Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Ben de kilomu yazayim
59.9 gordum☺️
Tam ucundan yakaladım.
Yazin basinda 56.3 e inebilmistim en fazla. Memlekette iyi yaglanmisim☺️
Olculer artmış haliyle

36/56.5 bacak-30/50
96 göğüs/90
92 göbek/80
76 bel/70
97 Basen/85
30 kol/24

Yandakiler de hedeflerim. Bu hedeflere 49dan once ulasirsam (biraz zor☺️) olduğum kiloda kalirim. Ulasamazsam dda 49 da kalirim:KK70:

Selam Kızlar bu sabah itibariyle
Kilo: 62,6
Bel:83
Göğüs:91
Göbek:89
Basen:92
Kollar:29
Bacaklar:45
cgdmk cgdmk
Kahvaltı hazırladım ama yiyemeden çıktık sabah geç kalinca:KK43: ama iki haşlanmış yumurtamı yolda yedim. Şimdi eşimle Brunch yapacağız sanırım günü kapatırız bu öğünle
Bu arada senin bacaklarin ne kadar ince oyle☺️

Olculerini aldin mi yakinda?
Olculer de lazim :KK66:
Bizim de piyangodan toplanti cikti, haber de vermedi, normalde Çarşamba falan olurdu bizim. Kahvalti da etmemistim. 1.30 da bitti, eve geldim.
Ölmüştüm canım atayım birazdan☺️ E müfredata göre ya her şey.yarın okul zümreleri Çarşamba da ilçe zümreleri yapılacak.11.30da başlarsa böyle sıkıntılı bitiş saati debiraz kalabalık bizim okulda ondan mı oldu nedir:KK43:
Ben alt bacağı yanlis mi olctum acaba?
Baldirlari olctum ben ama? Siz dizinizin ustunu mü olctunuz
ben de en kalın yerden ölçüyorum, bu ölçümlerle ilgili bi görsel bulalım olmazsa

Ölmüştüm canım atayım birazdan☺️ E müfredata göre ya her şey.yarın okul zümreleri Çarşamba da ilçe zümreleri yapılacak.11.30da başlarsa böyle sıkıntılı bitiş saati debiraz kalabalık bizim okulda ondan mı oldu nedir:KK43:
ben de en kalın yerden ölçüyorum, bu ölçümlerle ilgili bi görsel bulalım olmazsa
Yine de Whatsapp tan yazardi, kolay olurdu ☺️
Olculerini merak ediyorum :KK66:

Öğlen yemeği
kızlar hastanede olduğum için pide tantuni lahmacun yerine tercihim light bisküvi ve su oldu isim bitince de yarım kase mercimek çorbası ictim.
Az önce de bı avuç kabak çekirdeği yedim

Kilo: 62 hedef :54
Kol: 27 hedef: 25
Gogus: 92 hedef: 89
Bel: 71 hedef: 64
Simit: 81 hedef: 75
Basen: 94 hedef: 90
Ust bacak: 52 hedef: 50
Alt bacak: 34 hedef: 33
Hedefler sallamasyon tabi sacma da olabilir.

X