Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Gunaydin kizlar kilom ayni malesef
Gecen hafta: 59.8
Bu hafta da 59.8
Haftaya hedefim de ayni mecburen

Canım emzirme döneminde yapmasan bol su iç bol bol emzir tatlı yememeye çalış o fazlalıklar gider zaten. Emzirebilmek icin neler vermezdim keşke 150 kilo olsaydim da emzirmeye devam edebilseydim yapma nolur
Aslinda az yemek yerine saglikli beslense , sutune de faydasi olur sanirim. Yani benim bir tecrubem yok ama duydugum okudugum kadariyla ne yedigin onemli. Bol sebze , protein, kuruyemis fln agirlikli beslense hem kilolar gider hem de sute zarar vermez diye biliyorum. Yanlis mi hiliyorum bilmiyorum tabi

Aynen öyle. Sütün kalitesi protein ağırlıklı beslenmede diye biliyorum ben de. Gerisi fasa fiso.

Benim de bebegim var ama 1.5 yaşında bebeklikten çıkıyor artık. Ben 4 aylikken başlamıştım, emmeyi emmeyinca. Sen cok yenisin. Sütü etkileyebilir. @yolcukardelen var, bebeği 8 aylik yanilmiyorsam. O da 40ı cikmadan başlamıştı, sana yardımcı olabilir.

Kilolar üzerime yapışmadan vermek istiyorum arkadaşlar.. sütüme dikkat ediyorum.. bol su ve ısırgan rezene içiyorum bunlar bana iyi geliyor.. doğumdan çıktım 10 kilo gitmişti 30 günde de sağlıklı dikkat ederek ve spor yaparak beslendim 5 daha gitti.. sütüm bir ara azalır gibi oldu ama o da psikolojik şu an toparladım çok şükür... Sezeryan oldum dikiş üzerimde üi göbeğim şu an sarkmıyor.. ama dikkat etmezsem yersem orası yağ dolacak ve çok çirkin olacağım.. en son istediğim hatta hiç istemediğim bir şey bu

Tabi canım haklısın, mutlu anne mutlu bebek demek sen daha iyisini bilirsin kendin ve bebisin icin, sağlıkla büyüsün insallah

Ben de annemde tartildim 53 ciktim tartı hatalı bence, olamaz yani 1 haftada o kadar dikkat edip 1.5 kilo almış olamam di mi ama....
Farklı tartilardan kaynaklaniyor gibi geldi bana acayip canım sıkıldı.
Yarından itibaren biraz daha sıkayım diyorum da yediklerim ortada bunun bir altı ölüm orucu zaten.
Spor yapmak istemiyorum 2 hafta, meryem ana otu içtim çok bir beklentim yok ama dikkatli olayım sonra vicdan yaparım.
Velhasıl ben de durumlar böyle

muhtemelen farklı tartıdan.

Bariz tartıdan, o yememeye 1,5 kilo almış olamazsın yok artık. Meryem ana otu ne alaka bebek icin mi?

Farklı tartı ve o kadar beklenmeyen sonuc oldugu için ikiye boleyim olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…