Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Ya aslında bu akşam yemesem mi diye düşündüm. İf denesem mi dedim kendime ancak cesaret edemedim:KK66:
Deneyecegin ilk gunler cok az yememeye calis ve protein tuket. Beni en cok tok tutan sey protein. Hem kahveyi kesmene de yardimci olacaktir bu duzen. Ama bence ayni anda baslama. Once kahveyi kes derim. Kafein de vucutta yoklugu hissedilen birsey. Basagrisi fln yasayabilirsin.

Ben yiyeceklerimi bir gun onceden kararlastiriyorum. Istersen birlikte karar verebiliriz. Bazen evdeki hesap carsiya uymayabiliyor ama o zaman da yakin seyler yemeye calisiyorum. Mesela bu sabah canim kahvalti yapmak istemedi. cgdmk cgdmk e katiliyorum. Ben bu gun kesinlikle tamamen alistim if 'e, hic aclik hissetmiyorum artik.

Olur birlikte karar verip aynı listeye uyabiliriz. Aslında çok daha iyi motive olabilirim bu şekilde. En azından çok acıksam, dayanamayacak gibi olsam bile verano da bu kadar yiyor diye düşünüp vaz geçebilirim. :KK66:

Deneyecegin ilk gunler cok az yememeye calis ve protein tuket. Beni en cok tok tutan sey protein. Hem kahveyi kesmene de yardimci olacaktir bu duzen. Ama bence ayni anda baslama. Once kahveyi kes derim. Kafein de vucutta yoklugu hissedilen birsey. Basagrisi fln yasayabilirsin.

Bugün ilk defa tek fincan içmeyi başardım. İçtiğim de türk kahveaiydi. Filtre hiç içmedim. Bu durum benim için çığır açacak nitelikte. :)

Olur birlikte karar verip aynı listeye uyabiliriz. Aslında çok daha iyi motive olabilirim bu şekilde. En azından çok acıksam, dayanamayacak gibi olsam bile verano da bu kadar yiyor diye düşünüp vaz geçebilirim. :KK66:
Benim yarin oglen doktor randevum var , o yuzden 11-5 arasi beslenmeyi planiyorum. Kahvaltiyi klasik yapabiliriz, yumurta, peynir , zeytin veya omlet yanina kuruyemis ( ceviz, badem, findik), bunlardan 500 kal civari alsak fena olmaz mesela. Arada kefirim var sen de yogurt ve meyve yapabilirsin. Ikinci ogunde de sen soyle :)) et , balik ya da sebze yemegi olabilir yanina bol salata ile . Bence ilk gun oldugu icin sen saati biraz daha genis tutabilirsin. Is durumun ne bilmiyorum ama tokluk araligini 8 saat yapabilirsin. Yavas yavas azaltirsin. Ben 11-5 arasi yaparsam 6 saat oluyor. Daha da altina inmeyi dusunmuyorum bu yetiyor.

Günaydın.
57.800 çıktım bu saatte
Verano_porteno Verano_porteno 37.200 adim atmışım bu hafta.
Iki gündür if yapıyorum. 12-8 arası beslenme yapıyorum. Ara ogune uygun değil benim vücudum bence.
Sabah biliyorsunuz sade kahve.
Öğlen ızgara tavuk (doyama kadar miktarli)
Akşam yarim lahmacun, ayran, bol salata. 2 mandalina.
Günü böyle kapattım. Suyu çok ihmal etmeye başladım, bu canımı sıkıyor iyice.

Benim yarin oglen doktor randevum var , o yuzden 11-5 arasi beslenmeyi planiyorum. Kahvaltiyi klasik yapabiliriz, yumurta, peynir , zeytin veya omlet yanina kuruyemis ( ceviz, badem, findik), bunlardan 500 kal civari alsak fena olmaz mesela. Arada kefirim var sen de yogurt ve meyve yapabilirsin. Ikinci ogunde de sen soyle :)) et , balik ya da sebze yemegi olabilir yanina bol salata ile . Bence ilk gun oldugu icin sen saati biraz daha genis tutabilirsin. Is durumun ne bilmiyorum ama tokluk araligini 8 saat yapabilirsin. Yavas yavas azaltirsin. Ben 11-5 arasi yaparsam 6 saat oluyor. Daha da altina inmeyi dusunmuyorum bu yetiyor.

Ben de bugün kızımı okula bıraktıktan sonra yine kuaföre gideceğim şu saç rengimi bir oturtamadık:işsiz: neyse bugün son olacak... sanırım 11 veya 12’ye doğru işim ancak bitmiş olur, eve dönerim. Kahvaltımı o saatlerde yaparım. Ben doğumdan sonra işi bıraktım şu anda çalışmıyorum. Onun için saatlerim dışarı da işim olmadığı sürece esnek... Akşam protein yapabiliriz. Bu arada baklagil tüketmekte serbest mi Veranocum?

