- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
O tatli 2 dilim pizza yaparbenimkinin yanında çokta şey değilmiş seninki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O tatli 2 dilim pizza yaparbenimkinin yanında çokta şey değilmiş seninki
Bu gozler bir yildir neler okudu, sen de biliyorsun
Girelim valla
Ay bilemiyorum kisisel bir fotograf gibi De ama ben degil diyorum. Kaybeden 1 gun detoks yapsin Bu odul mu ceza mi bilemedim gerci
Iyi madem bakalim bizim kiz gelsin de alalim cevabimizi
Hadi yaa @cgdmk duydun mu?
Hadi ya
yarıldım kelimesini hiç sevmem ama şuan kullanmak istiyorumtepkileriniz çok hoş...'hadi ya'Ya ama yaa ders calismaktan beynim karincalanmis, ben iddia derken diyet anlamında anladiydim
Halbuki ne alaka dimi hussuk konusulurken diyet iddiası
O kadar motiveyim iste
tam yerine geldin canım hoş geldinBen zayıflama gruplarından birindeydim ama maalesef hiç verim alamıyordum orda. Çıkmak istedim kaç zamandır. Bugün söyledim artık. Hırslı konuşkan motivasyonu yüksek bir gruba inanılmaz ihtiyacım var. Kilolarımdan kurtulmak istiyorum gerçekten. Normalde şişman değilim. Hamilelik sonrası yapıştı 15 kilo vermek istiyorum.
Şimdi fotoyu inceledim de bildim hatunu resmi büyütünce anladım, ben de severim bu hatunu ve dekoltesi çok başarılıdıryarıldım kelimesini hiç sevmem ama şuan kullanmak istiyorumtepkileriniz çok hoş...'hadi ya'
little cevap vermiş bende vermiş olayım ben değilim.ünlü bi isimböyle fit olamak istiyorum bendeayy iyimi altıma edicem şimdi
Ay sorma karisti ortalik seen yokkenyarıldım kelimesini hiç sevmem ama şuan kullanmak istiyorumtepkileriniz çok hoş...'hadi ya'
little cevap vermiş bende vermiş olayım ben değilim.ünlü bi isimböyle fit olamak istiyorum bendeayy iyimi altıma edicem şimdi
hoşgeldin aramızaHoşgeldin :) gerçi bende daha dün geldim ama olsun:)
ciğdem diyet için girmiş sanırım ayy çok güldümAy sorma karisti ortalik seen yokken
Sevgilin pastaları gömecek sen bakacak mısın canım ucundan azcık ye yarın başla, hem ilk elin günahı olmazmış
Ben kaçamak yapınca vicdan azabıyla sonra ki gün çok az yiyorum yaşayacak kadar yaniaahhahahahha ucundan azıcık yiyeceğimi kafamda oturttum esas sınavım devamı gelmesin diye olacak:)
dün Verano_porteno ile de konuşmuştuk,insan bi yiyince amaan battı balık yan gider deyip devam ettiriyor orası sıkıntılı.Esas derdim onu yapmamak:)
Katilabilirsin canim tabiki, hosgeldin aramiza :) Ilk sayfada kurallarimiz var onlari okuyabilirsin. Bir de kendinden bahsedersen seviniriz. Boy, kilo, hedef kac mesela?Gunaydin. Sirf bu gruba katilmak icin uye oldum. Umarim yeni yila az kalsada yine de araniza katila bilirim?
günaydın süper ya..grup harika gidiyor bence cgdmk dağılmak yokGunaydin. Sirf bu gruba katilmak icin uye oldum. Umarim yeni yila az kalsada yine de araniza katila bilirim?
Dimi bir de baya bir anlamadim birbirimiziciğdem diyet için girmiş sanırım ayy çok güldüm
Ben kaçamak yapınca vicdan azabıyla sonra ki gün çok az yiyorum yaşayacak kadar yani
bide şey hoşuma gtti diyorsun ya böyle fitse burda işi neDimi bir de baya bir anlamadim birbirimizi
Dimi masallahimiz car :) bu gazla verelim kilolarigünaydın süper ya..grup harika gidiyor bence cgdmk dağılmak yok
bide şey hoşuma gtti diyorsun ya böyle fitse burda işi ne
Ya eminim sen de cok guzelsindir ama resim yanii baya bir ince kollar fln Hani diyetlik bir durum olmasi icin alt tarafin mutasyonlu gibi olmasi lazimbide şey hoşuma gtti diyorsun ya böyle fitse burda işi ne
Nesrin cevadzade mi o , tanimadim resimden bu geyik her turlu geliyormusBen çok beğenirim Nesrin Cavadzade'yi ama ben arkadaşlar dün senin başka bi fotografını gördüler ondan bahsediyorlar sanıyordum ahhahahah
Avatarından bahsettiklerini bilsem yazardım ama neyse böyle daha eğlenceli bi mevzu olmuş oldu:)
Katilabilirsin canim tabiki, hosgeldin aramiza :) Ilk sayfada kurallarimiz var onlari okuyabilirsin. Bir de kendinden bahsedersen seviniriz. Boy, kilo, hedef kac mesela?