evet oyle helede firindan yeni ciktiysaItalya ve amerika harici ülkelerin yiyecek kültürü beni de pek zorlamaz ama fransanın sütlü tatlılartıda başarılı sabah da kurvasanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet oyle helede firindan yeni ciktiysaItalya ve amerika harici ülkelerin yiyecek kültürü beni de pek zorlamaz ama fransanın sütlü tatlılartıda başarılı sabah da kurvasanlar
evet oyle ..helede firindan yeni ciktiysaItalya ve amerika harici ülkelerin yiyecek kültürü beni de pek zorlamaz ama fransanın sütlü tatlılartıda başarılı sabah da kurvasanlar
Biz burada cok zorlanmadik ( amerika), cok fazla arap ve turk market var. Hatta bizim markalar fln satiliyor. Normal marketlerde de international bolumler var. Daha guzel urunler bile bulunuyor. Bir zeytin bulduk mesela portekiz urunuymus inanilmaz guzel. Disarida zaten pek yemek yemiyoruz maddi kisittan. Siz sanirim avrupadasiniz, orada domuz eti daha fazla tuketiliyor diye duydum. Burada da var ama cok degil, inek eti genelde. Yani ozledigim ve bulamadigim tek sey bamya ve taze fasulye oldu. Bamyalar koca koca ve tatsiz, taze fasulye de borulce gibi ince uzun bir tur hafif aci bizdekinden farkli. Kunefeci bile var o derece benim sorunum esim. Birlikte yemek hazirlariz ve ikimiz de yemege duskunuz. Yani adana, inegol, pide , tantuni fln ana yemeklerimiz, evde hazirliyoruz. Onunlayken cok zor oluyor diyet yapmakhosbuldumyurt disinda rejim yapmak daha kolay bence..turkiyede cok zor..adim basi restorant yada yiycek satilan biseyler var..benim oturdugum turk restorant yok..fransiz restorantlarindada yiyemiyoruz haram helale dikkat ediyoruz..
ya aynen icimize ne kaciyorsa artik Bir mutsuzluk, huzursuzluk halleri. Herseyi kotu tarafindan algilama fln birden goz doner dolaba sarilirsin. Sacma sapan birseyŞu regl dönemleri olmasa işimiz daha kolay olurdu.
Ben de bugün azcık çikolata yedim ne yapalım kadın bedeni ruhu bunu istiyor, cinsiyetimizi reddedecek değiliz ya serotoninsiz yaşanmıyor
Son satıra kadar hani neresini bozmuş ki dedim:) potibor beee bi baklava değil hani, çok üzülmeBen dun aksama kadar gayet iyi gittim ama ben de hastalancam bugun yarin aksam biraz bozdun malesef
Sabah: 2 yumurta, 1 dilim ekmek
Ogle: 2 parca tavuk
Aksam: 1 parca biftek, az uzum
Buraya kadar hersey guzel
Sonra 1 bardak sut yaninda, 8 tane petibor
Bu sabah da yedim , neyseki bitti yaa uff nerden aldimSon satıra kadar hani neresini bozmuş ki dedim:) potibor beee bi baklava değil hani, çok üzülme
burdada turk marketleri var .etimizi felan helal aliyoruz.restorsnlar 1 saat uzaklikta felan..goz onunde olmadigi icin zor olmuyorBiz burada cok zorlanmadik ( amerika), cok fazla arap ve turk market var. Hatta bizim markalar fln satiliyor. Normal marketlerde de international bolumler var. Daha guzel urunler bile bulunuyor. Bir zeytin bulduk mesela portekiz urunuymus inanilmaz guzel. Disarida zaten pek yemek yemiyoruz maddi kisittan. Siz sanirim avrupadasiniz, orada domuz eti daha fazla tuketiliyor diye duydum. Burada da var ama cok degil, inek eti genelde. Yani ozledigim ve bulamadigim tek sey bamya ve taze fasulye oldu. Bamyalar koca koca ve tatsiz, taze fasulye de borulce gibi ince uzun bir tur hafif aci bizdekinden farkli. Kunefeci bile var o derece benim sorunum esim. Birlikte yemek hazirlariz ve ikimiz de yemege duskunuz. Yani adana, inegol, pide , tantuni fln ana yemeklerimiz, evde hazirliyoruz. Onunlayken cok zor oluyor diyet yapmak
Ama bu haliyle bile cok yememissin, bence birsey olmazBugün
Sabah: 1 elma
Öğle: 1 pettibör biskuvi üzeri çikolata sürdüm
Ara: yarım kase mercimek çorbası
Akşam: sıcacık fırından çıkmış çıtır dayanılmaz ekmek 2 dilim tereyağlı tulum peynirli
1.5 lt yakın su
Güzel başlayan gün eşimin sıcak ekmekle beni sabote etmesiyle son buldu.
