Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

2 gündür yediklerimi yazmadım yazmayayımda yarından itibaren sizlerleyim, dağıttım anne evinde.
Görüşürüz canlar.
Kaptancım menü yazmaya bile cesaret edemeyeceğim kadar kötü bu bildirim olarak sayılsın Allah ne verdiyse tatlı börek çörek gömüyorum.
Afiyet olsun ne diyeyim, yemissin artık :KK70:
Ben de cok cozutmasam da pek bildirim yapamadim.

Zarpy Zarpy hoşgeldin ❤️
Ptesi guncel kilon ile kaydedeyim olur mu :KK66:

Hoşbuldum ❤️

Vallahi çok iyi olur çünkü yarın yurtdışından gelen bi arkadaşıma İstanbulu gezdireceğim gün boyunca ve malum misafirperverlik,tatmak isteyecektir yemeklerimizden.Akşamında da erkek arkadaşımın doğumgünü var.Çok güzel konsantre olmuşken birdenbire böyle bir gün geçiricem,bittim ben :confused:

Hoşbuldum ❤️

Vallahi çok iyi olur çünkü yarın yurtdışından gelen bi arkadaşıma İstanbulu gezdireceğim gün boyunca ve malum misafirperverlik,tatmak isteyecektir yemeklerimizden.Akşamında da erkek arkadaşımın doğumgünü var.Çok güzel konsantre olmuşken birdenbire böyle bir gün geçiricem,bittim ben :confused:
Kıyamam ya, öyle bir modayım ki, salla başlarsın bi ara:KK14:
Atın beni gruptan:KK47:

Bu arada cok hosmussun ☺️ ve cok da fit :KK66:
Yok artik resimdeki kendisi mi, o zaman neden diyet
Hoşbuldum ❤️

Bence yarin yurudugun ,gezdiginle dengelemeye calis. Yani yemezsen olmaz ama yedigini cok da abartmassan zaten hareketli bir gun olacagi icin en azindan notr tamamlarsin. :)))

Doğru diyorsun da 58i tekrar gördüm basaramicam galiba. Makarna yapıyorum mesela su an:işsiz: annem burada ya, teyzemlerdeydik dün akşam tatli yapmış kısır yapmış, yemememek aklımın ucundan bile geçmedi
Annen ne zaman gidiyor:KK70::KK70:

Yok artik resimdeki kendisi mi, o zaman neden diyet

Bence yarin yurudugun ,gezdiginle dengelemeye calis. Yani yemezsen olmaz ama yedigini cok da abartmassan zaten hareketli bir gun olacagi icin en azindan notr tamamlarsin. :)))

Annen ne zaman gidiyor:KK70::KK70:

Bende öyle düşündüm ama çok zor kilo verdiğim halde çok çabuk alıyorum,bu da böyle günlerde ister istemez moral bozucu oluyor tabi :işsiz:

Neyse yapacak birşey yok ama en azından yarın nasılsa yiyeceğim gibilerinden tamamen salmayacağım,bu da bişiydir di mi :KK54:

Bende öyle düşündüm ama çok zor kilo verdiğim halde çok çabuk alıyorum,bu da böyle günlerde ister istemez moral bozucu oluyor tabi :işsiz:

Neyse yapacak birşey yok ama en azından yarın nasılsa yiyeceğim gibilerinden tamamen salmayacağım,bu da bişiydir di mi :KK54:
En cok zarar veren zaten diyete gir cik psikolojisi, zaten yedim amannn demek fln. Ben de cok yapiyorum onu , batti balik Yan gider hesabi. O da mahvediyor tum emeklerini

En cok zarar veren zaten diyete gir cik psikolojisi, zaten yedim amannn demek fln. Ben de cok yapiyorum onu , batti balik Yan gider hesabi. O da mahvediyor tum emeklerini

Kesinllikle.Belki mecburiyetten birşey yiyip sadece 100 gram alacakken battı balık yan gider deyip komple bozunca bissürü kilo alıyor insan.Ama bu sefer dersimi aldım bunu yapmayacağım,yani umarım yapmam:KK45:

Hoşbuldum ❤️

Zorlu bi gun olacak o zaman yarın, elinden geldigince dikkat edersen daha da motive olursun:KK45:

X