Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Bende kahvalti yok, bu ara hiç kahvalti yapmadım.
Öglen bir avuc findik, 1 bardak sut
Aksam 1 kase corba ve salata olacak birazdan
Ama su yine 0.5 lt tüm gün ne olacak bu hal bilmem canim istemedi temizlikte yaptım ama icemedim

Selam kızlar bugün dersimiz yoktu o yüzden kahvaltı Pazar kahvaltısı gibi oldu
Akşam fırına tavuk patates sürdük, patates çok vicdanımı sızlatmıştı ki, bebis uyumadı yaklaşık bir saat boyunca biraz eşim biraz ben kanguruda dans ettik sıpayla; erimiştir diye düşünüyoruz bacaklarım dizlerim bileklerim ayrı ayrı agriyor ki dışardaydık bir de gündüz akşam gene cayın yanında bir fistikpare, bitmiyor iki kişi olunca alınanlar uç gündür yiyoz yav
cgdmk hedef söylememişim gene arkadasım Perşembe’den kabul olursa 57,2 diyorum Salı hedefimi.

Dünkü menümü yazayım
Sabah 1 tbe, 1 yumurta ile domatesli omlet, peynir, zeytin, salatalık, biber
Oglen: köz biber, yoğurt
Ara: 1 fincan 2si birarada, 4-5 findik
Aksam: brokoli çorbası, 2 tane etli biber dolması
Ara: 1 dilim elma, 1 havuç

Aslında epey yemisim ama sabah 60.1 çıktım tartıda. Pztsi 61.2 ydim. Takıntı oldu her gün tartılıyorum :/

Erimiştir bence
fıstıkpare de bitsin artık

Menün çok güzel,
5 günde 1.100 çok iyi
Tartı olayı bende de öyle maalesef

Selamlar kızlar;
Ben artık kilo bildirimlerinde sizinle değilim. Ama sohbet için buradayım.
Çünkü ben artık bebek bekliyorum.
Hepinize güzel kilo vermeler..
Tebrikleeer çok güzel bir haber. Sağlıkla kucağınıza alırsınız ınsallah. Kendine ve bebise dikkat et. Bu arada ben en iyi kiloyu hamileyken vermiştim :) yani tüm kilo kocaman kanımda toplanmıştı. Çok sağlıklı beslenmistim çünkü. Ama ah o emzirme dönemi yok muuu neyse keyfini çıkar. Ilk bebek mi ?

Teşekkür ederim 2. Bu. Ama bu hayatımdaki en rahat 9 ay güzel değerlendirmek istiyorum. Sonra hep diyet hep diyet :)

58 ile öyle olman çok güzel, benim öyle olmam için sanırım 52falan olmam gerek. 3 kiloya bisey kalmamış yakin zamanda inersin

Selamlar kızlar;
Ben artık kilo bildirimlerinde sizinle değilim. Ama sohbet için buradayım.
Çünkü ben artık bebek bekliyorum.
Hepinize güzel kilo vermeler..
Gordum simdi bu güzel haberi
Kilon iyi, bu kiloda hamile kalmak ne güzel..
Listeden cikariyorum o zaman?

@kolera88 canim tebrik ederim. Saglikla kucagina alirsin insallah , tabi umarim cok rahat, keyifli, az kilolu, herseyden once saglikli bir 9 ay olsun dilerim sana. Masallah

Gordum simdi bu güzel haberi
Kilon iyi, bu kiloda hamile kalmak ne güzel..
Listeden cikariyorum o zaman?
Teşekkür ederim canım. Evet inşallah bi aksilik yaşayıp da dönmem 9 Aydan önce.. bi önceki boş gebelikti korkuyorum. Nasip artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…