- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
Akşam yemeğinde insanin gozu donuyor bazenKahvaltı yapmıyorum.
öğlen yemeklerimi fiksledim onda sorun yok.
2 Gündür akşam yemeğinde kendimi kaptırıyorum bu akşam da yiyip sonra kesicem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam yemeğinde insanin gozu donuyor bazenKahvaltı yapmıyorum.
öğlen yemeklerimi fiksledim onda sorun yok.
2 Gündür akşam yemeğinde kendimi kaptırıyorum bu akşam da yiyip sonra kesicem.
evet kaptan değiştridm.çoğu ondan tanıdı zatenNickini mi degistirdin bi an yanlışlık mi oldu dedim, son beyin bükücüyü okuyana dek
Afiyet olsun ne diyeyim, yemissin artık2 gündür yediklerimi yazmadım yazmayayımda yarından itibaren sizlerleyim, dağıttım anne evinde.
Görüşürüz canlar.
Kaptancım menü yazmaya bile cesaret edemeyeceğim kadar kötü bu bildirim olarak sayılsın Allah ne verdiyse tatlı börek çörek gömüyorum.
Gayet iyi
bizim hayaller yine yaza kaldiSon beyin bukucuden tanidim, nick degismis :) Cozutmayalim arkadaslar surda birsey kalmadi yeni yila , yaza gene tutusacagiz
Elif miydi?Boy 168 canım kilo 75.. hedef 58 :)
Ben de evime geri döneyim menülerin ve sporlarımla eşlik edicem inşallah
Ben der 6. Takımdaydım:) ama kaptanım başkaydo hamilelikten önce verdiğim kilolota o takımla verdim :)
Bu arada cok hosmussun ve cok da fitevet kaptan değiştridm.çoğu ondan tanıdı zaten
Konsantre olmak kis günlerinde cok zor gercekten ama pes etmek yokHoffff ben de artık konsantre olamıyorum yav
Doğru diyorsun da 58i tekrar gördüm basaramicam galiba. Makarna yapıyorum mesela su an annem burada ya, teyzemlerdeydik dün akşam tatli yapmış kısır yapmış, yemememek aklımın ucundan bile geçmediKonsantre olmak kis günlerinde cok zor gercekten ama pes etmek yok
Kıyamam ya, öyle bir modayım ki, salla başlarsın bi araHoşbuldum
Vallahi çok iyi olur çünkü yarın yurtdışından gelen bi arkadaşıma İstanbulu gezdireceğim gün boyunca ve malum misafirperverlik,tatmak isteyecektir yemeklerimizden.Akşamında da erkek arkadaşımın doğumgünü var.Çok güzel konsantre olmuşken birdenbire böyle bir gün geçiricem,bittim ben
Kıyamam ya, öyle bir modayım ki, salla başlarsın bi ara
Atın beni gruptan
Yok artik resimdeki kendisi mi, o zaman neden diyetBu arada cok hosmussun ve cok da fit
Bence yarin yurudugun ,gezdiginle dengelemeye calis. Yani yemezsen olmaz ama yedigini cok da abartmassan zaten hareketli bir gun olacagi icin en azindan notr tamamlarsin. :)))Hoşbuldum
Vallahi çok iyi olur çünkü yarın yurtdışından gelen bi arkadaşıma İstanbulu gezdireceğim gün boyunca ve malum misafirperverlik,tatmak isteyecektir yemeklerimizden.Akşamında da erkek arkadaşımın doğumgünü var.Çok güzel konsantre olmuşken birdenbire böyle bir gün geçiricem,bittim ben
Annen ne zaman gidiyorDoğru diyorsun da 58i tekrar gördüm basaramicam galiba. Makarna yapıyorum mesela su an annem burada ya, teyzemlerdeydik dün akşam tatli yapmış kısır yapmış, yemememek aklımın ucundan bile geçmedi
Yok artik resimdeki kendisi mi, o zaman neden diyet
Bence yarin yurudugun ,gezdiginle dengelemeye calis. Yani yemezsen olmaz ama yedigini cok da abartmassan zaten hareketli bir gun olacagi icin en azindan notr tamamlarsin. :)))
Annen ne zaman gidiyor
Yok canım sen ayarlarsınYani bi rakam yazmam gerek ya aklima o geldi senin fikrin varsa acigim
En cok zarar veren zaten diyete gir cik psikolojisi, zaten yedim amannn demek fln. Ben de cok yapiyorum onu , batti balik Yan gider hesabi. O da mahvediyor tum emekleriniBende öyle düşündüm ama çok zor kilo verdiğim halde çok çabuk alıyorum,bu da böyle günlerde ister istemez moral bozucu oluyor tabi
Neyse yapacak birşey yok ama en azından yarın nasılsa yiyeceğim gibilerinden tamamen salmayacağım,bu da bişiydir di mi
En cok zarar veren zaten diyete gir cik psikolojisi, zaten yedim amannn demek fln. Ben de cok yapiyorum onu , batti balik Yan gider hesabi. O da mahvediyor tum emeklerini
Zorlu bi gun olacak o zaman yarın, elinden geldigince dikkat edersen daha da motive olursunHoşbuldum