- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Arkadaş yapmış walla ben de fırsattan yararlandımDiyet kismini gectim de yediklerin cook guzelmis Walla
Pazartesiye olmasin derken ?
Ptesiye olmasın dimi
Güvenini boşa çıkarmam canımGec oldu artık zaten, dayanirsin hem sen
Hadi yaaBu arada o arkadaşın kendi fotosu değil, o gelene kadar. Merakta kalmayın
Kim detox yapacak şimdiHadi yaa@cgdmk duydun mu?
Bu durumda cigdemcigim yapiyor gibi, bir de 5 puani gidecekKim detox yapacak şimdi
Evet canımElif miydi?
Rekabet bu ptesi icin gecerli olmasin dimiPazartesiye olmasin derken ?
Hadi yaBu arada o arkadaşın kendi fotosu değil, o gelene kadar. Merakta kalmayın
Aynı tepkiyi vermisizHadi yaa@cgdmk duydun mu?
Ya ama yaa ders calismaktan beynim karincalanmis, ben iddia derken diyet anlamında anladiydimBu durumda cigdemcigim yapiyor gibi, bir de 5 puani gidecek
İki konuda da hayal kırıklığına ugradim simdicgdmk Verano_porteno siz yine de suhanı bekleyin daha önce ben değilim dedi ama belki orada espiri yaptı.
Kendi beyanı öyleydi yani
Elif'in kaptanlığının son zamanlarinda katıldım ben, sonra esperenza oldu, simdi yine elif olduEvet canım
Saf benRekabet bu ptesi icin gecerli olmasin dimi
Ben de diyorum bu kiz ne diyorYa ama yaa ders calismaktan beynim karincalanmis, ben iddia derken diyet anlamında anladiydim
Halbuki ne alaka dimi hussuk konusulurken diyet iddiası
O kadar motiveyim iste
Kiyamam yaaİki konuda da hayal kırıklığına ugradim simdi
Ben de diyorum bu kiz ne diyorTamam senin dedigin gibi yapalim. Digerine iddiaya girdik de yarisma sonucunu etkilemesi sacma olurdu zaten. Olur bu pazartesi baslayalim, 1 haftalik. Kaybedenden 10 puan duselim. Ne dersin
Cakmaman normalKiyamam yaaYapariz Yapariz , cok iyi fikirmis zaten.Diger konuyu konustugumuz icin cakmadim ben