- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Sabah kacamaklar var ama dogum gunune gitmissin olur oyle :) aksam cok guzel, telafi etmissindir benceMerhabalar,
Herkes nerede acaba? :) Benim bugün tüm günüm yollarda geçti. Arkadaşımın doğum günü vardı. 35 km yol gittim. Dönüşte de trafiğe yakalandım. İnanılmaz yoruldum...
Bugün kü menümü paylaşayım hemen.
Sabah:
-3 dilim peynir
-1 kaşık peynirli yumurta
-3-4 parça kıymalı börek
-2 kez çatalın ucuyla pastadan aldım
Ara:
-Elmalı Papatya Çayı
-1 avuç leblebi
Akşam:
-1 porsiyon haşlama kereviz yemeği
-2 yk karnabahar
Masallah :)
Sabah dogum gunu sebebiyle ağır olmuş ama dengelemissin aksamMerhabalar,
Herkes nerede acaba? :) Benim bugün tüm günüm yollarda geçti. Arkadaşımın doğum günü vardı. 35 km yol gittim. Dönüşte de trafiğe yakalandım. İnanılmaz yoruldum...
Bugün kü menümü paylaşayım hemen.
Sabah:
-3 dilim peynir
-1 kaşık peynirli yumurta
-3-4 parça kıymalı börek
-2 kez çatalın ucuyla pastadan aldım
Ara:
-Elmalı Papatya Çayı
-1 avuç leblebi
Akşam:
-1 porsiyon haşlama kereviz yemeği
-2 yk karnabahar
Cok iyi gitmis canım, ben de karbonhidrati biraz kessem iyi olacakBende ise yaradi simdilik canim ya, 1 kiloya yakin gitti daha da almadim sayilir. Bugun 4. Gun olacak bu duzende :)
Ne guzel iste , ilk gunden gitmis. Memnun kalmamis gibisin :)
Bende ise yaradi simdilik canim ya, 1 kiloya yakin gitti daha da almadim sayilir. Bugun 4. Gun olacak bu duzende :)
Cok iyi besleniyorsunKizlar benim menu de
Sabah 9bucuk gibi: 1 muz
Ogle 1 de: 1 kase yogurt, 20 kaju
Saat 2 gibi de : 150 gr kofte, salata, 1 bardak kefir
Kötünün iyisi olmuşBenim menü de bugün şöyle;
Sabah
Atıştırma şeklinde, 1 dlm ekmekle domates peynir falan
Öğlen
4 mercimek köfte, biraz havuçlu mor lahanalı salata, biraz da tavuklu salata..
bugün öğlen zengindi okulda
Akşam da
1 kase sütlaç
Kizlar benim menu de
Sabah 9bucuk gibi: 1 muz
Ogle 1 de: 1 kase yogurt, 20 kaju
Saat 2 gibi de : 150 gr kofte, salata, 1 bardak kefir
Benim menü de bugün şöyle;
Sabah
Atıştırma şeklinde, 1 dlm ekmekle domates peynir falan
Öğlen
4 mercimek köfte, biraz havuçlu mor lahanalı salata, biraz da tavuklu salata..
bugün öğlen zengindi okulda
Akşam da
1 kase sütlaç
Başlayınca kolay adapte olunuyor, ramazan gibi, ilk 1-2 gün zorlaniliyor, sonra anlamıyorsun bileOo süper menü. Azmine hayranım. Ama ben de deneyeceğim yaabi cesaret lazım bana
Sabah kacamaklar var ama dogum gunune gitmissin olur oyle :) aksam cok guzel, telafi etmissindir bence
Başlayınca kolay adapte olunuyor, ramazan gibi, ilk 1-2 gün zorlaniliyor, sonra anlamıyorsun bile
Ben cogu zaman kahvaltıyi atlayip 2.5 gibi atistiriyorum, bir de aksamSen nasıl yapıyorsun cgdmk ? Ben sanırım bu hafta sonunu atlattıktan sonra deneyeceğim bu olayı :) ama o zamana kadar biraz güç toplayıp motive olmalıyım.
Ben cogu zaman kahvaltıyi atlayip 2.5 gibi atistiriyorum, bir de aksam
10 gün oldu aşağı yukarı. Aksam en gec 7-7.5. bazen 4.5-5Akşam kaçta yiyorsun en son? Ve genelde ne tür yemek yiyorsun? Bu düzende kilo verdin mi? Ne kadar zamandır yapıyorsun merak ettim... :)
Ben yiyeceklerimi bir gun onceden kararlastiriyorum. Istersen birlikte karar verebiliriz. Bazen evdeki hesap carsiya uymayabiliyor ama o zaman da yakin seyler yemeye calisiyorum. Mesela bu sabah canim kahvalti yapmak istemedi.Umarım öyledir. Ben bunddan sonra senin bir önceki gün menülerini not alıp ertesi gün uygulasam mı diye düşünmeye başladım veranocuumm
Ay dimi aynen oyle olmus, insan 4 tane cigkofteyle nasil durabilir yaa buarada. Ben kesin odadan kosarak uzaklasirdim @kolera88Valla aslında bu menüye ne diyeceğimi bilemedim. Tür olarak çok yenilmemesi gereken şeyler varmış gibi görünse de bütün günün toplam kalorisi açısından bakıldığında iyi görünüyor. Birde akşam sadece sütlaç bence gayet hafif. Bu menü resmen akıl oyunları gibi olmuş @kolera88