Amin inşallah canımTebrikler canım
Sağlıkla kucağına alırsın inşaalah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canımTebrikler canım
Sağlıkla kucağına alırsın inşaalah
Bosversene, sağlıkla gelsin yeter ki hallolur onların hepsiTeşekkür ederim. Bi öğretmenin yapmayacağı bi tarih oldu. :)
İnsallah big boss58 ile öyle olman çok güzel, benim öyle olmam için sanırım 52falan olmam gerek. 3 kiloya bisey kalmamış yakin zamanda inersin
Yok canim kotu dusunme, hersey yolunda gidecek inşallah, cok tatli sağlıklı bi bebeğiniz olacakTeşekkür ederim canım. Evet inşallah bi aksilik yaşayıp da dönmem 9 Aydan önce.. bi önceki boş gebelikti korkuyorum. Nasip artık..
Başın sağolsun. Evin bir ferdi gibi oluyorlar seni çok iyi anlıyorum. Ben de 7 yillik kusumu ve sonrasında da 10 yıllık kedimi kaybettim. Çok zor gerçekten. Aramızda kurduğumuz bağ onları özel yapıyor bizim için. Karşılıksız çıkarsız bir sevgi... kedim aklıma geldi benim de çok zor...Bende bildirim yapamadım memlekete 1 günlüğüne geldim, önce ki gece 4 yıldır bana evlat olan kuşum koynumda can verdi.
O kadar acı ki ne yemek, ne su ne uyku, hiçbirşey yok. Çok canım yanıyor.
Birkaç gün yokum cgdmk
Inanın nefes almaya mecalim yok.
Sağol canım, seninde başın sağolsun evlattan farkı yok eşim hiç ağlayamazdı 2 gündür kan yaş ağlıyoruz.Başın sağolsun. Evin bir ferdi gibi oluyorlar seni çok iyi anlıyorum. Ben de 7 yillik kusumu ve sonrasında da 10 yıllık kedimi kaybettim. Çok zor gerçekten. Aramızda kurduğumuz bağ onları özel yapıyor bizim için. Karşılıksız çıkarsız bir sevgi... kedim aklıma geldi benim de çok zor...
Cok aci gercektenBende bildirim yapamadım memlekete 1 günlüğüne geldim, önce ki gece 4 yıldır bana evlat olan kuşum koynumda can verdi.
O kadar acı ki ne yemek, ne su ne uyku, hiçbirşey yok. Çok canım yanıyor.
Birkaç gün yokum cgdmk
Inanın nefes almaya mecalim yok.
Ben haftasonu çok abarttığım icin çok güzel artı gördüm bu sabah, 58,4. Yarin sabaha bakacağız artık. Burası çok sessizleşti artik eski gaz yok. Değil mi?Günaydın kızlar
Bugün kilo bildirim günü, ben orucluyum, aksama yazarım. Sizler ne durumdasiniz?
Ptesi disinda pek aktif olamıyoruz ama en azindan bildirim gunlerinde burda olalim
Olsun pes etmek yok, evet durgunlasti, ben de pek yazamasam da diyetin yakasını bırakmıyorum.Ben haftasonu çok abarttığım icin çok güzel artı gördüm bu sabah, 58,4. Yarin sabaha bakacağız artık. Burası çok sessizleşti artik eski gaz yok. Değil mi?
İyi aksamlar canım. Evet aynı hesapliyoruz olsun cok bi arti değil. Yaz başındaki heveslerimiz nerede yaa dimi? Simdi o zamanki gibi yapamıyorum ama bırakmiyorum da.İyi akşamlar kızlarDün yatılı misafirim vardı yemek çay Faslı çok gece kaldı ve artıdayım bugün 53,5 geçen hafta 53,2
@cgdmk oranı aynı mı hesaplıyoruz artıda olunca?
Gecmis olsun, havalar degisince hastalıklar geliyor maalesef. Yarın sabah tartilirsan onu yazarımBen tartılamadım sabah. Ve biraz rahatsizim malesef
Ben de biraz abartmaya başladım da. Nasıl beslensem diye düşünüyorum şimdi. Haftaya gerçi bişe yiyemem galiba. Acayip şiştim, ne iyi gelir acaba. Buralar biraz aktifleşse iyi olur bence deKızlar en azından bildirimlerimizi aksatmayalim