Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Arkadaşlar bu sabah ki kilom 65.3.:işsiz:

Eklentiler

• DE352261-300A-4C16-B06E-C5F178CA0E5A.jpeg
    DE352261-300A-4C16-B06E-C5F178CA0E5A.jpeg
    31,2 KB · Görüntüleme: 24
günaydınlar
çarşamba menü

kahvaltı......1 kk peynir,1/2 fincan lor,domates salatalık yeşillik,1 tbe,5 zeytin
ara..............1 elma 1/2 çay b.leblebi,1 sade kahve
öğle.............2 yemek kaşığı etli patates,2 y.kaşıgı pilavi 4 y kaşığı yoğurt
ara..............1 mandalina
akşam,,,,,,,,,,2 köfte büyüklüğünde balık,bol salata,2 kaşık sebze,1 tbe
ara,,,,,,,,,,,,,,,,4 kuru kayısı
30 dakika yürüyüş

Son düzenleme:
Günaydın kızlar..
Dünkü menüm...
Sahah: 1 yumurta
3 dilim peynir
4 zeytin
Yeşillik
1 dilim tb ekmeği

Öğlen: salata

Ara: şekersiz kahve
3 hurma
3 ceviz

Akşam: şehriye çorbası
8 kaşik pırasa
Yoğurt
Patlıcan salatası
Menülerin cok iyi afiyet olsun ☺️

Teyzmin torunu da diyetisyen, o da ekmegi tahıl grubuna aliyor. Senin diyetisyen farklı mantık kullaniyor demek ki. Onu da dene bakalım nasil sonuc verecek
baktım şimdi ayçe kayay .benimki 6,5,4,3,2,2 den oluşuyor.muhtemelen kontrole gittiğimde sayılar değişecek

Ayy oku oku bitmedi.. yeni gelenler olmuş.. hoşgeldiniz..
arada okumaya çalıştım ama yazamadım kızlar..
bu hafta fena sayılmaz beslenmem.
Çiğdem ve verano if işe yararsa ben de denemek istiyorum ya. Ama akşam yememeye nasıl dayanırım bilmiyorum

Çiğdem ve verano if işe yararsa ben de denemek istiyorum ya. Ama akşam yememeye nasıl dayanırım bilmiyorum
Ben aksam yiyorum canım. Kahvaltiyi atliyorum catliyorum cogu kez, okuldan gelince 2.5 gibi biseyler atistiriyorum. Aksam da istahim azaliyor böylece. Kahvalti edeceksem eğer akşam en gec 5 te kapatiyorum. 1 haftadir istedigimj yiyorum miktarina da bakmadan. Az gidiyor ama o yemeye kesin almam lazim, bir de 1 puanım gidiyor :KK70:
Ama ayca kayayla yapabilirsem daha iyi sonuc verecek eminim. Bugun giriş yaptım biraz biraz.

Merhabalar,
Herkes nerede acaba? :) Benim bugün tüm günüm yollarda geçti. Arkadaşımın doğum günü vardı. 35 km yol gittim. Dönüşte de trafiğe yakalandım. İnanılmaz yoruldum...

Bugün kü menümü paylaşayım hemen.

Sabah:
-3 dilim peynir
-1 kaşık peynirli yumurta
-3-4 parça kıymalı börek
-2 kez çatalın ucuyla pastadan aldım

Ara:
-Elmalı Papatya Çayı
-1 avuç leblebi

Akşam:
-1 porsiyon haşlama kereviz yemeği
-2 yk karnabahar

günaydınlar
çarşamba menü

kahvaltı......1 kk peynir,1/2 fincan lor,domates salatalık yeşillik,1 tbe,5 zeytin
ara..............1 elma 1/2 çay b.leblebi,1 sade kahve
öğle.............2 yemek kaşığı etli patates,2 y.kaşıgı pilavi 4 y kaşığı yoğurt
ara..............1 mandalina
akşam,,,,,,,,,,2 köfte büyüklüğünde balık,bol salata,2 kaşık sebze,1 tbe
ara,,,,,,,,,,,,,,,,4 kuru kayısı
30 dakika yürüyüş
Yemeklerin hepsini kendin mi hazirliyorsun, boyle az az yedigimde kaliyorlar. Aslinda ben de fazla cesit ama az az yemek istiyorum. Ama esim sebze sevmedigi icin yapamiyorum. Azcik birsey bile yapsam 2 gun yemek zorunda kaliyorum :KK43:

Bende ise yaradi simdilik canim ya, 1 kiloya yakin gitti daha da almadim sayilir. Bugun 4. Gun olacak bu duzende :)

X