Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Sutyensiz ölçtüm bir öncekinde nasıl olctugumu hatırlamıyorum kız konuşturma beni uçlarından şey ettim ikea mezurasini:) ve evet eski sütyenler de boş boş artık

afiyet olsun, tek ogunse zaten bir zarari olmaz heralde :)

Bugun gercekten iyi beslendim , masallah bana :)
Sabah: 100 gr yulaf 200 gr sut ile, yaninda 2 yumurta
Ogle: 225 gr tane kofte , 3 tane turp

300 ip atlamakla basladim, 1 saat de pilates

Kaptan diğer arkadaşlar beni gaza getirdi hadi dedim yapayım yarın yazar bunlar 1.mil,2mil fesatlanırım ama ses seda yok.
Ben gazla çalışırım hırs yapmam lazım ekip sallarsa ben yatagiderim

Hahahahah little dora ben dün ara verdim spora çünkü 4 milden sonra bacaklarım ağrıdı, kaslara yüklenmeyeyim orantısız şekilde diye dinlendirmek istedim. Ama bugün 1 mil ile yeniden yapacağım. Ayrıca dün yemeği fazla kaçırdım canım inanılmaz pilav istemişti, yedim. bugün dengelemek için saf protein yapacağım.

Günaydın kizlar
Uykusuz, sinirli, yoğun ve yorgun bir gün. Aksamı hayırlısıyla getireyim ins bugün.
Essek sıpası gece uyumadı sabaha kadar ayağa dikti bizi, iki üç saat uykum ya var ya yok bu geceden ki zaten geç yatmıştım sınav hazırladığım için
Dünkü menüm cgdmk
Sabah iki haşlanmış yumurta
Bir büyük kupa nescafe
Öğle veya ara yok
Akşam Mercimek çorbası sebzeli et kavurma iki kaşık bulgur pilavı
Çayın yanına bir avuç içi kavrulmuş fındık
Su fındığın bitmesi lazım artık.
Verano_porteno canim spor yapmıyorum ama her gün 1-1,5 km yürüyorum mecburen duraktan eve kadar:)
Her akşam da sipami kanguruya alıp evin içinde dansederek uyutuyorum ki bu gerçekten yoruyor bacaklarım kopuyor, terliyorum falan; en az yarım saat sürüyor bu olay.

salı menü

kahvaltı.......1kk peynir,çökelek,7 zeytin,maydonoz, domates,1 d ekmek
öğle.............2 tane kadınbudu köfte,1 kepçe yoğurt.1,5 kepçe tarhana çorba
akşam..........3 küçük köfte,1 kase mercimek çorba,büyük bi kase mevsim salata
aralarda........5 fıstık,1 fincan leblebi,2 mandalina

Hussuk senin spor kutsal sporKızım 4 yaşında hala uyku zamanı gelince bizi delirtiyor. Yanıma gelin, yanımda biri olmazsa asla uyumam. Bana kitap oku, şarkı söyle, hikaye yarat(!) (kendim uyduracakmışım) Uyku kutsal yani.... Bir uyusa bir kendimi hatırlasam diye dişimi sıka sıka bir hal oluyorum.
Öğretmen misin? Bu arada hussuk ne demek? :)

Yaaa asla asla şikayet etmek istemiyorum ama yoruluyor insan seninki de efsaneymiş bana hikaye yarat :))
Evet öğretmenim malum sınav haftası, eve is zaten getiriyoruz da bu iki hafta cabası. Gün 48 saat olabilse keşke
Hussuk aslında hüssük “pisi” den geliyor, sevdiceğimin beni sevme ünlemlerinden biri:) bir aşkilotam olamasa da bu da ilginç sıfatlardan kendimizce:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…