Ama bu haliyle bile cok yememissin, bence birsey olmaz
Burda bi arkadas yemisti galiba kimdi kiÖylede bu ara hiç iyi gitmiyor, kaçamaklar ufak olsada kilo veremiyorum ya vicdan yapıyorum.
Pettibör nereden aklıma geldi acaba
Burda bi arkadas yemisti galiba kimdi ki
Regl’den krizden falan bahsetmiştik dün ama bugün daha beter birşey oldu. Bütün gün çok iyi gittim. Akşam yemekten sonra bir anlık sinirime yenildim resmen tıkındım! sinirden ağlayacaktım neredeyse o kıvama geldim. Kızım zaten bütün gün sinirimi zorluyor sağolsun bir nefes alma arası bile vermez bana! Akşamda tam oturdum(inanılmaz yorulmuştum bütün gün ve oturduğumda saat 20.30’du) wc gideceğim çişim var dedi. E git dedim bana neden söylüyorsun her defasında ?? (4 yaşında bu arada ama illallah bir 4!) Gitti, yaptı anne çişim bitti dedi. Kalktım yanına gittim tam sileceğim ay dur kakam da var dedi. Dişlerimi sıktım gittim, bitince haber ver dedim. tam salona geldim oturacağım, “anneeeeeee kakamı yapamayacağım galiba gel sil “ dediği anda bana cinnet geldi artık avaz avaz bağırdım o sinirle. Eşim kalktı yanına gitti silmek için, tam silerken ben gelmedim diye sinirlenip eşimi bir itmiş dengesini kaybedip yere düşmüş hahahahaya küçücük çocukla başedemiyoruz resmen delirtiyor bizi eşimde delirdi bir bağırdı çabuk yatağına git bu ne şımarıklık diye ağlaya ağlaya yatağına gitti ama o hengamede ben ne var ne yok mideme indirmiştim bile! Sinirimi bir türlü bastıramadım. Şimdi burada anlattığım sadece bir kesit olduğu için bu kadar sinirlenecek ne var gibi görünebilir ama bütün günün birikimi var ve inanın fazlası var eksiği yok!
Hoş geldin, dört ayda on kilo harikasinGünaydin kizlar benimde 5 yasinda oglum var ve atamadigim dogum kilolarim.2.cocugu istemeye basladiktan sonra regl duzenim bozuldu 2aydir regl olamiyordum dojtor sökturucü verdi az az gelmeye basladi.85.4kg yum 4 ay once 96ydim .muhakkak kilo vermem gerekiyor..benimde tatli ve hamur isi krizlerim var.pazartesiden beri hiç bozmadan bugüne geldim pazartesi tarti günüm
Hoş geldin, dört ayda on kilo harikasin
Cuma menüm
Sabah iki haşlanmış yumurta bir avuç içi çiğ kuruyemiş
Ara, öğle yok şekersiz yiyince gerçekten acıkmıyor insan
Akşam iki servis kaşığı zeytinyağlı barbunya
Bir tabak portakallı kereviz
Canim ben Karatay usulü gitmeye çalışıyorum her ne kadar çok dikkat edemesem de şekerli konusunda, uzun süreli açlık iyi geliyor bana. En az alti saat aç kalıyorum ki leptin çalışsın yağ yansın. Az daha iradeli olsam oruç tutacağım ama olmuyorCanim ogun atlama önceden ben cok ögün atlardim insilün direncim oldu simdi zor kilo veriyorum.ben canim istemesede birparca peynir domates yiyorum.