1bucuk haftabende 11bucuk hafta giremiycem..kizim ameliyat olacak.10 gun hastanede yatacaz..
İstersen neden olmasınMerhaba hanimlar:)yarin bende sizlere katiliyorum.
Merhaba canim pazartesi benide listeye alicakmisiniz pazartesiye kadar bi bak demistin :)
Cok gecmis olsun, 11bucuk hafta?bende 11bucuk hafta giremiycem..kizim ameliyat olacak.10 gun hastanede yatacaz..
Simdi gördüm1bucuk hafta
bende 11bucuk hafta giremiycem..kizim ameliyat olacak.10 gun hastanede yatacaz..
Dün
Sabah yarim dilim ekmekle az yumurta ve peynir
Aksam
Bir lokma islak kurabiye
Bir bucuk dilime yakın patatesli börek
Bir porsiyon kısır
2 profiterol
2 fincan kahve ile misafirlerle ancak boyle kurtarabildim
Evet aynen öyle olmak lazim canım aksi gibi bu sene de pek bi hasir neşiriz arkadaşlarla.Diyete sadık kalmak için asosyal olmak lazım, gelen gidenle insan nefsine uyuyor azda olsa yeniyor.
Afiyet olsun biri yer biri bakar olmazdı zaten
Yok vazgecmedim tayin gormustuk bir ay once ama memlekete gitmistm tam bitmeden duzenim herseyi bitirdim rahatladm diyetimede guzelce devam edebilirim.forumada rahat rahat zaman ayirabilirim:)İstersen neden olmasın
Bir daha yazmayınca vazgectin sandim
hosgeldin zamancim sevindim donmene :)Günaydın minyonlar.
58’le aranıza dönmüş durumdayım.
İf’i sevdim ben. Fakat geçen hafta hiç yapmadım desem yeri var.
Bu hafta kaldığım yerden devam.
Şuraya kahve kokusu bırakıp kaçıyorum. Sevgiler.
Sana guveniyoruz iradelisin sen. Ama bugunku menu fazla mi hafif olmus sankiBugün 14:00 salata
19:00 ıspanak yulaf
2lt su ve meyve çayı
Yarın if bitiyor cumaya kadar karatay devam.
Ama yarın arkadaşa gidiyorum. Du bakelim ne olceeek
Geçmiş olsun canım.sagolun allah razi olsun...hastaneden ciktiktan sonra devam ederim
Beni bana bıraksalar aslında kilo almam, gelen giden ve sürekli akşam yemeği daveti vs kilo alma sebebim.Sana guveniyoruz iradelisin sen. Ama bugunku menu fazla mi hafif olmus sanki
Regli bitti 1 ay rahatsın hadi bakalım kolay gelsinGeçmiş olsun canım.
Kızlar ben bu haftasonu çok cozuttum regle sığınıp. O yüzden hiç menü falan yazmayacağım tartılmadım bile kesin kes artiyim, bu sabah itibariyle sahalara geri dondum kesin kararlıyım persembeye kadar
Pers sevdiceğim kahvaltıya götürecek kahvaltının gunahi olmaz
Sen de gayet güzel geçirmişsin süperrrrKizlar bugun baya hafif beslendim. Malum yarin tarti diye :)
Sabah : 1 dilim ekmek uzeri krem peynir, 2 haslanmis yumurta
Ogle saat 2 gibi : 1 Tabak haslanmis bruksel lahanasi , 1 baya buyuk tabak da yesil mercimekli kabak