Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Ben daha fazla biseyler yiyip detoksu bozmadan yazayim
Tüm gün yesil cayli süt ictim.
Aksam 10 civarı fıstık
Küçük kuruyemiş kasesi yogurtlu kirmizi pancar
Az yeşillik
Sabah da cok az peynir, yarim kk etmez
1200 su

Bugün
Sabah: 1 lavaştan pizza yaptım, çay
ara: 1 elma
Akşam: 1 porsiyon patlican yemeği, 1 servis kaşığı bulgur pilavı, 1 servis kaşığı lahana salatası
1.2lt su

Bugün Yediklerim: Bu arada if yaptım bugün birkaç gün aradan sonra.ifçiler bana şunu söylerler mi; süreklilik gerekiyor mu bu diyette yoksa bir kaç gün yapıp ara verip yeniden başlanabiliyor mu böyle?

Sabah:
-Filtre kahve

Öğle: (13.30)
-3 dilim beyaz peynir
-1 yk lor peyniri
-1 salatalık
-3 çeri domates
-1 çay kaşığı şeftali reçeli
-1 çay kaşığı kırmızı biber reçeli
-2 çay kaşığı tahin pekmez
-1 çay kaşığı bal
-1 çay kaşığı kaymak
-yarım dilim ekmek

Ara:
-Naneli ayran

Akşam: (19.30)
-160 gr Et sote

4 km yürüyüş.
Suyu zaten normalde de en az 3 lt içen tip olduğum için sularımı hiç yazmıyorum. :)

Bugün Yediklerim: Bu arada if yaptım bugün birkaç gün aradan sonra.ifçiler bana şunu söylerler mi; süreklilik gerekiyor mu bu diyette yoksa bir kaç gün yapıp ara verip yeniden başlanabiliyor mu böyle?

Sabah:
-Filtre kahve

Öğle: (13.30)
-3 dilim beyaz peynir
-1 yk lor peyniri
-1 salatalık
-3 çeri domates
-1 çay kaşığı şeftali reçeli
-1 çay kaşığı kırmızı biber reçeli
-2 çay kaşığı tahin pekmez
-1 çay kaşığı bal
-1 çay kaşığı kaymak
-yarım dilim ekmek

Ara:
-Naneli ayran

Akşam: (19.30)
-160 gr Et sote

4 km yürüyüş.
Suyu zaten normalde de en az 3 lt içen tip olduğum için sularımı hiç yazmıyorum. :)
Cok iyi yemissin bugün. Su da harika, ben kis gelince icemiyorum..
İf konusunda @cherry daha deneyimli, o yardımcı olur sanirim. Ben de ara ara yapabiliyorum ancak

cgdmk cgdmk canim haftasonu yogundum pek ugrayamadim. Ama diyet gayet yolunda
Bugun sabah: kiymali pide yedim nispeten kucuk
Aksam da zeytinyagli pirasa, 1 dilim tavuk yedim

cgdmk cgdmk canim haftasonu yogundum pek ugrayamadim. Ama diyet gayet yolunda
Bugun sabah: kiymali pide yedim nispeten kucuk
Aksam da zeytinyagli pirasa, 1 dilim tavuk yedim
Tamam her sey yolundaysa sorun yok, hepimiz yoğun olabiliyoruz zaman zaman. Ben yine telin falan sikinti mi çıkardı diye merak ettim, el memlekettesin sonucta☺️

Selam kızlar...
Ben yeni anneyim daha 40 bitmedi :)
Kilo vermeye çalışıyorum hamşlelşkyem önce de 15 vermiştim.. şimdi doğumdan sonra 15 gitti ama hala hedef var.. 15 daha vermek istiyorım
Aranızda benim gibi emziren veya bebekli anne var mı :).

Şimdi 40 uçurmaya gidiyorum daha 40 bitmeden sizde kabul ederseniz eveme dönünce tammolarka sizle diyet spor başlamak isterim :) elimden geldiğince aktif olurum :)

Canım emzirme döneminde yapmasan:KK43: bol su iç bol bol emzir tatlı yememeye çalış o fazlalıklar gider zaten. Emzirebilmek icin neler vermezdim keşke 150 kilo olsaydim da emzirmeye devam edebilseydim yapma nolur:KK43:

Ben yarin sabah tartılacagim tabiki ama umudum yok. Dün 11.30 gibi kahvaltı yaptım klasik Pazar kahvaltısı, akşam yemek yemedim cayın yanında uç beş kavrulmuş fındık yedim o kadar. Ama aksama kuru pilav var, annemin misafiri geldi börek fırında kadayıflı muhallebi dolapta. Karşı koyabileceğimi hiç sanmıyorum:KK43:

X