- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Stres cok onemli, eger yapmamayi basarabilirsen bence birsey olmaz. Bazen de olur bazi seyler, hersey kontrolumuzde degil malesef. Zaten cok guzel kilo vermissin demekki dogru seyleri yapiyorsun. Hem sutune de sikinti olmamis. Abartmadan devam etmeye calis. Yediklerin sagikli olsun ama az olmasin. Yediklerini kesmek yerine hareketini arttirmaya calis. Dolu dolu yumurta, etli vs yemekler, bol sebze haslama bugulama, bol yesillik dereotu vs.., mevsimindeyiz dip olmayan baliklar, kararinda kuruyemis, ve hergun 1 porsiyon vs. meyve. tabiki yogurt , kefir. Yani bu sekilde beslenirsen hem kilo verirsin hem de sutun de iyi olur galibaKilolar üzerime yapışmadan vermek istiyorum arkadaşlar.. sütüme dikkat ediyorum.. bol su ve ısırgan rezene içiyorum bunlar bana iyi geliyor.. doğumdan çıktım 10 kilo gitmişti 30 günde de sağlıklı dikkat ederek ve spor yaparak beslendim 5 daha gitti.. sütüm bir ara azalır gibi oldu ama o da psikolojik şu an toparladım çok şükür... Sezeryan oldum dikiş üzerimde üi göbeğim şu an sarkmıyor.. ama dikkat etmezsem yersem orası yağ dolacak ve çok çirkin olacağım.. en son istediğim hatta hiç istemediğim bir şey bu
Canim ben hamilelik istedigini bilmiyordum simdi gordum. Bazi calismalar gormustum. Dusuk karbonhirat ve cok dusuk kalorili beslenme eger hamilelik beklentisi icindeysen hic iyi degilmis. Vucudu strese sokan bir durum ve bazi hormonal degerleri dusurebiliyormus. Sen de baya az yiyorsun genel olarak, o yuzden soylemek istedim.Ben de annemde tartildim 53 ciktim tartı hatalı bence, olamaz yani 1 haftada o kadar dikkat edip 1.5 kilo almış olamam di mi ama....
Farklı tartilardan kaynaklaniyor gibi geldi bana acayip canım sıkıldı.
Yarından itibaren biraz daha sıkayım diyorum da yediklerim ortada bunun bir altı ölüm orucu zaten.
Spor yapmak istemiyorum 2 hafta, meryem ana otu içtim çok bir beklentim yok ama dikkatli olayım sonra vicdan yaparım.
Velhasıl ben de durumlar böyle
Nasıl istersen canım ben hedefi bilirim 48 değilsem gerisi tefferruatFarklı tartı ve o kadar beklenmeyen sonuc oldugu için ikiye boleyim olur mu?
Evet canım haklısın aslında ama ben uzun yıllardır tedavi oluyorum ve bu tedaviler yüzünden ve biraz da boşvermişlikle kilo aldım.Canim ben hamilelik istedigini bilmiyordum simdi gordum. Bazi calismalar gormustum. Dusuk karbonhirat ve cok dusuk kalorili beslenme eger hamilelik beklentisi icindeysen hic iyi degilmis. Vucudu strese sokan bir durum ve bazi hormonal degerleri dusurebiliyormus. Sen de baya az yiyorsun genel olarak, o yuzden soylemek istedim.
https://www.healthline.com/nutrition/low-carb-and-womens-hormones
Anladim canim, insallah en kisa zamanda olur :)Evet canım haklısın aslında ama ben uzun yıllardır tedavi oluyorum ve bu tedaviler yüzünden ve biraz da boşvermişlikle kilo aldım.
Yani çok iyi beslendiğimde de hamile kalamıyorum.
Hedefim zayıflamak ama uzun zamandır çocuk için uğraşmıyordum. Öyle bi esti meryem ana otunu yoğun baskı üzerine deniyorum. Nasip tabi
@yolcukardelen canim cocuklarin iyilesmistir inşallah? Nasil oldular? Bildirim yapabilecek misin?
clarke34 La Que Sabe @medine66 Y Yesilelma90 balpamuk arkadaşlar bildirimler?
Teşekkür ederim amin inşallah:)Tabi canım haklısın, mutlu anne mutlu bebek demeksen daha iyisini bilirsin kendin ve bebisin icin, sağlıkla büyüsün insallah
Aynen canım öyle yapmaya çalışacağım:) gruba girebilir miyimStres cok onemli, eger yapmamayi basarabilirsen bence birsey olmaz. Bazen de olur bazi seyler, hersey kontrolumuzde degil malesef. Zaten cok guzel kilo vermissin demekki dogru seyleri yapiyorsun. Hem sutune de sikinti olmamis. Abartmadan devam etmeye calis. Yediklerin sagikli olsun ama az olmasin. Yediklerini kesmek yerine hareketini arttirmaya calis. Dolu dolu yumurta, etli vs yemekler, bol sebze haslama bugulama, bol yesillik dereotu vs.., mevsimindeyiz dip olmayan baliklar, kararinda kuruyemis, ve hergun 1 porsiyon vs. meyve. tabiki yogurt , kefir. Yani bu sekilde beslenirsen hem kilo verirsin hem de sutun de iyi olur galiba
Tabi girebilirsin, boy kilo olcu ve hedef gerekiyor daha once soylemediysen eger :) tekrar hosgeldinAynen canım öyle yapmaya çalışacağım:) gruba girebilir miyim
Gecen ben de yaptim yulaf lapasi ama sekersiz cok hosuma gitmedi tadi , evde de icine koyup renklendirecek birsey yoktu. Youtuberlarin favorisi yapip duruyorlarBugün Yediklerim,
Sabah:
-Kakaolu Yulaf lapası (fındıklı-bademli-çilekli. Çok az karamel sosu da vardı.)
-Kombu çay
Öğle:
-Türk kahvesi
Akşam:
-1 kase az şehriyeli tavuk suyu çorba
-4 yk yeşil mercimek
-2 yk bulgur pilavı
-1 kase yoğurt
Canım arkadaşımBenim de bebegim var ama 1.5 yaşındabebeklikten çıkıyor artık. Ben 4 aylikken başlamıştım, emmeyi emmeyinca. Sen cok yenisin. Sütü etkileyebilir. @yolcukardelen var, bebeği 8 aylik yanilmiyorsam. O da 40ı cikmadan başlamıştı, sana yardımcı olabilir.
canım çocuklar bugün daha iyiler topladılar gibi inşallah tabi başa sarmazsa@yolcukardelen canim cocuklarin iyilesmistir inşallah? Nasil oldular? Bildirim yapabilecek misin?
clarke34 La Que Sabe @medine66 Y Yesilelma90 balpamuk arkadaşlar bildirimler?
Son beyin bukucuden tanidim, nick degismis :) Cozutmayalim arkadaslar surda birsey kalmadi yeni yila , yaza gene tutusacagiziki gündür cozuttum.kendime çeki düzen vermem lazım