Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Tarti dijital degildi 51,5 gibi bir rakam gram vermemisim.
Bugün 2 ye kadar birsey yemeyince yarin ki if programima bugünden başladım.
Saat 14:00 1 kase tarhana çorbası, küçük bir dilim börek.
Saat 19:00 hiç aç olmayınca 4-5fındık yedim.
Tüm gün 5-6 bardak çay içtim
Yarım litre su 3000 adım yürüdüm.

günaydınlarr

dün 2 mil leslie yaptım ve balpamuk balpamuk bugun için sana meydan okuyorum:KK70::KK70::KK70:

kızışsın ortalık.oyle konserler monserlerrr:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:

Yaaa miskambercim o kadar üzgünüm ki kaç gündür yapamadım leslieyi. Kızım inanılmaz hasta oldu gece gündüz uykusuzdum çok yoruldum. Tam o iyileşti ben hasta oldum, ben hastayken dün yeniden onun ateşi çıktı! Dökülüyoruz! :)))) sinirlerim laçka artık... bugün de hasta masta yapacağım ama leslie bana çok iyi geldi. 3 defada bile sıkılaştım resmen yaa :)

merhaba güzel haber getirdim.

Dün öğlen yemeğinden sonra başka bir şey yemedim sanırım akşam üstü 2 kurabiye yemiştim.

Bugün sabah 2 barsdak çay ve ilerleyen saatlerde 1 türk kahvesi içtim.

Öğlen yine tost ve haşlanmış patates ile 3 zeytin yedim.

En son kiloma baktığımda 53.3'dü ve kendimi artık bu kilonun daha altında göremeyeceğimi kabul ettim.Uzun süre de bakmadım kiloma.

Bugün yeniden kontrol ettiğimde baskülde 52.4'ü gördüm. Bu harika bir gelişme benim için 52 kg olduktan sonra daha düşmesi beni çok mutlu eder ama orda takılırsam da sorun değil. İnanılmaz inceldim çünkü :))

Cherry seni tebrik ederim. Çok uzun süre göremediğin bir kilonun aldına düşmek cidden kolay değil. Direnci kırmışsın resmen. Harikasın.:KK200:

Ben de cok severim kendilerini de epeydir dinlemiyorum, cidden adamin performansi çökmüş mu, üzüldüm. Tipi yerinde miydi bari :KK70:

Performans düşük valla ben beğenirdim ama o enerjiyi alamayınca yakışıklı da gelmedi bana yaa :))) Ki lise dönemlerimde çok bir araya geldim arkadaşım delisiydi, üniv. De yine izlemiştim. Üniv.deyken izlediğimde çok etkilenmiştim ki normalde beğenmezdim Koray’ı ama adam resmen yakışıklı gelmişti bana :)) O zamandan beri aklımda hep öyle kaldı. Sanırım özgüven çok önemli yaa... Bir erkek dünyanın en yakışıklığı erkeği olsa özgüveni yoksa göstermiyor kendini. E tabii kadın için de aynı şey geçerli. Koray biraz kızları etkilemeye çalıştı konser sırasında, oradan yürüyeyim dedi ama eski havasını bulamadığını o da farketti :))) “paslanmışız yaa” dedi, “nerde o eski yumurta gibi çocuk ben de hatırlamıyorum artık” dedi. Özgüveni zedelenmiş resmen modu da düşüktü anlayacağın :)

Performans düşük valla ben beğenirdim ama o enerjiyi alamayınca yakışıklı da gelmedi bana yaa :))) Ki lise dönemlerimde çok bir araya geldim arkadaşım delisiydi, üniv. De yine izlemiştim. Üniv.deyken izlediğimde çok etkilenmiştim ki normalde beğenmezdim Koray’ı ama adam resmen yakışıklı gelmişti bana :)) O zamandan beri aklımda hep öyle kaldı. Sanırım özgüven çok önemli yaa... Bir erkek dünyanın en yakışıklığı erkeği olsa özgüveni yoksa göstermiyor kendini. E tabii kadın için de aynı şey geçerli. Koray biraz kızları etkilemeye çalıştı konser sırasında, oradan yürüyeyim dedi ama eski havasını bulamadığını o da farketti :))) “paslanmışız yaa” dedi, “nerde o eski yumurta gibi çocuk ben de hatırlamıyorum artık” dedi. Özgüveni zedelenmiş resmen modu da düşüktü anlayacağın :)
Ben de lisede cok severdim, cok da yakışıklı bulurdum. Hic konserine gitmedim ama. Çanakkale'ye geldiğini de hiç hatırlamıyorum. Renklerin icinde klibindeki hali.. yıllar hepimizi değiştiriyor tabi.

Dün
Sabah ıspanaklı yumurta
Yogurtlu kırmızı pancar

Akşam
Yemek yemedim, misafirlere ikram ettiklerimden yedim
Islak kurabiye sayisuni yazmayayim, cok severim kendilerini, ipin ucu kaçtı ☺️
Yarım börek

Bugün
Kahvaltiya gittik
Orada da ne varsa yedim yani napiim ☺️

Eve gelince yine 1 islak kurabiye
1 muz
Aksam
Az çorba

Yarin telafi icin sut detoksu yapicam yine.
Çünkü bu sabah 58.8 di ilk tartı. Ogleye doğru bekleseydi 58.5 olurdu kesin ki ptesi hedefim. Onu tutturmak icin yarın detoks yapicam hem de regl ödemi gitsin.

Dün akşam yemek yemedim, bugün 14te yemem gereken öğünü bekleyemedim bittabi :)
12:30 çorba yarım dilim ekmek
Ara: birkaç fındık ve 1 bardak kefir
19:00 1 servis kaşığı patlıcan yemeği ve 1 servis kaşığı bulgur pilavı.
1.5lt su
Amaaaaaa süprizimi sona sakladım ikindide dayanamadım 2 tatlı kaşığı çikolata yedim :)))

Dün akşam yemek yemedim, bugün 14te yemem gereken öğünü bekleyemedim bittabi :)
12:30 çorba yarım dilim ekmek
Ara: birkaç fındık ve 1 bardak kefir
19:00 1 servis kaşığı patlıcan yemeği ve 1 servis kaşığı bulgur pilavı.
1.5lt su
Amaaaaaa süprizimi sona sakladım ikindide dayanamadım 2 tatlı kaşığı çikolata yedim :)))
Neyse ki sürprizin büyük degilmis :KK70:

Hosgelmisss :KK70:
Rafta derken? Bildirim yap en azından, zaten 1. sin acik arayla :KK70:
Ne kadar kalacak?
Benimki de 25ibde gelecek, 2 hafta kalacak o zamana kadar asilabildigim kadar asilayim diyorum.
Anne gelince evet diyet pek kalmiyor
Belli değil ne kadar kalacağı ama en az iki hafta burada. Evet asıl çünkü onlara göre hep aç geziyoruz:) haftasonu pek verimli geçmedi, hominigırtlak yedik hep beraber:eğlence:

X