- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklının ucundan bile gecmemis, o da güzelDoğru diyorsun da 58i tekrar gördüm basaramicam galiba. Makarna yapıyorum mesela su an annem burada ya, teyzemlerdeydik dün akşam tatli yapmış kısır yapmış, yemememek aklımın ucundan bile geçmedi
Bu msjin üzerine hussuk ban yerKıyamam ya, öyle bir modayım ki, salla başlarsın bi ara
Atın beni gruptan
Kendini attırmışsın hussukcukKıyamam ya, öyle bir modayım ki, salla başlarsın bi ara
Atın beni gruptan
Bence odur ya, yani o olmalı, öyle olmaliyizYok artik resimdeki kendisi mi, o zaman neden diyet
Bence yarin yurudugun ,gezdiginle dengelemeye calis. Yani yemezsen olmaz ama yedigini cok da abartmassan zaten hareketli bir gun olacagi icin en azindan notr tamamlarsin. :)))
Annen ne zaman gidiyor
Msj tekrarı gibi olmuşBu msjin üzerine hussuk ban yer
Akşamı görmeden cok kotu şeyler düşünmüştümBugün
Sabah kahvaltı yapmadım
Öğle: çeyrek simit yanina biraz peynir zeytin çay
Ikindi de : 3 içli köfte, 1 biber dolması,küçük dilim revani, turk kahvesi,
1lt su
Akşam yemedim kahve içiyorum şuan,
Evde değildim maksimum bu kadar tutabildim kendimi
Büyük konusmamasi gerektiği vurgulanmış olduMsj tekrarı gibi olmuş
Diyet kismini gectim de yediklerin cook guzelmis WallaBugün
Sabah kahvaltı yapmadım
Öğle: çeyrek simit yanina biraz peynir zeytin çay
Ikindi de : 3 içli köfte, 1 biber dolması,küçük dilim revani, turk kahvesi,
1lt su
Akşam yemedim kahve içiyorum şuan,
Evde değildim maksimum bu kadar tutabildim kendimi
Oyle olsak burda isimiz ne iddiaya mi girsekBence odur ya, yani o olmalı, öyle olmaliyiz
Ay nolmus ne ara yemis ,kasla goz arasindaBu msjin üzerine hussuk ban yer
Bu gozler bir yildir neler okudu, sen de biliyorsunOyle olsak burda isimiz ne iddiaya mi girsek
Ay bilemiyorum kisisel bir fotograf gibi De ama ben degil diyorum. Kaybeden 1 gun detoks yapsin Bu odul mu ceza mi bilemedim gerciBu gozler bir yildir neler okudu, sen de biliyorsun
Girelim valla
Super bi ceza benceAy bilemiyorum kisisel bir fotograf gibi De ama ben degil diyorum. Kaybeden 1 gun detoks yapsin Bu odul mu ceza mi bilemedim gerci
Yaa 10 cook 5 olsun bariSuper bi ceza bence
Bi de ben puan sisteminden cok gaza geliyorum, kaybedenden 10 puan duselim sana da uyarsa
Cok olsun ki gaza gelelimYaa 10 cook 5 olsun bari
Cok olsun ki gaza gelelim
Iyi madem bakalim bizim kiz gelsin de alalim cevabimizi
Yok inan hala tokum, acıksamda yemem artikAkşamı görmeden cok kotu şeyler düşünmüştüm
Neyse ki akşamı kapatmissin ama corba icsen olurdu sanki
Gec oldu artık zaten, dayanirsin hem senYok inan hala tokum, acıksamda yemem artik