- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bugun alayim olculerimi, sen erkencisin maasallahBen ölçülerimi aldım, hatta aksamdan tartıldım sabah da tartılıp not alacağım. İns yarın kahvaltı yapabilirim; genelde diyet yaptığımda Karatay usulü gidiyorum güzel kilo verdiriyor gene öyle devam edeceğim. Gazamız mübarek olsun canlar, iyi geceler
Ay bi de bisi dicem kızlar naçizane tavsiyem, meyveleri sabah, olmadı gün içinde yiyin akşam yemeyin. Öperim cümleten
Güzel bi menu afiyet olsun canımEve eşya getirdim şimdi yerleşeceğim menümü yazayım
Menü
Kahvaltı 12.30
1 kuru kayısı
Peynirli yumurta az tereyağlı
3 zeytin
Domates biber(köy mamulleri:) )
Ara 16.00
Bir bağ üzüm
1 armut(wc çıkartıyor beniiii buldum sonundaaa ama köy armutu buradakileri sevmiyorum )
Akşam 18.30
2 köfte
Yarım sucuk (ikisi de ızgara)
Çoban salata 2-3 kaşık
Acılı ezme 1 tatlı k
Yarım dilim ekmek kızarmış
Yarım domastes ızgara
1,5 bardak ayran
Su:3,5
Spor :
506 zıplama:
5 saat temizlik :
1000 adım:
Puan işini yapamadım:/ cgdmk
Günaydın, ay evet sen cok erken saatte kahve iciyordun dimiGünaydın, kahve kokusu sardı mi buraları?
58.4 sanırım değil mi?Eki Görüntüle 2185265 Hadi bakalim. Başlamış olalım.
teşekkürler canım senin de
Dün canım sıkkındı tek öğün yaptım canım onun da etkisi olabilir toksa 55.4 falandım.yarın belli olur sanırım.bi de regl oldum ağrım var, toplantı da bitmesdi ofteşekkürler canım senin de
54.5 indin demek hemen
Senin olculerle benimkileri karsilastirdim da, boyunu da hesaba katarak bence sen 55le mezun olabilirsin kuzum cok rahat
Boyun kaçtı canım, onu da kaydedeyimSelam Kızlar bu sabah itibariyle
Kilo: 62,6
Bel:83
Göğüs:91
Göbek:89
Basen:92
Kollar:29
Bacaklar:45
cgdmk
Kahvaltı hazırladım ama yiyemeden çıktık sabah geç kalinca ama iki haşlanmış yumurtamı yolda yedim. Şimdi eşimle Brunch yapacağız sanırım günü kapatırız bu öğünle
Olculerini aldin mi yakinda?Dün canım sıkkındı tek öğün yaptım canım onun da etkisi olabilir toksa 55.4 falandım.yarın belli olur sanırım.bi de regl oldum ağrım var, toplantı da bitmesdi of
1.62 canım çok teşekkür ederim emeğin içinBoyun kaçtı canım, onu da kaydedeyim
Ve evet yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun