Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Afiyet olsun ne diyeyim, yemissin artık
Ben de cok cozutmasam da pek bildirim yapamadim.

Zarpy hoşgeldin
Ptesi guncel kilon ile kaydedeyim olur mu

Hoşbuldum

Vallahi çok iyi olur çünkü yarın yurtdışından gelen bi arkadaşıma İstanbulu gezdireceğim gün boyunca ve malum misafirperverlik,tatmak isteyecektir yemeklerimizden.Akşamında da erkek arkadaşımın doğumgünü var.Çok güzel konsantre olmuşken birdenbire böyle bir gün geçiricem,bittim ben

Kıyamam ya, öyle bir modayım ki, salla başlarsın bi ara
Atın beni gruptan

Kıyamam ya, öyle bir modayım ki, salla başlarsın bi ara
Atın beni gruptan

Ahhahaha bana salla deme hiç affetmem hemen sallarım valla insan zaten başlangıçta bahane arıyor

Yok yok pes etmeyelim yapıcaz yapıcaz,olucak olucak

Bu arada cok hosmussun ve cok da fit
Yok artik resimdeki kendisi mi, o zaman neden diyet
Bence yarin yurudugun ,gezdiginle dengelemeye calis. Yani yemezsen olmaz ama yedigini cok da abartmassan zaten hareketli bir gun olacagi icin en azindan notr tamamlarsin. :)))

Doğru diyorsun da 58i tekrar gördüm basaramicam galiba. Makarna yapıyorum mesela su an annem burada ya, teyzemlerdeydik dün akşam tatli yapmış kısır yapmış, yemememek aklımın ucundan bile geçmedi
Annen ne zaman gidiyor

Bende öyle düşündüm ama çok zor kilo verdiğim halde çok çabuk alıyorum,bu da böyle günlerde ister istemez moral bozucu oluyor tabi

Neyse yapacak birşey yok ama en azından yarın nasılsa yiyeceğim gibilerinden tamamen salmayacağım,bu da bişiydir di mi

En cok zarar veren zaten diyete gir cik psikolojisi, zaten yedim amannn demek fln. Ben de cok yapiyorum onu , batti balik Yan gider hesabi. O da mahvediyor tum emeklerini

En cok zarar veren zaten diyete gir cik psikolojisi, zaten yedim amannn demek fln. Ben de cok yapiyorum onu , batti balik Yan gider hesabi. O da mahvediyor tum emeklerini

Kesinllikle.Belki mecburiyetten birşey yiyip sadece 100 gram alacakken battı balık yan gider deyip komple bozunca bissürü kilo alıyor insan.Ama bu sefer dersimi aldım bunu yapmayacağım,yani umarım yapmam

Zorlu bi gun olacak o zaman yarın, elinden geldigince dikkat edersen daha da motive olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…