Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Yani ne kadar dogru bilmiyorum ama bircok autoimmune hastaliklardan belli besinleri hayatlarindan cikararak kurtulduklarini iddia edenler var. Atkins diyetini duydun mu? Alerjik besinleri hayatindan bir sure cikariyorsun , sonra tek tek geri aliyorsun vucudun tepki verirse tuketmeyi tamamen birakiyorsun. Yani ben cok emin degilim bana biraz herseyi besine baglamak yeni moda gibi geliyor. Ama cok rahatsizsan denenebilir :)

Benim ellerimde de var egzama. Beslenmeyle de mi ilgiliymiş o. Sürekli tekrarlıyor. Çok kötü olursa bi ilaç var onu kullanıyorum. Sürekli nemlendirici kullanıyorum. Ama sabun, deterjan vs hemen mahvediyo ellerimi

Zaten o tekrarlaması ve hafiflediği zaman ki umut! Beni öldüren o ümit... tam geçecek bitecek zannediyorum yeniden alevleniyor. Ben mutfakta falan da katı sabun kullanıyorum her zaman. Ama asla tam temizlenmiyor. Kortizon sürmüyorum artık. Kortizon deriyi inceltiyor. En son gittiğim çok iyi bir doktor “asla kortizon sürmeyecekain bir daha!” dedi. Çok yan etkileri var alıştırma kendini desi. Aylardır kortizon kullanmadım ama geçen gün o kadar kötü şekilde kaşıntı ve acıyla alevlendi ki durduramadım kendimi. Ağlaya ağlaya kortizonu sürdüm... Elecon kullandım 2 gün ve biraz hafifledi ama asla geçmedi tabii... geçmeyecek de... artık bunu anladım ben. Ama gluteni, şekeri kes ve dene! İnan kaşıntı, acı kalmıyor ve hafifliyor.

Bunu denedim. Gluten de inanılmaz tepki verdi vücudum. Gluten alerjisi teati yaptırdım, çıkmadı. Gluten İntoleransı testi yaptırdım, o da çıkmadı. Karaciğere, böbreğe baktırdım temiz. Tiroidime bakıldı, o da yok! E ne öyleyse ?? Valla ben anlamadım gitti. Mesela gluten testlerim tertemiz ama aylar sonra yediğimde vücudumdan döküldü resmen. Kaşıntıdan öldüm... enteresan....

Kati sabun daha kötü yapıyor. Iyice kurutuyor elleri. Bi ara doktor bana sıvı sabun kullanma dedi. Zeytinyağlı sabun kullandım bir süre. Hayatımdaki en kötü dönemdi. Ellerim kanadi resmen. Kesinlikle kurumaması lazım cildin. Bana da beklazon diye bir ilaç vermişti. Çok çok kötü olursa onu kullanıyorum. Ultra nemlendiricili protex kullanıyorum. Sonra da neutrogena nin en yoğun kremini kullanıyorum. Bir de hep eldivenle iş yapmamız lazım bizim. Bir kere unutsam eldiveni tekrarlıyor malesef

balpamuk o donem gecti mi sikayetlerin peki? Egzema fln.. Ben senin icin biraz arastiracagim, severim boyle seyleri ogrenmeyi. Birsey bulabilirsem hbr ederim :)

O dönem baya hafifledi. Böyle deli gibi kaşınmıyordum asla... yaralar açılmıyordu. Bir de bağırsak detoksu yaptırmıştı bana biorezonansa gittiğim merkez. Magnezyum peroksit verdi bana. Tebeşir tozu gibi birşey :)) suya karıştırıp içiyorsum. 15 gün bunu içip sürekli tuvalete çıktım ve aynı zamanda probiyotik takviye aldım. Baya iyi gelmişti enerji olarakta. Bağırsak temizliği, diyet... tam olarak kökten kurtulmasan bile beni inanılmaz rahatlatmıştı.

balpamuk ev yapimi kefir denedin mi? Benim arkadaşım sedefi için başladı inanilmaz etkili oldu.
Hem sağlıklı, hem doyurucu hem her derde deva ben günde en az 1 bardak içiyorum 2 yıldır.

Evet bir ara yapıyordum, bıraktım. Yeniden başlamalıyım galiba bu probiyotik işine de... şimdi sütlere güvenemiyorum. Yoksa ne güzel yapıyordum kefirimi yaa. herşeyin suyunu çıkardılar.

Peki diger besinler, atkinste en basta sut urunleri, domates, biber , patlican , kuru baklagiller vs. Bircok sey kesiliyor diye biliyorum

Evet ama kısa süreli işlerde hemen elime geçiremiyorum ki eldiveni. Hemen 2 dk da hallederim deyip sokuyorum elimi yine suya. Katı sabun evet kurutuyor ama sıvı deterjandaki gibi yakmıyor beni alev alev. Onun için yine mecbur onu kullanıyorum. Aslında aslıma biodermanın atoderm duş jeli geldi. Kızımı onunla yıkıyorum. O zaten yağ bazlı ya. Acaba her yere onu mu koysam diye düşündüm şümdi.

Peki diger besinler, atkinste en basta sut urunleri, domates, biber , patlican , kuru baklagiller vs. Bircok sey kesiliyor diye biliyorum

Bana kendi doktorum (ki kendisi için o dönem istanbul’dan izmir’e gittim-geldim sırf tedavi olmak için) “sütü, şekeri, gluteni kes” demişti. Sonra 1 hafta bir grubu yeniden al hayatına dene... sonra diğeri sonra diğeri... dedi. Sütte reaksiyon göstermesi vücudum. Ama gluten ve şekerde kaşıntımın arttığını farkettim. Tetikleyip alevlendiriyor kesinlikle.

Ben de öyle işte eldiven takana kadar bitiriyorum işi. Bir de domates falan doğrayınca da yaniyo ellerim benim. Aah ah nasıl cozum bulacaz bu ise bilmiyorum

Evet bir ara yapıyordum, bıraktım. Yeniden başlamalıyım galiba bu probiyotik işine de... şimdi sütlere güvenemiyorum. Yoksa ne güzel yapıyordum kefirimi yaa. herşeyin suyunu çıkardılar.
Aynen ya hen dogayi hem kendimizi hem hayvalari mahvediyoruz. Sen zaten arastirmissindir ama ben buradaki internet arastirmalarimdan cok memnun kaldim. Yazdigin herseye kanser demiyor, cok akillica tavsiyeler var ayrica. Belki guzel jir oneri vardir

Evet süt bulmak sorun ben bulamazsam gunluk süt alıyorum yapacak birsey yok kötünün iyisi, ihmal etme cilt hastaliklarında uzun süre kullanım gerektiriyor.

Evet ama şu en son şarbon meseleisnden sonra günlük sütte almayın uzun bir süre denildi. Uht sütlerde ısı derecesi fazla olduğundan o bakteri veya virüs barınamıyormuş. Uht alıyorum onun için. Ondan da kefir yapmak garip olur sanırom, sence olur mu ?? little dora

Ben de öyle işte eldiven takana kadar bitiriyorum işi. Bir de domates falan doğrayınca da yaniyo ellerim benim. Aah ah nasıl cozum bulacaz bu ise bilmiyorum

Ay domatese değmek mahvediyor zaten. Yemekte çok alevlendiryormuş ancak ben bunu da yeni öğrensin. Yaz boyu da domates yedim kahvaltıda ve hepte çok kötüydüm. İlk defa ara vermeden devam etti bu sene egzamam. Kollarıma da çıktı bu yaz.

Beslenmenin de etki ettiğini ben de simdi senden öğrendim. Bakalım ben de dikkat edeyim bir faydası olacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…