Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Bende 1.62'yim ve senin kilolarındayken (evet bi kere görmüştüm o kiloları :KK48:) çok zayıfsın,hastalığın falan mı var diyolardı :) sonra bu gaz vermeleriyle hepsini geri aldım tabi :olamaz:

Sıkı tut canım işi, kocakarı gibi konuşacam ama genç kızsın metabolizman iyidir, hadi bakalım sporda ihmal etme

Sıkı tut canım işi, kocakarı gibi konuşacam ama genç kızsın metabolizman iyidir, hadi bakalım sporda ihmal etme

ahahhah ya ama çok tatlısın :KK200:

bu sefer çok sıkı tutuyorum,nerdeyse hergün diyet yapmamam için bi sebep çıkıyor ama inatla devam ediyorum:)

ama daha spora başlayamadım:KK43: aletli plates falan diyo herkes,sizler neler önerirsiniz hanımlar?

Kızlar slm taşınmakla meşguldüm giremedim pazartesiden beri. Bu arada listede adım var ama diğer bilgiler girilmemiş. Boyum 1.73 kilom 19.11 yani bu pazartesi 76,5 idi. Hedefim ise 65.

Yaa kaçırmışım muhabbetleri :KK43:
Şu spor önemli elbet. ben bebekleri tam gün kreşe verdikten sonra soğuk falan dinlemem bir saat yürürüm hızlı tempo. İki haftaya başlarım.

Çarşamba günü menüsünü yazayım.
Kahvaltı 8de yağda iki yumurta, bir dilim tb ekmeğine fıstık ezmesi, çay
Öğlen 2de bir muz, yarım ceviz, 3 dut kurusu
Akşam 6 gibi bir porsiyon kurufasulye, iki kaşık pilav yerim.

ahahhah ya ama çok tatlısın :KK200:

bu sefer çok sıkı tutuyorum,nerdeyse hergün diyet yapmamam için bi sebep çıkıyor ama inatla devam ediyorum:)

ama daha spora başlayamadım:KK43: aletli plates falan diyo herkes,sizler neler önerirsiniz hanımlar?
Zumbayı çok severim hem eğlenceli,
Ben de hepsi var kızlar leslie yapıyorlar ona da başlamıştım gayet güzeldi. Bazen plates yaparım. Ama yazda başlamıştım ben öyle çok yürüdüm ki, diğerlerine çok az vakit kaldı

Zumbayı çok severim hem eğlenceli,
Ben de hepsi var kızlar leslie yapıyorlar ona da başlamıştım gayet güzeldi. Bazen plates yaparım. Ama yazda başlamıştım ben öyle çok yürüdüm ki, diğerlerine çok az vakit kaldı

Zumba olabilir aslında,nedense aklıma gelmemişti.Bende yürüyüş seviyorum normalde çünkü her zaman yapılabilecek birşey ama tabi artık yağmur ve soğuk geldi.

Evde bisiklet de var belki önce onu askılık olarak kullanmaktan vazgeçerek başlayabilirim:)) sonra neymiş seçeneklerim bi bakayım salonlara,saat sıkıntısı olacak gerçi çalıştığım için ama bakalım.

Zumba olabilir aslında,nedense aklıma gelmemişti.Bende yürüyüş seviyorum normalde çünkü her zaman yapılabilecek birşey ama tabi artık yağmur ve soğuk geldi.

Evde bisiklet de var belki önce onu askılık olarak kullanmaktan vazgeçerek başlayabilirim:)) sonra neymiş seçeneklerim bi bakayım salonlara,saat sıkıntısı olacak gerçi çalıştığım için ama bakalım.
Ben bunların tamamını evde yapiyorum, plates için daha önce salona gidiyordum ama sonra gitmeye üşendim evde olunca kafama göre bir cd seçip yapiyorum

Canım benim cok geçmiş olsun ❤️
Oğlun krese basladi, sık hasta oluyordur, dolayisla da kardesine de bulaşıyor. Kisir dobgu ☺️ inşallah toparlarlar bi an once.
Bizlerden ziyade senin müthiş azmin sonucu indin hedefine :KK66:❤️
canım❤️siz olmasanız İnan bir yerde pes ederdim❤️
Oğlanı da yarın göndermeye başlayacağım inşallah.bugün bir sürü tahinli vs yaptırdık çok şükür geçti gibi oldu☺️
Ben bildirimi unuttum yine ama tartılmıştım 53.4

Iyi aksamlar kizlar.. Bugun Bos gunumdu Cocuklari birakip spora gittim 8.30 da
45 dk eliptik
20 dk agirlik
IMG_20181121_100552.jpg
Kahvalti : Omlet
1 yumurta
1 dilim pastirma
IMG_20181121_103931.jpg
Öglen
200 gr somon
Yarim kirmizi sogan ve sumak
IMG_20181121_144028.jpg
Aksam
Köri soslu tavuk gogsu
IMG_20181121_181709.jpg

Günaydın,
Bu ara saçma bir beslenmem var ne yazmasam daha iyi o derece.
Dün gün içinde birşey yemedim, süt ve kefir içtim.
18:00 biraz makarna bol roka tere salatasi
1.5 lt su

X