- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
Yarim kereviz yada bir enginar iki orta boy kabak bir tutam dereotu bir kirmizi biber bir domates bir kucuk sogan bir cicek brokolu bir cay k.zerdecal kekik toz kirmizi biber bir tutam maydanoz uzerini az gececek kadar su koyup pisirdim blendirdan gecirdim oglen ve aksam sinirsiz icebiliyorsndetoks crobasi nasil? sikma canini birazi odemdir gider cabucak
162 canm :)Boyun kac canım?
İnşallah hersey yolundadır da iptal olmuştur, sevindim.[/QUOTE
yeniden dr la gorusmek icin iptal ettik.ama artik emin olduk ameliyat sart...1 ay sonra olcak..
tebrikler...hedefine ulastinmi?boyun kac canim51.4 kızlarrr
157 boyum hedef 48 daha yolum var uzun zamandır 52 de takılı kalmıştım, o kadar sevinmemin sebebi bu :)tebrikler...hedefine ulastinmi?boyun kac canim
3 kilon kalmis:)) darisi benim basimaa157 boyum hedef 48 daha yolum var uzun zamandır 52 de takılı kalmıştım, o kadar sevinmemin sebebi bu :)
Cok hafif guzel bir menu olmusSelam kızlar bugünkü menüm
Sabah iki haşlanmış yumurta
7.15te bir büyük kupa nescafe
15te portakalli kereviz bir tabak
18de bir kase Mercimek çorbası yarım tabak taze fasulye
Az önce çayın yanında üç beş tane kavrulmuş fındık.
Fındık yemeyeydim iyiydi
Senin menu de guzel, insallah tartilarimiza yansirSelam kızlar
Güncel kilom:61.3
Geçen haftayla aynı sanırım.
Karatay a kaldığım yerden devam ediyorum
Kahvaltı : 10:30
Karatay kahvaltı
Akşam: 17:00
Kıymalı yumurta, 1 kase yoğurt
2,5 lt su
İf aklıma yattı biraz araştırıp 1 kaç gün deneyebilirim
Selam kızlar
Güncel kilom:61.3
Geçen haftayla aynı sanırım.
Karatay a kaldığım yerden devam ediyorum
Kahvaltı : 10:30
Karatay kahvaltı
Akşam: 17:00
Kıymalı yumurta, 1 kase yoğurt
2,5 lt su
İf aklıma yattı biraz araştırıp 1 kaç gün deneyebilirim
Ilk 10 kiloda sporla ne güzel gitmişti, bıraktıktan sonra yerimde saydım.Benim menu de soyle
Sabah: 1 dilim ekmek uzeri krem peynir, 10 tane zeytin, 2 haslanmis yumurta
Aksam:1 buyuk tabak kabak yemegi, 150 gr somon izgara
Su: 2bucuk fln olur buyuk bir sise aldim yanima kafede otururken iciyorum bi yandan ve bugun artik spora baslicam yeterrr
Buara icimden gelmiyor, neden bilmiyorum cok guzel baslamistim ama devami gelmediIlk 10 kiloda sporla ne güzel gitmişti, bıraktıktan sonra yerimde saydım.
Fırsatın varsa yap canım
Yememeye özen gösteriyorum, inşallah yansırSenin menu de guzel, insallah tartilarimiza yansir
Benim menu de soyle
Sabah: 1 dilim ekmek uzeri krem peynir, 10 tane zeytin, 2 haslanmis yumurta
Aksam:1 buyuk tabak kabak yemegi, 150 gr somon izgara
Su: 2bucuk fln olur buyuk bir sise aldim yanima kafede otururken iciyorum bi yandan ve bugun artik spora baslicam yeterrr
Bende alırım inşallah. Araştırdım biraz, bu hafta deneyebilirim.sen kaç saat ara vererek yaptınBen yerimde sayınca 3 gün if denedim hemen sonuç aldım, haftada 2-3gün deneyebilirsin canım.
Butun yedigin buysa cok az olmus kek, börek de olsaBugün if son gün.
14:00 1 dilim kek
19:00 1 dilim börek.
1lt su
Cay ve bitki cayı var birkaç bardak
Arkadaşa gittim ama fazla kaçırmadım