Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Kilolar üzerime yapışmadan vermek istiyorum arkadaşlar.. sütüme dikkat ediyorum.. bol su ve ısırgan rezene içiyorum bunlar bana iyi geliyor.. doğumdan çıktım 10 kilo gitmişti 30 günde de sağlıklı dikkat ederek ve spor yaparak beslendim 5 daha gitti.. sütüm bir ara azalır gibi oldu ama o da psikolojik şu an toparladım çok şükür... Sezeryan oldum dikiş üzerimde üi göbeğim şu an sarkmıyor.. ama dikkat etmezsem yersem orası yağ dolacak ve çok çirkin olacağım.. en son istediğim hatta hiç istemediğim bir şey bu
Stres cok onemli, eger yapmamayi basarabilirsen bence birsey olmaz. Bazen de olur bazi seyler, hersey kontrolumuzde degil malesef. Zaten cok guzel kilo vermissin demekki dogru seyleri yapiyorsun. Hem sutune de sikinti olmamis. Abartmadan devam etmeye calis. Yediklerin sagikli olsun ama az olmasin. Yediklerini kesmek yerine hareketini arttirmaya calis. Dolu dolu yumurta, etli vs yemekler, bol sebze haslama bugulama, bol yesillik dereotu vs.., mevsimindeyiz dip olmayan baliklar, kararinda kuruyemis, ve hergun 1 porsiyon vs. meyve. tabiki yogurt , kefir. Yani bu sekilde beslenirsen hem kilo verirsin hem de sutun de iyi olur galiba :KK200:

Ben de annemde tartildim 53 ciktim tartı hatalı bence, olamaz yani 1 haftada o kadar dikkat edip 1.5 kilo almış olamam di mi ama....
Farklı tartilardan kaynaklaniyor gibi geldi bana acayip canım sıkıldı.
Yarından itibaren biraz daha sıkayım diyorum da yediklerim ortada bunun bir altı ölüm orucu zaten.
Spor yapmak istemiyorum 2 hafta, meryem ana otu içtim çok bir beklentim yok ama dikkatli olayım sonra vicdan yaparım.
Velhasıl ben de durumlar böyle
Canim ben hamilelik istedigini bilmiyordum simdi gordum. Bazi calismalar gormustum. Dusuk karbonhirat ve cok dusuk kalorili beslenme eger hamilelik beklentisi icindeysen hic iyi degilmis. Vucudu strese sokan bir durum ve bazi hormonal degerleri dusurebiliyormus. Sen de baya az yiyorsun genel olarak, o yuzden soylemek istedim.
https://www.healthline.com/nutrition/low-carb-and-womens-hormones

Canim ben hamilelik istedigini bilmiyordum simdi gordum. Bazi calismalar gormustum. Dusuk karbonhirat ve cok dusuk kalorili beslenme eger hamilelik beklentisi icindeysen hic iyi degilmis. Vucudu strese sokan bir durum ve bazi hormonal degerleri dusurebiliyormus. Sen de baya az yiyorsun genel olarak, o yuzden soylemek istedim.
https://www.healthline.com/nutrition/low-carb-and-womens-hormones
Evet canım haklısın aslında ama ben uzun yıllardır tedavi oluyorum ve bu tedaviler yüzünden ve biraz da boşvermişlikle kilo aldım.
Yani çok iyi beslendiğimde de hamile kalamıyorum.
Hedefim zayıflamak ama uzun zamandır çocuk için uğraşmıyordum. Öyle bi esti meryem ana otunu yoğun baskı üzerine deniyorum. Nasip tabi

Evet canım haklısın aslında ama ben uzun yıllardır tedavi oluyorum ve bu tedaviler yüzünden ve biraz da boşvermişlikle kilo aldım.
Yani çok iyi beslendiğimde de hamile kalamıyorum.
Hedefim zayıflamak ama uzun zamandır çocuk için uğraşmıyordum. Öyle bi esti meryem ana otunu yoğun baskı üzerine deniyorum. Nasip tabi
Anladim canim, insallah en kisa zamanda olur :)

Bugün Yediklerim,

Sabah:
-Kakaolu Yulaf lapası (fındıklı-bademli-çilekli. Çok az karamel sosu da vardı.)
-Kombu çay

