Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Ben bu işten birşey anlamadım, iddia yı geçtik o kısım tamam yarışma ne ola ki, ortada hırs yapacak konu varsa ben de olmalıyım çok pis hırs yapar gaza gelirim
Ben suhanin resmi konusunda iddiaya girelim deyince cigdemcigim yanlis anlamis. Kilo verme konusunda iddiaya girelim dedim sanmis. Simdi iddiayi ona cevirdik. Onumuzdeki hafta az kilo verenden 10 puan silinecek Sen de katil eger istersen, 3 kisi de olur. Bana uyar. Bu hafta iddialiyim, ikinizi de yerim

Bugunun menusu
Sabah: 1 baya buyuk kase yulaf ve sut
Ogle: pirincli kabak yemegi
Aksam: biftek yeriz sanirim henuz yemedik. Disari cikmaya usenmezsem salata malzemesi alip salata da yaparim yanina

Ölüm orucuna başlıyorum sabah itibari ile....
Çektim kılıcımı Verano_porteno cgdmk
Ben sizi yerim demiyorum zira kaloriniz yüksektir

Slm herkese grubunuza eklenmeyi çok isterim kabul ederseniz. Yeni yıl demek yeni yaş demek bana, doğum günümden dolayı. 41ime girerken zayıflamış olmak ve bunu da sürdürebilmek hedefim.

Ben zayıflama gruplarından birindeydim ama maalesef hiç verim alamıyordum orda. Çıkmak istedim kaç zamandır. Bugün söyledim artık. Hırslı konuşkan motivasyonu yüksek bir gruba inanılmaz ihtiyacım var. Kilolarımdan kurtulmak istiyorum gerçekten. Normalde şişman değilim. Hamilelik sonrası yapıştı 15 kilo vermek istiyorum.

Hoşgeldin

Hoşgeldin :) gerçi bende daha dün geldim ama olsun:)

Hosgeldin arkadasim, ne kadar oldu dogum yapali?

benimkinin yanında çokta şey değilmiş seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…