Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Tabi girebilirsin, boy kilo olcu ve hedef gerekiyor daha once soylemediysen eger :) tekrar hosgeldin
Boy 168 canım kilo 75.. hedef 58 :)
Ben de evime geri döneyim menülerin ve sporlarımla eşlik edicem inşallah

Ben der 6. Takımdaydım:) ama kaptanım başkaydo hamilelikten önce verdiğim kilolota o takımla verdim :)

Bugunun menusu

Sabah: avokadolu, yulafli omlet

Ara: 1 dilim ekmek (esiminkinden otlandim acikinca)

Aksam: 150 gr somon, 6 yk pirincli kabak yemegi, 1 buyuk salata

Su: 2 lt ye tamamlarim
Spor: 300 ip atlama, 1 saat pilates

Oncelikle foruma hosgeldin,tabi katilabilirsin. Yeni hevesli arkadaslara her zaman kapimiz acik. Kendinden bahsedip, ilk sayfada kurallarimiz var okuyabilirsin. Boy,kilo,hedef nedir ?

Çok teşekkür ediyorum..hoşbuldum.

Kendimden bahsedeyim o zaman.32 yaşındayım,İstanbul'da yaşıyorum,bir vakıfta çalışıyorum.Erkek arkadaşımla önümüzdeki yıl evlenmeyi planlıyoruz ama biraz yavaş kilo veren bir yapım var,nasıl olacak bilmiyorum.

Boy: 1.62
Şu anki kilom: 83.3
Hedef kilom: 65 (ama 65 olunca hedefim değişebilir hemen haha)

Açlıkla aram iyidir ama stres ve sıkıntıya girdiğim zamanlarda yiyorum maalesef.Zaten bu nedenle kilo aldım.50'lere düştüğüm oldu daha önce ama üzüntülü bir dönem geçirince hoop hemen yemeye yaslanıyorum ve geri alıyorum.Umarım bu sefer farklı olacak.

Ben de yavas veriyorum malesef ama yilmamak lazim. Seneye gelin olacakmissin, sana kesinlikle kilo verdirmemiz lazim. Ne uyguluyorsun, var mi takip ettigin bir diyet?

Ben de yavas veriyorum malesef ama yilmamak lazim. Seneye gelin olacakmissin, sana kesinlikle kilo verdirmemiz lazim. Ne uyguluyorsun, var mi takip ettigin bir diyet?

Evet evet,kesinllikle yılmak yok.Burada sizlerle olmak da çok iyi olacak eminim çünkü sonuçlarla yüzleşeceğini bilmek insanın daha dikkatli olmasını sağlıyor.

Aslında erkek arkadaşım zayıflıktan resmen nefret ediyor ama ben kendim için istiyorum bunu.Evlendiğim zamanki fotograflarımda iyi gözükmek ve daha da önemlisi iyi hissetmek istiyorum.

Ben çok fazla ve farklı diyet sistemi uyguladım ama geri aldığım için bu sefer hem verip hemde sonrasında koruyabilmem için düzenli bir sistem bulmaya çalışıyorum.Şekeri,ekmeği vs kestim ve akşam 7'den sonra birşey yemiyorum şekersiz kahve hariç.Sabah protein ağırlıklı kahvaltı,öğlen normal ölçüde bir tabak yemek,akşam da normal ölçüde bir tabak yemek.Bunu özellikle istedim çünkü ömür boyu kullanabileceğim bir sistem olursa ancak öyle olur gibi geliyor.

Ama herkesin önerisine açığım tabiki.

Bence sistemin gayet mantikli, surdurulebilir birsey yapmak onemli. Yoksa Al ver Al ver oluyor. 65 kiloda cok asiri zayif olmassin zaten , ilk baslarda erkek arkadasin garipsese bile alisir bence. Hem senin kendini gelinliginin icinde iyi hissetmen de cok onemli :)

Bencede öyle.Ayy varya zayıflayacağımı düşününce bile mutlu oluyorum,düşüncesi bile yetiyor hahahaha.

Yalnız ben 65 olursam,asla orada durmam kendimi tanıyorum:) Neyse hele oralara bi geleyim de:)

Bencede öyle.Ayy varya zayıflayacağımı düşününce bile mutlu oluyorum,düşüncesi bile yetiyor hahahaha.

Yalnız ben 65 olursam,asla orada durmam kendimi tanıyorum:) Neyse hele oralara bi geleyim de:)
En az kac kiloyu gormustun ? Ben bir 53 gormustum unutamiyorum sahsen

Canım benim cok geçmiş olsun
Oğlun krese basladi, sık hasta oluyordur, dolayisla da kardesine de bulaşıyor. Kisir dobgu inşallah toparlarlar bi an once.
Bizlerden ziyade senin müthiş azmin sonucu indin hedefine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…