Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Ben de en son dün 19:00 yedim, if deniyorum.
Sabah 1 bardak su ve biraz önce bitki çayı içtim 14:00'te yarım kase çorba içip sıvıya akşama kadar devam etmeyi planlıyorum.
If hiç denemedim bilenlere sorayım akşama ıspanak yemeyi planlıyorum 19:00da yer sonra sıvı devam ederim.
Nasıl sizce?

if nedemek??ne oluyo?

Gerçekten cok iyi bi oran, kilo vermen cok zorlasir ki bence aslinda ideal olculerdesin, korumaya gecsen olur

Ayni cumleler esimden de cikiyor
Benimkinin diyet anlayisi yiyip kilo almamak, ama alıyor o ayri
Sebzeyle doymaz, kurubaklagil favorisi, eti iki haftada bir yersek, cok mu yedik ne, tiksindim diyor, kurufasulyeyi haftada 1 yemezsek 1 aydir yapmiyorsun der
Tipik Türk erkegi
Neyse ki cookkk spor yapar, haftada 1 halisahaya gider, yeter

Gayet iyi canım

Ben anlamıyorum if den, ama gördüğüm kadarıyla bir şey yememişsin zaten olmustur

Dun menü paylasamadim, dokuz bucukta uyudum, hasta hissediyordum kendimi, ilac alıp uyudum, bugun de aksama missfirim var, sabah da iki lokma yiyip ilac aldım daha da kotu olmayayim diye, suan iyiyim ama aksama cozutacak pek istahim yok, insallah istahim yerine gelmez

Dun sabah ıspanaklı yumurta yedim peynirle ve 2 dilim ekmekle.
Aksam nohut ve salata yedim 2 dilim ekmekle, bir kac tatlı kaşığı da cikoçiko yemis olabilirim biraz da fistik yedim.

Teşekkürler little dora ainirle yedim yedim ama if i bozmamaya çalıştım yine. Bugün saat 14.30 da yedim ilk öğünümü. Hafta sonum kızımla birlikte bale, satranç, tiyatro, sinema derken yollarda geçiyor... hafta sonunu iyi atlatırsam hafta içi düzene girerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…