Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harikasın vallaaaIyi aksamlar kizlar.. Bugun Bos gunumdu Cocuklari birakip spora gittim 8.30 da
45 dk eliptik
20 dk agirlik
Eki Görüntüle 2208179
Kahvalti : Omlet
1 yumurta
1 dilim pastirma
Eki Görüntüle 2208180
Öglen
200 gr somon
Yarim kirmizi sogan ve sumak
Eki Görüntüle 2208181
Aksam
Köri soslu tavuk gogsu
Eki Görüntüle 2208182
günaydınlar.hoşgeldiniz.hep beraber dikkat etmeye çalışırızGunaydin hanimlar bende araniza katilabilirmiyim?
Dogumdan sonra kilo verdim 57kgdum sonra hiiic dikkat etmedim suan 59.4kg
Hedef kilom 55kg
Boyum 161
Abur cubur malesef cok yiyorum onlari hayatimdan cikaricam
harikasın vallaaa
Yok aslında bırakmadım sadece arada biraz esnetiyorum kaçamak günü gibi ama sadece saatler konusunda kaçamak yapıyorum.kaçırmışım ama ıf yapmayı bıraktınmı
Ben bu haftaya kotu başladım
Siskinligimin bi kısmı bugün gitti ama daha yolum var.
Zaten eksilerdeyim, ya tamamen dibe ya da artiya
Baslayalim bakalim
Yüzde olarak hedef koyarız dimi?
Kaç olsun?
evet olabilirTesekkur ederim:)
Hosuma gitti 1 gun saf protein isi. Her pazar ve carsamba saf protein günü yapmayi dusunuyorum
Ayrica suan eliptik ustunde ter dokuyorum :))
Gece uyuyamadim cocuklar sagolsun. En son 4 du saat. Sabah 7de kalktik. Pek halim yoktu ama cocuklari okula ve krese birakmak icin mecbur cikmam gerekiyordu. Onlari birakip geldim yine spor salonuna
Sonra mutfak alisverisi ardindan Eve gidip kahvalti. Yine oglene kalcak ama 1 L su icmis oluyorun o vakit e kadar.. Ondan galiba aclik hissi olmuyor
hımm evetYok aslında bırakmadım sadece arada biraz esnetiyorum kaçamak günü gibi ama sadece saatler konusunda kaçamak yapıyorum.
süper olur benceyeni yıla 40 gün kaldı şöyle bir motiviasyon yapabiliriz istersen; her günün postuna kalan günü geriden sayarak yazalım.
40 gün hiç fena değil güzel sonuçlar için ne dersin? hatta ben başlıyorum birazdan.
son 40. gün diyince heyecan bastıSon 40. gün;
Gün/Tünaydın diyetim bir diyet adı altında olmasa da devam ediyor açıkçası normal (3 öğünlü ve sık aralıklı) beslenmeye döneceğimi hiç sanmıyorum.
Bugünkü listem şöyle;
Saat 12:00 - peynirli tost ve acuka (tost biraz büyükçeydi) 2 fincan çay, 1 türk kahvesi
bugün cheesecake yiyeceğiz saatimi tam planlayamıyorum ama sanırım saat 6'ya bırakacağım.
akşam da ne pişerse artık 1 tabak yemek yerim. Pasta olabilir evde de ondan da 1 dilim yemem gerekecek.
bence başka da yemek yemeyeyim zaten
evet arada yapıyorum ben.dün kurabiye yaptım yaklaşık 50 kalorilik tanesi.Canim felaket kek filan istiyor. Insta da biri var yabanci. Cok guzel tarifleri var. Paleo /vegan usulu. Saglikli kalorisi, karbonhidrat i az tarifler.
haftasonu ipin ucu kaçmasın diyeBu arada cuma yani yarin olan tarti günü ne icin? Haftalik hedefe ulastik mi diye?