Ayni cumleler esimden de cikiyor
Benimkinin diyet anlayisi yiyip kilo almamak, ama alıyor o ayri
Sebzeyle doymaz, kurubaklagil favorisi, eti iki haftada bir yersek, cok mu yedik ne, tiksindim diyor, kurufasulyeyi haftada 1 yemezsek 1 aydir yapmiyorsun der
Tipik Türk erkegi
Neyse ki cookkk spor yapar, haftada 1 halisahaya gider, yeter
Gerçekten cok iyi bi oran, kilo vermen cok zorlasir ki bence aslinda ideal olculerdesin, korumaya gecsen olur
bende karatay dusunuyorum..aklima yatti birazTeşekkürlerlittle dora ainirle yedim yedim ama if i bozmamaya çalıştım yine. Bugün saat 14.30 da yedim ilk öğünümü. Hafta sonum kızımla birlikte bale, satranç, tiyatro, sinema derken yollarda geçiyor... hafta sonunu iyi atlatırsam hafta içi düzene girerim.
Ya aksam yemeginden sonra illa ki canım istiyor iki lokma da olsaçikona ne diyeyim dünde beni dürttü
Yalnız sözler aynııı.... çok et yemeye de gelemez aynı cümleleri kuruyor resmen...sebze yemişse eğer yemekten 1-2 saat sonra bir bakarım dolapları karıştırıyor onu bunu tırtıklıyor...
Ben 5 kg vermek istiyorum yaa bence ideal kilomda değilim :))
Benim günün 24 saati hiç aklımdan çıkmıyor kiYa aksam yemeginden sonra illa ki canım istiyor iki lokma da olsa
Balpamuğum salatayı ekmekle mi yedin yawrumBugün Yediklerim:
Sabah:
-Filtre Kahve
Öğle:
-Beyaz peynirli tost
-Ayran
Akşam:
-Domates çorbası (kaşarlı-krutonlu)
-Tavuklu Sezar salata
-2 dilim ek ekmek
-çok az patlıcanlı meze
-Salep
Ara: (21.30)
-10 adet çilek
Balpamuğum salatayı ekmekle mi yedin yawrum
Afiyet olsun canımAy hayıırrr, masadaki ekmek sepetinde focaccia ekmeği vardı ona dayanamadım çorbayla birlikte yedim onu, kruton olmasına rağmen çorbada!Focaccia zaafım ne yapayım
Merhaba canim pazartesi benide listeye alicakmisiniz pazartesiye kadar bi bak demistin :)Tabi bekleriz ama bu aralar bi bi durgunlastik, seni korkutmasinherkes elinden geldiğince katilmaya çalışıyor. Sen de ptesiye kadar bak bi, tamam dersen ptesi seni listeye alayim. Yarın da tartıl, ptesi ptesi birlikte listeye alirim devam etmek istersen
Diyetlerin en büyük faydasi bana belki de bu olmuştur, özellikle paketli cikolata uzun zamandir yemiyorum, cok abarttigim günlerde bile amann nasil olsa ipin ucu kacti bugun, bi de cikolata yiyeyim diyorum, hic elim gitmiyor, yemiyorum ama şu bir aydir bir iki lokma ekmekle nutellaya hayir diyemiyorum.Benim günün 24 saati hiç aklımdan çıkmıyor ki