Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Senin olculerle benimkileri karsilastirdim da, boyunu da hesaba katarak bence sen 55le mezun olabilirsin kuzum cok rahat:KK66:
Ölçülerin gayet iyi
Daha belim ve göbeğim de şiş çıktı canım
54 düşünüyorum ama 53 e inersem de olur
55 de olur ama 55 çok tehlikeli hemen alırım :KK70:

Menü:
Kahvaltı
Soğanlı domates 2 yk
1,5 çavdar ekmeği
Zeytin
Krem peynir

Öğle
2 kayısı kuru 4 kayısı çekirdeği
1 armut
1 ice tea limon(arkadaşımla gezmeye gittik ve o almış çok ısrar etti maaşını almıştı o yüzden akşam yemeği de dışarda ısmarladı eve çok geç kalacaktı yakınlarda sadece Şunu bulduk aşağıda akşam )

Ara
3tıp dondurma(hava çok sıcaktı kendi canj çok istedi zorla bana sen de ye sen de ye diye aşırı ısrar etti diyetimi de biliyor ama bayadır görüşmedik bugün onu çok kuramadım bu da bana ceza tabi..)

Akşam
Balık ekmek
Turşu suyu

Su 2 olavak inşallah

Spor 16.000 adım

Arada koştuk
Bu adımların çoğu tempolu yürüyüş aslında

Kızlar menülere yorum atladığım olursa çok özür dilerim
Aşırı Yorgun’um bugün aktif olamadım onun için de özür dilerim

Yarın bomba gibi geliyorum inşallah

Menü:
Kahvaltı
Soğanlı domates 2 yk
1,5 çavdar ekmeği
Zeytin
Krem peynir

Öğle
2 kayısı kuru 4 kayısı çekirdeği
1 armut
1 ice tea limon(arkadaşımla gezmeye gittik ve o almış çok ısrar etti maaşını almıştı o yüzden akşam yemeği de dışarda ısmarladı eve çok geç kalacaktı yakınlarda sadece Şunu bulduk aşağıda akşam )

Ara
3tıp dondurma(hava çok sıcaktı kendi canj çok istedi zorla bana sen de ye sen de ye diye aşırı ısrar etti diyetimi de biliyor ama bayadır görüşmedik bugün onu çok kuramadım bu da bana ceza tabi..)

Akşam
Balık ekmek
Turşu suyu

Su 2 olavak inşallah

Spor 16.000 adım

Arada koştuk
Bu adımların çoğu tempolu yürüyüş aslında

Kızlar menülere yorum atladığım olursa çok özür dilerim
Aşırı Yorgun’um bugün aktif olamadım onun için de özür dilerim

Yarın bomba gibi geliyorum inşallah

Hem sabah hem aksam ekmek olmamis bide ice tea ama mazeretin var. Yarin daha duzgun olur canim
:) balik sezonu da acilmistir. En ozledigim seylerden biri yaninda tursu suyu ile

Açıldı canım sezon ama fiyatlar geçen yıla göre çok artmış 8di 12 olmuş çok şaşırdım

Bugün hiç olmadı:/
Yarın dikkat edeceğim inşallah canım
Hem sabah hem aksam ekmek olmamis bide ice tea ama mazeretin var. Yarin daha duzgun olur canim
:) balik sezonu da acilmistir. En ozledigim seylerden biri yaninda tursu suyu ile

Sabah
Uyanınca
1 bardak suya limon ve elma sirkesi
1 bardak su

Kahvaltı 08:30
Tam buğdaydan tost
Domates salatalık
1 çay kaşığı bal, ceviz

Öğlen
3 4 kaşık dondurmalı irmik tatlısı

Akşam
5 kaşık mantı