Öğle:
-Türk kahvesi

Akşam:
-1 kase az şehriyeli tavuk suyu çorba
-4 yk yeşil mercimek
-2 yk bulgur pilavı
-1 kase yoğurt

Stres cok onemli, eger yapmamayi basarabilirsen bence birsey olmaz. Bazen de olur bazi seyler, hersey kontrolumuzde degil malesef. Zaten cok guzel kilo vermissin demekki dogru seyleri yapiyorsun. Hem sutune de sikinti olmamis. Abartmadan devam etmeye calis. Yediklerin sagikli olsun ama az olmasin. Yediklerini kesmek yerine hareketini arttirmaya calis. Dolu dolu yumurta, etli vs yemekler, bol sebze haslama bugulama, bol yesillik dereotu vs.., mevsimindeyiz dip olmayan baliklar, kararinda kuruyemis, ve hergun 1 porsiyon vs. meyve. tabiki yogurt , kefir. Yani bu sekilde beslenirsen hem kilo verirsin hem de sutun de iyi olur galiba :KK200:
Aynen canım öyle yapmaya çalışacağım:) gruba girebilir miyim

Bugün Yediklerim,

Sabah:
-Kakaolu Yulaf lapası (fındıklı-bademli-çilekli. Çok az karamel sosu da vardı.)
-Kombu çay

Öğle:
-Türk kahvesi

Akşam:
-1 kase az şehriyeli tavuk suyu çorba
-4 yk yeşil mercimek
-2 yk bulgur pilavı
-1 kase yoğurt
Gecen ben de yaptim yulaf lapasi ama sekersiz cok hosuma gitmedi tadi , evde de icine koyup renklendirecek birsey yoktu. Youtuberlarin favorisi yapip duruyorlar:KK70::KK70:
Guzel, hafif bir menu olmus afiyet olsun canim

Benim de bebegim var ama 1.5 yaşında ☺️ bebeklikten çıkıyor artık. Ben 4 aylikken başlamıştım, emmeyi emmeyinca. Sen cok yenisin. Sütü etkileyebilir. @yolcukardelen var, bebeği 8 aylik yanilmiyorsam. O da 40ı cikmadan başlamıştı, sana yardımcı olabilir.
Canım arkadaşım cgdmk cgdmk ❤️
hanmeli hanmeli kırkım çıkmadan başlamıştım dikkat etmeye, spor olmadığı için tamamen sağlıklı beslenmeye çalışmıştım.arada ufak tefek kaçamaklar olsa da takımım (6. Takım❤️ Sevgili Caanım kaptanım @esperenzaa ve güzel rakibem cgdmk cgdmk ile ) başarmıştım☺️
Bu süreçte istediğin kadar ye ama sağlıklı olanlardan ye.daha önce kilo verdiğine göre zaten az çok biliyorsun demektir ne yiyip ne yemeyeceğini☺️ Cıslardan uzak durup bol su içerek bir de mümkünse geç vakitte bi şey yemeyerek hedefine ulaşırsın umarım☺️ Gece boyunca emzirince kötü oluyor insan arzu edersen yoğurt tüketebilrsin istediğin vakitte. ☺️
@yolcukardelen canim cocuklarin iyilesmistir inşallah? Nasil oldular? Bildirim yapabilecek misin?
clarke34 clarke34 La Que Sabe La Que Sabe @medine66 Y Yesilelma90 balpamuk balpamuk arkadaşlar bildirimler?
canım çocuklar bugün daha iyiler topladılar gibi inşallah tabi başa sarmazsa:KK43: iki aydır hep böyle oldu önce iyileştiler iki gün geçmeden tekrar başladı:KK43: şimdi de ben hasta olacak gibiyim ya direniyorum bakalım☺️Tartılmıştım Canım 53,8

Kahvaltı yapmıyorum.
öğlen yemeklerimi fiksledim onda sorun yok.
2 Gündür akşam yemeğinde kendimi kaptırıyorum bu akşam da yiyip sonra kesicem.

2 gündür yediklerimi yazmadım yazmayayımda yarından itibaren sizlerleyim, dağıttım anne evinde.
Görüşürüz canlar.
Kaptancım menü yazmaya bile cesaret edemeyeceğim kadar kötü bu bildirim olarak sayılsın Allah ne verdiyse tatlı börek çörek gömüyorum.

X