Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Arkadaşlar ben bugün spor yapamadım yaa... Yine koşturmacalı geçti ve bu akşam yine konsere gidiyorum. Orada yer içer miyim net biriey söyleyemiyorum yer içersem yarın saf protein yapacağıma söz veriyorum kiiii muhtemelen yer içerim hahahahah Ama sonuçta dansta edeceğim için yakarım yediklerimi zaten :))

Bugünkü Menüm:

Sabah:
-Filtre Kahve
-3 dilim hindi füme
-4 yk lor peyniri

Öğle:
-Kıymalı yumurta

Ara:
-2 küçük ekler
-filtre kahve

Akşam:
-1 tabak karnabahar
-1 kase yoğurt

Gece boyu dans, şarkı söyleme eforları... Ancak yeme-içme ne olur bilemeyeceğim

Ay super ne konseri :)

iki lokmacıtan bişey olmaz.lokman büyükmüydü küçükmüydü.ölçüyü dilim bazında tutsaydın daha anlaşılır olabilirdi sanki

merhaba güzel haber getirdim.

Dün öğlen yemeğinden sonra başka bir şey yemedim sanırım akşam üstü 2 kurabiye yemiştim.

Bugün sabah 2 barsdak çay ve ilerleyen saatlerde 1 türk kahvesi içtim.

Öğlen yine tost ve haşlanmış patates ile 3 zeytin yedim.

En son kiloma baktığımda 53.3'dü ve kendimi artık bu kilonun daha altında göremeyeceğimi kabul ettim.Uzun süre de bakmadım kiloma.

Bugün yeniden kontrol ettiğimde baskülde 52.4'ü gördüm. Bu harika bir gelişme benim için 52 kg olduktan sonra daha düşmesi beni çok mutlu eder ama orda takılırsam da sorun değil. İnanılmaz inceldim çünkü :))

Selam kızlar, dün yazamadım anca müsait oldum.
Hemen yazıyım menülerimi.

Dünkü menüm:

Kahvaltı : 10:00
Karatay kahvaltı

Akşam: 16:00
Musakka, bulgur pilavı, ayran.

1 türk kahvesi
2lt su

Bugünkü menüm
Kahvaltı 30
Karatay kahvaltı

Akşam: 16:30
4 adet minik içli köfte ayran

1 Türk kahvesi
1 muz
2,5 lt su

Henüz if yapmaya fırsatım olmadı. En kısa zamanda yapacağım

Gayet güzel gidiyor öğünlerin, ben hafta sonları if yapiyorum artik 3 gün pazartesiyi de ekledim.
2_3 gün iyu bir rakam hiç zorlamadı beni, seni de zorlayacağını sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…