Bu arada bu sabah kilom 65.5 :işsiz: söylemiştim dimi dalgalı gider benim kilom diye:KK70:bir süre böyle dalgalı gelir gider sonra birden düşer. Düşeceği anı iple çekiyorum.:KK73:

6 tahıl kilona gore bana fazla geldi. Yavas Yavas azaltacak demek ki
tahıl grubu 2 tane.işte çorba ,makarna,pilav,kuskus falan..ekmek grubu 5tane ... bunun 4 tanesi ekmek ,1 tanesi 1/2 leblebi.tabi değiştirebiliyorum.ekmeği daha az tükettiğim yada arada leblebi yemediğim oluyor.ilk başlayınca karışık geliyor ama bikaç gün sonra toparladım.arada tabi hesap yapıyorum kaç hakkım kaldı diye:ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::KK70::KK70::KK70:çok karışık işler yaww bunlar.bu arada 6 hak et grubunda.peynir et grubunda.1 köfte 1 hak

11-5 saat olarak da cok ideal, ben tam 11de okulda oluyorum, oncesi de erken oluyor.

Yemeklerin hepsini kendin mi hazirliyorsun, boyle az az yedigimde kaliyorlar. Aslinda ben de fazla cesit ama az az yemek istiyorum. Ama esim sebze sevmedigi icin yapamiyorum. Azcik birsey bile yapsam 2 gun yemek zorunda kaliyorum :KK43:
öğle menülerimin geneli iş yerinde .sebzeyi fazla yapıyorum bika öğün gidiyor.zaten yağı az olduğu için ev halkı yemiyor.et grubunu ev ahaliside yiyor.çorbada sürekli oluyor evde iki küçük çocuk oluca.

Günaydın.
57.800 çıktım bu saatte
Verano_porteno Verano_porteno 37.200 adim atmışım bu hafta.
Iki gündür if yapıyorum. 12-8 arası beslenme yapıyorum. Ara ogune uygun değil benim vücudum bence.
Sabah biliyorsunuz sade kahve.
Öğlen ızgara tavuk (doyama kadar miktarli)
Akşam yarim lahmacun, ayran, bol salata. 2 mandalina.
Günü böyle kapattım. Suyu çok ihmal etmeye başladım, bu canımı sıkıyor iyice.
Gunaydin
300 gr eksidesin, gayet iyi :KK66:
Menun guzel bence.
Suyu ben de saymamaya basladim, saymayinca az içiyorum. Havalarla alakalı bi durum benimki

tahıl grubu 2 tane.işte çorba ,makarna,pilav,kuskus falan..ekmek grubu 5tane ... bunun 4 tanesi ekmek ,1 tanesi 1/2 leblebi.tabi değiştirebiliyorum.ekmeği daha az tükettiğim yada arada leblebi yemediğim oluyor.ilk başlayınca karışık geliyor ama bikaç gün sonra toparladım.arada tabi hesap yapıyorum kaç hakkım kaldı diye:ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::KK70::KK70::KK70:çok karışık işler yaww bunlar.bu arada 6 hak et grubunda.peynir et grubunda.1 köfte 1 hak
Ayca kayada o zaman seninki 7 tahila denk geliyor:KK57::KK57:
Cok merak ettim nasıl etki edecek:KK64:

Ayca kayada o zaman seninki 7 tahila denk geliyor:KK57::KK57:
Cok merak ettim nasıl etki edecek:KK64:
beni korkuttun:KK57::KK57::KK57:.7 tahıll.ben diyetisyenimi yanlışmı anladım:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:aslında ben öğünlerimin kalorisinide hesaplıyorum kadının hesabıyla birebir tutuyor.gayet normal kalori alımım.bilemedimki.kan değerlerimde b12 yerlerde.alt sınırın çok çok altında.tam tahıllı ekmek eklediğimde programa ayrıntılarda demir olarak almış oluyorum.bağlantı varmıdırki.oyhhhhhh karıştım ben:silah::ruh:

beni korkuttun:KK57::KK57::KK57:.7 tahıll.ben diyetisyenimi yanlışmı anladım:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:aslında ben öğünlerimin kalorisinide hesaplıyorum kadının hesabıyla birebir tutuyor.gayet normal kalori alımım.bilemedimki.kan değerlerimde b12 yerlerde.alt sınırın çok çok altında.tam tahıllı ekmek eklediğimde programa ayrıntılarda demir olarak almış oluyorum.bağlantı varmıdırki.oyhhhhhh karıştım ben:silah::ruh:
Yoo sen devam et, belli ki farklı bi yöntem uyguluyor. Ben b12 icin takviye aliyorum, bi ara 700-800lere çıkmıştı. Suan 200-300 arasındadır. Tekrar başladım 1 aydir.

perşembe menü

kahvaltı..........1 yumurta,1 kk peynir,5 zeytin,1tbe,bol yeşilik,domates salatalık,1 bardak ıhlamur
ara...................1 sade kahve
öğle.................4 köfte,1 dilim tbe
ara .................1 bardak yeşil çay
akşam.............1 tabak az yağlı kabak,2 bardak ayran
ara..................1 bardak maydanoz suyu,1 küçük kase nar

X