Bugün akşam yemeğini erken yedim
Sabah: canım istemedi :)
Öğle: çorba 1 kase
Akşam: 1kase kuru fasülye pilav
1.5lt su 1 bardak bitki çayı
24 dk leslie
Tüm gün temizlik yaptım.
Eşim geç gelecek belki birlikte bir kahve içeriz.
Afiyet olsun, menün çok güzel
Gayet güzel gidiyor öğünlerin, ben hafta sonları if yapiyorum artik 3 gün pazartesiyi de ekledim.
2_3 gün iyu bir rakam hiç zorlamadı beni, seni de zorlayacağını sanmam
Bu ikinci hafta dahaYarın bi deniyim. Zorlamazsa haftasonuna kadar devam ederim Pazartesi eksi görürüm
Sen ne zamandır yapıyorsun if i.
Vaaaaayy, bu if neymiş böyle.Bu ikinci hafta daha
Ben 52 de haftalarca kaldim hiç kıpraşmadı, if 3 günde yarim kilo farketti.
Ay menüleri unutmuşum ya
Dün sabah iki haşlanmış yumurta bir avuç içi çiğ kuruyemiş bir küçük muz iki mandalina
Ara ogle yok ama gün içinde iki büyük kupa neskafe var
Akşam Adana dürüm ayran
Bugün sabah standart Türk kahvaltısı bal kaymak patates peynir zeytin ekmek saymadım ama üç dilim yemişimdir ama neydi mottomuz “kahvaltının gunahi olmazzzz”
Ogle ara falan yok tabi, akşam da fırına tavuk patates sürdüm, bir kaşık bulgur pilavı ve ayran.
Çok aşırı tok hissetmiyorum yazınca çok gibi durdu ama
Evet çay demleyelim o zaman, gün bitti
Lokmam normal insani boyuttaydiiki lokmacıtan bişey olmaz.lokman büyükmüydü küçükmüydü.ölçüyü dilim bazında tutsaydın daha anlaşılır olabilirdi sanki
Seninkini yazdım da ben gibi yazmayanlaraydi lafimPazartesi verdik ya bacım
Ben de cok severim kendilerini de epeydir dinlemiyorum, cidden adamin performansi çökmüş mu, üzüldüm. Tipi yerinde miydi bariKoray Candemir konseriydi Verano’cum. Ama Koray dipte yaa... Nerde o eski Koray! Çok daha iyi performans bekliyordum biraz hayal kırıklığı oldu.
BelkiYarım saat sonra görüşürüz, 2 mil şeyttirip geleyim ben de.
Gez toz nereye kadar haklısın canım, belki birileride kendine gelir
Ban yemissin, yine ne yazdın.....................
Harika. Evet 52 kilo çok iyimerhaba güzel haber getirdim.
Dün öğlen yemeğinden sonra başka bir şey yemedim sanırım akşam üstü 2 kurabiye yemiştim.
Bugün sabah 2 barsdak çay ve ilerleyen saatlerde 1 türk kahvesi içtim.
Öğlen yine tost ve haşlanmış patates ile 3 zeytin yedim.
En son kiloma baktığımda 53.3'dü ve kendimi artık bu kilonun daha altında göremeyeceğimi kabul ettim.Uzun süre de bakmadım kiloma.
Bugün yeniden kontrol ettiğimde baskülde 52.4'ü gördüm. Bu harika bir gelişme benim için 52 kg olduktan sonra daha düşmesi beni çok mutlu eder ama orda takılırsam da sorun değil. İnanılmaz inceldim çünkü :))
Tamam hemen kaydediyorum. 1 cm gobekten gitmesi bile iyiBenim 1 cm göbekten gitmiş. Diğerleri aynı