Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Ayni cumleler esimden de cikiyor :KK70:
Benimkinin diyet anlayisi yiyip kilo almamak, ama alıyor o ayri :KK70: :KK70:
Sebzeyle doymaz, kurubaklagil favorisi, eti iki haftada bir yersek, cok mu yedik ne, tiksindim diyor, kurufasulyeyi haftada 1 yemezsek 1 aydir yapmiyorsun der :KK70:
Tipik Türk erkegi :KK70:
Neyse ki cookkk spor yapar, haftada 1 halisahaya gider, yeter :KK70: :KK70:

Yalnız sözler aynııı.... çok et yemeye de gelemez aynı cümleleri kuruyor resmen...sebze yemişse eğer yemekten 1-2 saat sonra bir bakarım dolapları karıştırıyor onu bunu tırtıklıyor...

Teşekkürler little dora little dora ainirle yedim yedim ama if i bozmamaya çalıştım yine. Bugün saat 14.30 da yedim ilk öğünümü. Hafta sonum kızımla birlikte bale, satranç, tiyatro, sinema derken yollarda geçiyor... hafta sonunu iyi atlatırsam hafta içi düzene girerim.
bende karatay dusunuyorum..aklima yatti biraz

Saat 14 te yediğim çorbadan sonra 19 da ıspanak yemeğimi yiyerek bugünü kapattım.
Meyve çayı ve su ile devam edip yarın 14 ü bekliyorum.
Ilk günüm gayet iyiydi, 18 saatlik açlıkla başladım.
Hafta sonları if devam edecek gibi gelecek hafta 24 saate çıkarım bu gazla :KK70:

Söylemeyi unuttum ıspana pistikten sonra kendi tabağıma 1 yemek kaşığı dolusu yulaf koydum karıstırıp yedim suyuda içince davul gibi şişirdi. Beni uzun süre tok tutuyor deneyebilirsiniz.

Bugün Yediklerim:

Sabah:
-Filtre Kahve

Öğle:
-Beyaz peynirli tost
-Ayran

Akşam:
-Domates çorbası (kaşarlı-krutonlu)
-Tavuklu Sezar salata
-2 dilim ek ekmek
-çok az patlıcanlı meze
-Salep

Ara: (21.30)
-10 adet çilek

Bugun yogundum pek giremedim siteye ama kacamaksiz bir gun oldu :)
Sabah: yarim cay bardagi yulaf ezmesinden lapa yaptim, 1 muzla yedim
Ogle: 1 buyuk tabak etli patlican, et 150 gr di
Aksam: balik izgara, salata

Merhaba hanimlar:)yarin bende sizlere katiliyorum.
Tabi bekleriz ama bu aralar bi bi durgunlastik, seni korkutmasin☺️ herkes elinden geldiğince katilmaya çalışıyor. Sen de ptesiye kadar bak bi, tamam dersen ptesi seni listeye alayim. Yarın da tartıl, ptesi ptesi birlikte listeye alirim devam etmek istersen :KK66:
Merhaba canim pazartesi benide listeye alicakmisiniz pazartesiye kadar bi bak demistin :)

Ben de bugün 14:00te peynir roka domates nane fesleğen zeytinyağı karışımlı salata yedim.
Pazar kahvaltısına hiç dokunmadım.
Bu saati bekledim su çay devam ediyorum, iyi gidiyor if zorlamadı.
Uzun zamandır diyette olunca kolay adapte oldum sanırım. 3 gün yapmaya karar verdim.

Benim günün 24 saati hiç aklımdan çıkmıyor ki:KK42:
Diyetlerin en büyük faydasi bana belki de bu olmuştur, özellikle paketli cikolata uzun zamandir yemiyorum, cok abarttigim günlerde bile amann nasil olsa ipin ucu kacti bugun, bi de cikolata yiyeyim diyorum, hic elim gitmiyor, yemiyorum ama şu bir aydir bir iki lokma ekmekle nutellaya hayir diyemiyorum.

X