Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Ben de biraz abartmaya başladım da. Nasıl beslensem diye düşünüyorum şimdi. Haftaya gerçi bişe yiyemem galiba. Acayip şiştim, ne iyi gelir acaba. Buralar biraz aktifleşse iyi olur bence de
Ben hamileligimde karatay yapmıştım biliyorsun ama sen daha önce yapmadığın için sana ağır gelebilir. Ben ilk 20 hafta hic kilo almayacağım diye hedef koymuştum kendime mesela. Sonrasında en fazla 75 kiloyu görmek hedefimdi, tam da öyle oldu. 67 ile hamile kalmıştim.
Evet bu grubu aktiflestiremedik. Benden de kaynaklı tabi, okula baslamam ve 2. Ünv baslamam beni çok oyaladı. Bundan sonra daha da aktif olmaya calisicam. Konuları epey bitirdim, tekrar ve testlere baslicam, zamanım bi tik daha artacak ama yine de diyeti bırakıyorum. Yılbaşına 55 olayim bari

Tabi bekleriz ama bu aralar bi bi durgunlastik, seni korkutmasin herkes elinden geldiğince katilmaya çalışıyor. Sen de ptesiye kadar bak bi, tamam dersen ptesi seni listeye alayim. Yarın da tartıl, ptesi ptesi birlikte listeye alirim devam etmek istersen

Tamamdir ozaman.yarn sabah bildirimle geliyorum :)

cgdmk ya gerçekten çok iyi gidiyorduk birden durgunlaştık. Ben de boşladım biraz. Cezamız ne olacak? Bence bu salmaların bir cezası olmalı ki kendimize gelelim. Cgdmk sen kes uygun cezayı

günaydınlar.topik baya sessizleşmiş.her gün menü hesabı vermek iyi oluyordu aslında

Selamlar kızlar;
Ben artık kilo bildirimlerinde sizinle değilim. Ama sohbet için buradayım.
Çünkü ben artık bebek bekliyorum.
Hepinize güzel kilo vermeler..
tebrikler.sağlıkla kucağına alırsın inş.kaç haftalık

başın sağolsun canım

kilo bildirimi
cgdmk
geçen hafta..........67.3
bu hafta...............66,6
fark....................700
puan..................10

geçen hafta yanlış hatırlamıyorsam hedefimi 66,7 diye tutmuştum.sayfalara baktım ama bulamadım.bu durumda hedefi tutturdum.gelecek haftaya hedefim 66

SUHAN bence de asılalım az kaldı yılbaşına.
cgdmk big boss basımıza gel sahalara geri dön. Güncel kilom 57.5 bu haftalık hedefi tutturamadım. Haftaya hedefim 57.
kesinlikle ya.çok gaza geldim yarım bırakmak istemiyorum. ne kadarda diyetisyene gitsem de kadınlar kulübü motive ediyor beni her anlamda.

pazartesi menü

kahvaltı.......1/2 yumurta,1 domates ,1 kk peynir,3 zeytin,1 tbe
öğle..............1 kase sebzeli tavuk çorba,1 tbe,4 kaşık yoğurt
akşam...........1 kaşık çökelek,1 domates,1 tbe
aralarda
1 lt ödem atıcı çay
1 kupa beyaz çay
1 fincan leblebi

Pzt menü
Sabah Pazar kahvaltısı
Öğle, ara falan yok
Akşam brokoli salatası. Ama çayın yanında uç beş hosbes yedim yemeyeydim eyiydi.

Günaydınlar. Bu haftaki kilom 60.4. Geçen hafta 61.2 idi. Puan nasıl hesaplanıyor ben böyle iki ileri bir geri napicam bakalim :) cgdmk

Günaydınlar. Bu haftaki kilom 60.4. Geçen hafta 61.2 idi. Puan nasıl hesaplanıyor ben böyle iki ileri bir geri napicam bakalim :) cgdmk
çok basit puan hesabı
Bir önceki kilon 65.6,
Yeni kilon 65.0 ise;
65.6-65.0=0.6
0.6x1000=600

600/65.6=9.1 için 9 puanın var. Ama noktadan sonraki sayı 5 ve üzeri olsaydı yuvarlanıp 10 puan olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…