- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evey toparlamam zor oluyor, Ağustos sonundan beri yeni yeni toparliyorum.Ben de anneme gidiyorum yarın, çarsamba dönüyorum anneler bastı grubu.
Benim ki kısa süreli hertürlü toparlarım.
Aman fazla dağıtmayın
Aman ipin ucunu kaçırmaBelli değil ne kadar kalacağı ama en az iki hafta burada. Evet asıl çünkü onlara göre hep aç geziyoruz:) haftasonu pek verimli geçmedi, hominigırtlak yedik hep beraber
Cok iyi yemissin bugün. Su da harika, ben kis gelince icemiyorum..Bugün Yediklerim: Bu arada if yaptım bugün birkaç gün aradan sonra.ifçiler bana şunu söylerler mi; süreklilik gerekiyor mu bu diyette yoksa bir kaç gün yapıp ara verip yeniden başlanabiliyor mu böyle?
Sabah:
-Filtre kahve
Öğle: (13.30)
-3 dilim beyaz peynir
-1 yk lor peyniri
-1 salatalık
-3 çeri domates
-1 çay kaşığı şeftali reçeli
-1 çay kaşığı kırmızı biber reçeli
-2 çay kaşığı tahin pekmez
-1 çay kaşığı bal
-1 çay kaşığı kaymak
-yarım dilim ekmek
Ara:
-Naneli ayran
Akşam: (19.30)
-160 gr Et sote
4 km yürüyüş.
Suyu zaten normalde de en az 3 lt içen tip olduğum için sularımı hiç yazmıyorum. :)
Tamam her sey yolundaysa sorun yok, hepimiz yoğun olabiliyoruz zaman zaman. Ben yine telin falan sikinti mi çıkardı diye merak ettim, el memlekettesin sonuctacgdmk canim haftasonu yogundum pek ugrayamadim. Ama diyet gayet yolunda
Bugun sabah: kiymali pide yedim nispeten kucuk
Aksam da zeytinyagli pirasa, 1 dilim tavuk yedim
Ooo Süper o zaman, her ikisine de sevindim gözün aydıngünaydınnnnnn
bugun benimde annem geliyor heyoooooooo.iki hafta kadar bizdelrbenim diyet bozulmaz because babam spor yapayım ve az yiyeyim diye zorlar
öğle arası geçtim eve beraber yiyelim diye.annem ooo böyle diyetmi oluyor diyor.bikaç patates aşırdım.yeme kızım yeme diyorlar.pek sağlıklı yaşayan annem babam var.Ooo Süper o zaman, her ikisine de sevindim gözün aydın
Darisi bizimkilere, cok seviyorlar yemek yemeyi. O zaman diyete aynen devamöğle arası geçtim eve beraber yiyelim diye.annem ooo böyle diyetmi oluyor diyor.bikaç patates aşırdım.yeme kızım yeme diyorlar.pek sağlıklı yaşayan annem babam var.