gördüm:rapci:
Verano_porteno Verano_porteno neler aldın neler aldın:KK37:

Bol bol hediye coluga cocuga ozellikle. Kendime de 3 spor ayakkabi, 1 sneaker, 2 yazlik terlik, 1 yazlik topuklu,1 canta hepsi 100 Dolores tuttu. Onceden de sporcu tayti, sutyeni fln almistim. Indirim iyiydi baya. Ayakkabilar da schekers , Reebok, ninewest fln. Kiyafeti ucuz degil Yani Turkiye daha basarili bence kiyafette. Evet Tommy guess colombia fln ucuz ama benim cok Marka takintim yok. Bir tisort 15 dolar elim gitmiyor almayao_Oo_O

Kacari yok dimi 1 senedir yemedigim seyleri ne kadar tutabilcem ki of off:kızgın::kızgın:

Bol bol hediye coluga cocuga ozellikle. Kendime de 3 spor ayakkabi, 1 sneaker, 2 yazlik terlik, 1 yazlik topuklu,1 canta hepsi 100 Dolores tuttu. Onceden de sporcu tayti, sutyeni fln almistim. Indirim iyiydi baya. Ayakkabilar da schekers , Reebok, ninewest fln. Kiyafeti ucuz degil Yani Turkiye daha basarili bence kiyafette. Evet Tommy guess colombia fln ucuz ama benim cok Marka takintim yok. Bir tisort 15 dolar elim gitmiyor almayao_Oo_O

Ay Harika güle güle kullan buradan almaya kalksan :ıslık:
Burada da herzamanki gibi önce zam sonra indirim yaptılar:skandal:

Ay Harika güle güle kullan buradan almaya kalksan :ıslık:
Burada da herzamanki gibi önce zam sonra indirim yaptılar:skandal:
Evet oyleymis malesef ama millet de almasin o zaman. Indirimden onceki fiyatina bakmak lazim , biraz uyanik olmak lazim. Ben ozellikle ayakkabicilara sinir olurdum, yuzde 70 indirim nedir yaa. Cook sisik fiyatlar. Ozellikle serisonunu beklemek zorunda kaliyorsun. Yap makul fiyat da ihtiyacimiz varken alalim dimi. Burda da bazi magazalarin indirimleri koftiydi, begendigim seylere black Fridaydan once bakmistim. Fiyati degismeyen baya vardi.

Sabah ki plan a uyamadim ama Sporumu yaptim
Anneme geldim, tam o sirada babam spor salonuna gidiyordu.. Dedim dur Bende geliyorum.

Babam baya kilo verdi sonra kasa cevirdi filan 55 yasinda. 10 sene önce diyabet e yakalandi ama ilac a gerek kalmadan atlatti spor sayesinde.

Gunde 3 saat spor yapiyorum derken saka yapiyor sandim :))

1,5 saat dayana bildim. Bitirdi beni. Ben Eve geldim, kendi Devam ediyor. Gun sonu paylasacagim ayrintili spor ve beslenmemi
Masallah babana:super: Nasil halletti diyabet isini sadece spor mu beslenmesi nasil. Bekliyoruz,neler yaptin?

Cuma yazdım da sonra hafta sonu koprum bi elektirikler gitti benim:KK70: onun için pazartesi yazıp iyice modunuzu da düşürmek istemedim. Ama diyetisyene başlayınca iyi hissettim. Şu an gayet iyi gidiyorum, pazartesi güzel bir eksi ile geleceğim :KK71:
Insallah canim , diyetisyene mi basladin ? Ne Verdi ne dedi

Masallah babana:super: Nasil halletti diyabet isini sadece spor mu beslenmesi nasil. Bekliyoruz,neler yaptin?

Evet sadece spor ve beslenme ile halletti. Galiba sadece 2 ay kadar bir sure hap kullandi

Babam cok cola icerdi en buyuk sorunu oydu.
Hergun spor yapiyor, kahvaltida kepek ekmek yer yoksa hic yemez. Oda 1 dilim

Annem tipik turk kadini. Hamur isi, yemegin yagi bol Olur ama babam borek yaptiysa Yarim dilim yer mesela.

Kahvalti
9 da 1 bardak smoothie. Icinde iki dal kara lahana, Yarim muz ve 50 gr yaban mersini 200ml soya vanilya sutu

Öglen 14 de
2 Anne yapimi ispanakli sac gozlemesi

Aksam
2 nugget

Spor
20dk Kosu bndi
10dk bisiklet
10 dk step
1 saat agirlik. Kalca ve bacak

2 L su

Eklentiler

• IMG_20181124_091750.jpg