- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Bende 1.62'yim ve senin kilolarındayken (evet bi kere görmüştüm o kiloları) çok zayıfsın,hastalığın falan mı var diyolardı :) sonra bu gaz vermeleriyle hepsini geri aldım tabi
Ölüm orucu ile denenebilir19 olmaz da 15 olur
Yeni yila azcık fit girecek gibiyiz hepimiz, benim şahsi hedefim artık yaza bikini giymek
bende boğayım mümkünmü
Boga burcuyum ben, hic bana gore degil ölüm orucu
Boga burcuyum ben, hic bana gore degil ölüm orucu
Ben de bogayiiiimbende boğayım mümkünmü
Sıkı tut canım işi, kocakarı gibi konuşacam ama genç kızsın metabolizman iyidir, hadi bakalım sporda ihmal etme
Sen ne ettinBugün yediklerim
Kahvaltı : Karatay
Öğle: 1,5 tabak kısır
Akşam: 1 kase makarna
2,5 TL su
Sen ne ettin
Zumbayı çok severim hem eğlenceli,ahahhah ya ama çok tatlısın
bu sefer çok sıkı tutuyorum,nerdeyse hergün diyet yapmamam için bi sebep çıkıyor ama inatla devam ediyorum:)
ama daha spora başlayamadımaletli plates falan diyo herkes,sizler neler önerirsiniz hanımlar?
Zumbayı çok severim hem eğlenceli,
Ben de hepsi var kızlar leslie yapıyorlar ona da başlamıştım gayet güzeldi. Bazen plates yaparım. Ama yazda başlamıştım ben öyle çok yürüdüm ki, diğerlerine çok az vakit kaldı
Ben bunların tamamını evde yapiyorum, plates için daha önce salona gidiyordum ama sonra gitmeye üşendim evde olunca kafama göre bir cd seçip yapiyorumZumba olabilir aslında,nedense aklıma gelmemişti.Bende yürüyüş seviyorum normalde çünkü her zaman yapılabilecek birşey ama tabi artık yağmur ve soğuk geldi.
Evde bisiklet de var belki önce onu askılık olarak kullanmaktan vazgeçerek başlayabilirim:)) sonra neymiş seçeneklerim bi bakayım salonlara,saat sıkıntısı olacak gerçi çalıştığım için ama bakalım.
canımCanım benim cok geçmiş olsun
Oğlun krese basladi, sık hasta oluyordur, dolayisla da kardesine de bulaşıyor. Kisir dobguinşallah toparlarlar bi an once.
Bizlerden ziyade senin müthiş azmin sonucu indin hedefine