Cuma ara bildirimi
Ptesi 59.2
Cuma 58.8
Reglin donemi olmasına rağmen -400 beni mutlu etti
İnşallah ptesiye korurum en azından.
Bu akşam misafirlerim var, akşam yemegi yemeyip kacamak yapabilirim
Ne güzel, bu hafta iyi gitmis. H sonunda da dikkat edersek ptesiye daha iyi sonuçlar alırız.Selam kızlar
Pazartesi 61.3
Cuma: 61
-300
Bugün if deniyorum, umarım başarılı olur
İviittttHem regli dönemi, hem de akşam ki kaçamaklara rağmen çok iyi
Ne güzel, bu hafta iyi gitmis. H sonunda da dikkat edersek ptesiye daha iyi sonuçlar alırız.
İf de ayrıca etki eder sana diye düşünüyorum
günaydınlarr
dün 2 mil leslie yaptım vebalpamuk bugun için sana meydan okuyorum
kızışsın ortalık.oyle konserler monserlerrr
merhaba güzel haber getirdim.
Dün öğlen yemeğinden sonra başka bir şey yemedim sanırım akşam üstü 2 kurabiye yemiştim.
Bugün sabah 2 barsdak çay ve ilerleyen saatlerde 1 türk kahvesi içtim.
Öğlen yine tost ve haşlanmış patates ile 3 zeytin yedim.
En son kiloma baktığımda 53.3'dü ve kendimi artık bu kilonun daha altında göremeyeceğimi kabul ettim.Uzun süre de bakmadım kiloma.
Bugün yeniden kontrol ettiğimde baskülde 52.4'ü gördüm. Bu harika bir gelişme benim için 52 kg olduktan sonra daha düşmesi beni çok mutlu eder ama orda takılırsam da sorun değil. İnanılmaz inceldim çünkü :))
Ben de cok severim kendilerini de epeydir dinlemiyorum, cidden adamin performansi çökmüş mu, üzüldüm. Tipi yerinde miydi bari
Ban yemissin, yine ne yazdın
Ben de lisede cok severdim, cok da yakışıklı bulurdum. Hic konserine gitmedim ama. Çanakkale'ye geldiğini de hiç hatırlamıyorum. Renklerin icinde klibindeki hali.. yıllar hepimizi değiştiriyor tabi.Performans düşük valla ben beğenirdim ama o enerjiyi alamayınca yakışıklı da gelmedi bana yaa :))) Ki lise dönemlerimde çok bir araya geldim arkadaşım delisiydi, üniv. De yine izlemiştim. Üniv.deyken izlediğimde çok etkilenmiştim ki normalde beğenmezdim Koray’ı ama adam resmen yakışıklı gelmişti bana :)) O zamandan beri aklımda hep öyle kaldı. Sanırım özgüven çok önemli yaa... Bir erkek dünyanın en yakışıklığı erkeği olsa özgüveni yoksa göstermiyor kendini. E tabii kadın için de aynı şey geçerli. Koray biraz kızları etkilemeye çalıştı konser sırasında, oradan yürüyeyim dedi ama eski havasını bulamadığını o da farketti :))) “paslanmışız yaa” dedi, “nerde o eski yumurta gibi çocuk ben de hatırlamıyorum artık” dedi. Özgüveni zedelenmiş resmen modu da düşüktü anlayacağın :)
Yazmadi daha, hala banın devam ediyor mu @miskamber, bi sses verHahahah bunu farketmemiştim ne olmuş yaaa ne kaçırdım
Neyse ki sürprizin büyük degilmisDün akşam yemek yemedim, bugün 14te yemem gereken öğünü bekleyemedim bittabi :)
12:30 çorba yarım dilim ekmek
Ara: birkaç fındık ve 1 bardak kefir
19:00 1 servis kaşığı patlıcan yemeği ve 1 servis kaşığı bulgur pilavı.
1.5lt su
Amaaaaaa süprizimi sona sakladım ikindide dayanamadım 2 tatlı kaşığı çikolata yedim :)))
HosgelmisssAnnem geldiBenim diyet rafta kızlar
Belli değil ne kadar kalacağı ama en az iki hafta burada. Evet asıl çünkü onlara göre hep aç geziyoruz:) haftasonu pek verimli geçmedi, hominigırtlak yedik hep beraberHosgelmisss
Rafta derken? Bildirim yap en azından, zaten 1. sin acik arayla
Ne kadar kalacak?
Benimki de 25ibde gelecek, 2 hafta kalacak o zamana kadar asilabildigim kadar asilayim diyorum.
Anne gelince evet diyet pek kalmiyor